Inlägg från: SaraKarla |Visa alla inlägg
  • SaraKarla

    BF januari 2014

    Vi ska kolla kön! Det gjorde vi med ettan också.

    Hur är eran aptit tjejer? Jag har inget illamående direkt, men jag har inte heller någon aptit. Kan må lite, lite illa ibland men väldigt lite och det är inte länge. Men jag får inte alltid i mig så mycket mat, framför allt inte nyttig mat. Det jag är sugen på är knäckebröd, chips, nötter, mackor osv. Är inte direkt sugen på riktig, lagad mat.
    Så idag har jag bara ätit knäckebröd, några grova rågbrödsskivor, några glas mjölk, frukt och en bit av en sockerkaka. Är ju jättesvårt att vara nyttig nu när man bara har sug på vissa saker...

    Börjar bli hungrig nu, såklart, men vet inte alls vad jag ska äta. Lagad mat känns för sent nu.    

  • SaraKarla

    Har gjort ett tidigt VUL nu och vi såg hjärtat slå. Allt såg bra ut.

    Jag är också mycket tröttare än vanligt och har fullt upp med ett barn här hemma. Brukar krypa ner i soffan med henne och slappa lite framför tvn ibland, det brukar hjälpa      

  • SaraKarla

    Jag har inte molvärk längre, är i 6+2 nu, men har haft en del av det.

  • SaraKarla
    Susanne1975 skrev 2013-05-14 21:34:06 följande:
    Grattis till lyckat vul Skrattande måste kännas underbart! Solig Jag ska på ett vul 4/6 och det känns som evigheter dit. Vilken vecka är du i?

    Tack

    Jag är i 6+2. Vilken vecka är du i?  
  • SaraKarla

    Ni som väntar andra barnet... Har ni börjat få mage? Jag är bara i 6+4 men magen har verkligen blivit rund i formen och hård. Blev inte sån med första barnet.

  • SaraKarla

    Okej, det kanske är därför magen börjat komma redan, är också smal och vältränad. Känns inte så kul att den redan börjat komma, men men

  • SaraKarla

    Är din mage helt platt? Förstår inte hur min mage kan komma redan

  • SaraKarla
    Lua skrev 2013-05-16 22:41:19 följande:
    Ljusbruna flytningar är inget jag råkat ut för hittills, men idag i v 8 (7+0) kan jag ana en beige/brun färg och plötsligt förstår jag alla som oroar sig trots att man inte "borde" för att det ju är så vanligt. Fler här som råkat ut för det?

    Har också fått lite beige/väldigt ljusbrunt när jag torkat mig några gånger. Har ju gjort VUL och allt  var ju bra, så jag har inte tänkt så mycket på det. Har också vid ett tillfälle fått, pyttelite, ljusrosa på pappret när jag torkat mig efter "mys" med sambon Men som sagt, eftersom jag gjort VUL så vet jag ju att allt är bra. Tror bara man är lite mer känslig nu. 

    Jag tror kanske också att man kolla för noga   
  • SaraKarla

    Jag har tackat nej till KUB nu. Men vad anser ni om KUB? Fördelar? Nackdelar?

  • SaraKarla

    Det är så jag också har resonerat. Skulle aldrig göra det bara för att få ett extra ul, tycker nackdelarna är värre än fördelarna.

Svar på tråden BF januari 2014