Inlägg från: HimmelHav |Visa alla inlägg
  • HimmelHav

    BF januari 2014

    Attans. Då har nog min propp också börjat gå. Har väldigt sega flytningar! Och ett par ggr har det blivit som en extra bula under magen... Det kommer garanterat bli tidigare än 17e!!

  • HimmelHav

    Ajdå Burberry! :( låter illa... Har inga tips mer än att låta händerna bli kalla - typ utomhus - så hinner de svälla av ordentligt. Hoppas det löser sig!

  • HimmelHav

    Usch, mår illa och har ont i magen kan absolut inte sova... 1177 sa ta två panodil och gå och lägg dig, gärna M värmekudde på magen. Det hjälper inte! Kan det vara magsjuka? Eller känner nån härinne igen symptomen, att det är nåt annat? FL sa att det kunde ha med njure / urinväg att göra.

  • HimmelHav

    I hear ya sisters! Känner igen allt ni skriver. Blir inget med nåt, vill bara sitta och ligga. Och inte har vi nåt namn heller! Vi vet att det blir en tjej, men kan inte komma överens om vad hon ska heta. Vad har ni andra för tilltänkta alternativ?

  • HimmelHav

    åh grattis Sunshine!! Det låter underbart vad ska hon heta? Hur startade förlossningen? jag vill också ha bebis här nu... Men har 10 dar kvar till bf så jag kan inte hoppas på nåt än. Även om jag hade riktigt ont, var illamående och gick på toa tre gånger för några dar sen så har det inte känts nånting efter det. Knappt ens en sd. Suck!

  • HimmelHav

    Jag har 1,5 v till bf och kan tänka mig att åka in ganska snart haft en ordentlig känning annars lugnt som attan. Jag som annars älskar att träna och hålla igång har drabbats av gravid-slapphet. Orkade till v 15 ungefär sen la jag av. Lite synd, blir kämpigt att komma igång sen!

  • HimmelHav

    Jag hänger också gärna kvar! Kan bara hålla med det ni andra skriver, en bra och trevlig tråd med många vettiga blivande mammor!!

    Sådär, nu har jag tagit dagens sista samarin och hoppas på att få sova gott inatt. Önskar er alla detsamma! Kram :)

  • HimmelHav

    Bf 17/1. Sd men inga värkar än... Är normal i magen. Kramardig; jag har också hemmoroider, fy fan. Min rumpa ser ut som ett blomkålshuvud och det skaver och jag har ont när jag skiter. Fick en mindre flik förra ggn ganska sent i grav men den här gången är det bizarrt! Kom uuuuut nuuu!

Svar på tråden BF januari 2014