Inlägg från: Sunnza |Visa alla inlägg
  • Sunnza

    Första barnet - BF januari 2014

    svalan skrev 2014-01-07 21:58:06 följande:
    Idag kl 13.30 kikade vår älskade som ut. Lyckan är total!! Han är en rejäl grabb på 56 cm och 5300g. Världens goaste!! ❤️
    grattis :D 
  • Sunnza
    Natalie87 skrev 2014-01-10 12:29:32 följande:
    Igår kl 09.04 föddes vår lilla flicka (v 40+1)! Helt oväntat gick slemproppen och värkarna började i förrigår, de avtog sedan mitt på dagen men kom tillbaka med världens kraft och ett par timmar senare så kom hon. Har inte haft några förvärkar eller några som helst tecken på att det var på väg.
    Grattis :D 
  • Sunnza
    tinis skrev 2014-01-10 13:32:25 följande:
    Så mycket det händer här inne :D Jag har varit dålig på att skriva men hoppas att allt är bra med alla !!
    Jag är idag på BF+3, har haft flytningar sedan BF, flera sammandragningar per dag dock inte onda. Idag fick jag en lite teckenblödning. Har haft mer mensvärk idag är andra dagar, men inte så att det stör mycket. Ringde FL o dom sa att det var normalt o bara att vänta för att snart sätter det igång.
    Sjukt rädd o taggad!!!!
    hoppas hoppas hoppas att det hänt något snart för dig :D 
  • Sunnza
    MARlA skrev 2014-01-11 20:16:38 följande:
    Hej tjejer!
    I måndags på bf+8 kom vår efterlängtade pojk. En riktig dunderklump på 4470 g och 53 cm!
    Jag är helt chockad över att han var så stor, både jag och magen har legat på normalkurvan hela graviditeten och både jag och min man var relativt små vid födsel.
    Det hela slutade med akut snitt och sövning eftersom epiduralen inte bet på mig. Trots att förlossningen blev helt tvärtemot vad jag tänkt mig så är jag nu så glad att vi har den finaste lilla killen hos oss.

    Spännande nu när det närmar sig för så många av er andra och jag vill önska er ett stort lycka till! :)
    grattis :) 
  • Sunnza
    Lillisen skrev 2014-01-12 16:16:38 följande:
    Den 7/1 kl. 04 v. 40+4 startade mina värkar, hade inte haft några förvärkar innan endast lite slempropp som gått. Åkte in vid 11.30 och var så öppen tre cm och tappen var en cm. Fick EDA vid kl. 15 och sedan behövde de ge mig värkstimulerande dropp. På två timmar öppnade jag mig från fyra till tio cm och sedan var det dags att krysta. Krystarbetet tog en timme och kl. 20.56 kom Isabella till världen. 54 cm lång och 4130 g kärlek <3
    Låg på special-BB två dagar pga min graviditetsdiabetes. Hon var lite gul så vi fick en tid igår för extra undersökning. Värdena hade stigit och vi blev inlagda igen för solning mot gulsot. Idag har det sjunkigt så imorgon får vi äntligen åka hem.

    Lägger upp en bild på guldklimpen i bildtråden :)
    grattis 
  • Sunnza
    martinajulia skrev 2014-01-12 16:29:55 följande:
    Oj vilken vändning allt tog. Från att ha haft en lätt graviditet utan några större problem till att få en riktigt jobbig förlossning. Började som sagt få värkar i torsdags natt och lite under fredagen för att sen få värkar var tionde minut under hela fredagsnatten (=ingen sömn). Värkarna blev värre på lördagsmorgonen och efter några timmar åkte vi in, mest för att jag ville se om värkarna öht gjorde nåt. Var öppen 4 cm och vi var välkomna in för att föda. Men värkarna är rätt glesa och svaga nu så öppnar mig hur långsamt som helst. Bm gör både hinnsvepning o tar hål på hinnorna men ändå händer nästan inget. Värkarna gör dock väldigt ont så väldigt frustrerande att det inte händer mer! Vid 12 på natten får jag värkstimulerande dropp vilket sätter ännu mer fart och kraft på värkarna men ändå öppnar jag mig superlångsamt. Vid 3 på natten är jag fullkomligt slut efter allt värkjobb och kan inte sluta gråta pga utmattning, ångest och smärta. Läkaren kommer in och undersöker, var öppen 8 cm! Då togs beslutet om kejsarsnitt ist eftersom jag var i så dåligt skick och för att det förmodligen skulle ta flera timmar till innan jag var helt öppen. (Om det öht skulle ske)
    Så sagt o gjort: snitt blev det. Lite chockartat för mig då det inte funnits i min värld att det skulle bli så. Men vid halv fem idag kom det ut en frisk och helt underbar liten kille, är så kär i honom! Och allt gick ju jättebra så det slutade bra ändå till slut! Så fort jag fick syn på honom var all smärta och ångest och rädsla inför att bli snittad borta. Från 04.28 har fokus legat helt på honom, vår fina lilla prins!
    grattis 
  • Sunnza
    Litchie skrev 2014-01-13 17:52:35 följande:
    9.28 imorse kom våran stadiga prins ut, 55cm och 4466g med ett huvudomfång på 37cm... Ajj och huvudet kom inte ut utan klipp, menmen! Dyktekniken funkar iaf, 5-10cm på två timmar i badet :) nu ska vi mysa och försöka komma på vad han ska heta!
    härligt grattiis, vilken veckan var du i ? :D 
  • Sunnza
    Lövings skrev 2014-01-14 18:50:25 följande:
    Känner att jag måste skriva lite.
    Jag följer er alla fortfarande, stort grattis till alla som fått sina små guldklimpar!
    Själv blev vi utskrivna från neo/IVA igår och är nu hemma. Lillkillen är lite över 2 månader men skulle inte ha kommit förren 22 januari, fortfarande såå svårt att förstå. Han väger nu 2,6 kg (föddes ju 900 gram) så det går framåt. Och häromdagen slapp han sista sladden, sonden. Så först idag påbörjat jag mina mammadagar och min man får nu sina 10 pappadagar. :)
    grattis :) 
  • Sunnza

    jag har kommit hem nyss ifrån sjukhus, jag upptäckte att jag hade ärrvävnad och det gör jätteont.. jag åkte dit och kolla om allt se bra och kan född normalt förlossning, dom kollade och sa ja det går bra förlossning vanlig, vilket tur.. och dom kolla inn livmodern, jag är öppet lite sa dom och när jag kom hem då upptäckte jag lite blodblanda flytingar...


     


    hoppas att det är på G :) längtar efter få lilla bebis :D 

  • Sunnza
    Cecilia13 skrev 2014-01-16 08:46:42 följande:
    Förra tisdagen (den 7 januari) föddes världens sötaste lilla tjej :) Vaknade 04.30 med regelbundna värkar, 2-3 på 10 min, men trodde ändå inte det var på riktigt då jag enbart var i v37+3. Under förmiddagen packades väskan samtidigt som jag försökte hantera värkarna. Kl 11.15 var vi framme på förlossningen och 13.39 tittade hon ut. 3025 g och 50cm lång. Kändes helt overkligt först men nu börjar det sjunka in att denna underbara varelse är här för att stanna!
    grattis :D 
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014