Inlägg från: HimmelHav |Visa alla inlägg
  • HimmelHav

    BF januari 2014

    Hej! Jag hoppar med här! Plussade med 2a barnet nu i tisdags, men var tvungen att köpa ett dyrt digtalt för att verkligen tro på det! Första tog 1,5 år att få till och denna på första. Min kropp kanske har fattat vad d går ut på BF 16 januari 2014! Inga symptom än, mer än att det brände till i mellangården dagarna innan jag plussade...

  • HimmelHav

    Nån som kan hjälpa mig med? 33 år väntar andra barnet, bf lite olika ber på vilken sida man ska tro på... Sätt 18/1, mittemellan de olika tack!!

  • HimmelHav
    Rödhaken skrev 2013-05-20 11:37:28 följande:
    Tror jag lyckades lägga till HimmelHav och Lillfrö nu, tyvärr försvann de fina blommorna överst... Ringde och bokade tid för inskrivning och ultraljud nu, 3/6 är det dags. Wieee!

    Tackar å bockar!! Åh gu så spännande med inskrivning och UL och allt, det blir helt plötsligt så VERKLIGT!! Jag försökte ringa på BMs telefontid (kl 13-14) men det var konstant upptaget. Får väl testa att ringa imorgon. Egentligen är jag väldigt skrockfull och törs knappt ringa alls, för då känns det som att det kommer gå illa, när väl nånannan vet att vi väntar. Jag har så sjukt mycket griller i huvudet. Fram till att blivande storasyskonet var född var jag helt övertygad om att den hade Downs (KUB visade 1 på 880) eller var blind. Nu ska jag försöka vara mer chill och inte nojja upp mig lika mycket.
  • HimmelHav
    Fru Persson skrev 2013-05-20 15:31:42 följande:
    Här vill jag gärna vara med! Kan dock inte lägga in mig i listan, det blir bara pannkaka. Går in i vecka 6 imorgon och BF beräknat till 20/1.Mår väl än så länge enda symtomen är mycket gråtmild och yrsel. Har tyvärr inte stora förhoppningar om att pyret stannar kvar och det är lite svårt att njuta av graviditeten, vi har tre missfall nu sen vi började syskonverkstan. Kul att kunna följas åt!     

    Grattis! Jag håller tummar och tår att allt går bra
  • HimmelHav
    Elinannamaria skrev 2013-05-21 07:53:44 följande:
    Tror det kommer bli svårt att hålla tyst för nära och kära. Har besök av kompisar som skall bo bär redan nästa helg, mamma och pappa hälsar på nästa vecka, hur gör ni?

    Bra fråga. Jag har funderat på samma sak själv... Tror inte att jag kommer att kunna hålla tyst för ALLA såsom jag kunde med första barnet. Pga missfall innan så ville jag verkligen vänta till v.12. Nu känns det som att folk kommer att fatta ändå, och då är det ju roligare att få säga det själv! Kommer nog att berätta i förväg
  • HimmelHav

    Varför får ni göra vul? Här blir man inte erbjuden det, utan får snällt vänta till v 12 med att se nåt öht... Då kan det ju vara så att hjärtat slutat slå, men det vet man inte... Lite konstigt att det inte är samma för alla.

  • HimmelHav
    Oh baby skrev 2013-05-23 09:55:33 följande:
    Skönt att jag nästan inte har några hormonutbrott heller. Imorse vart jag jättearg på min man och tröck ner hans smörgås i en låda så det brödet bröts av. Och nu ringde jag tokgråtandes till honom och bekände.... Nästan inga hormoner...alls

    HAHAHA!! Underbart! det kan de gott stå ut med, männen. De slipper ju bära barnet, de får helt enkelt ta smällarna runtomkring istället.
  • HimmelHav

    Mm har just vaknat efter 1,5 h i sängen mitt på dan. SKÖÖÖÖNT!! skulle aldrig hft ro i kroppen att göra så annars, men graviditeten gör mig trött nu. V8 imorgon!

  • HimmelHav

    Mymemlan: jag har också ont, typ i höften fast mer bakåt inåt. Suck... Vet att jag hade ont ungefär den här tiden (V8-9) förra gången också men att det gick över för att inte komma tillbaka förrän v 28. Hoppas på samma denna gång - för oss båda

Svar på tråden BF januari 2014