Inlägg från: mariafii |Visa alla inlägg
  • mariafii

    Första barnet - BF januari 2014

    Idag på jobbet var det 2 kunder som jag tyckte luktade ko skit :P

    Annars känns det bra tycker jag. Känner lite molvärk bara och bränner i brösten till och från men inte super ömma utan bara en liten träningsvärk i dem på sidorna. Sedan känns det upp i halsen men ändå inte illa mående och så har jag blivit lite hungrigare men mår bra :) 

  • mariafii
    debbie85 skrev 2013-05-09 21:11:05 följande:
    140101 Litchie 23 år Sundsvall
    140101 Lua, 25 år, Uppsala 
    140102 Jossehaugen, 20år, Lima (Sälen) 
    140103 linaochliten, 25 år, Gävle  
    140104 debbie85, 28år, Skåne Kristianstad  
    140106 Annadenise, 29 år, första barnet, västerås, västmanland 
    140108 Missmartini92, 21 år, första barnet Halmstad 
    140109 tinis, 25 år, Falkberg 
    140111 Doffan 29år Småland Alvesta
    140112 Mariafii 27 år, första barnet, Göteborg 

    La till dig till listan Litchie. Håller tummarna för dig också! Vi kallar vår Mini också. Det är säkert vanligt? Glad 
    Hur lägger man till den där raden längst ner som du har ?
  • mariafii
    hundenhubbe skrev 2013-05-10 16:02:36 följande:
    140118 hundenhubbe, 22 år, Östersund

    Vill gärna vara med här då jag plussade imorse! :D 
    Grattis igen och välkommen hit du med :) Denna gång ska det gå bra

    Fler än mig som har stressigt jobb? Igår höll jag på att stressa ihjäl mig och fick inte mat fören 3 på eftermiddagen och då började jag bli svimfärdig och lite lite illamående. Och igår kväll kändes magen svullen efter maten och lite nu också.

    Vi berättade för våra familjer igår och dom blev super glada. Är första barnet för båda familjerna så blir extra spännande :D     
  • mariafii
    Lillisen skrev 2013-05-12 00:48:11 följande:
    Har varit på födelsedagsfest hos en kompis och vad annorlunda allt är nu. När alla började göra sig iordning för att åka in till stan började jag tänka på sängen :) Nu ligger jag här och småler åt att jag har lilla pyret i magen och är så glad!

    Underbart :) Ja visst känns vissa saker lite annorlunda
  • mariafii
    Blixtlås skrev 2013-05-12 21:19:35 följande:
    Oj vad mycket man missa när man inte är inloggad på ett par dagar =). Kul med en BF-lista! Och kul att det kommit till så många nya, välkomna alla =). Har lagt till mig själv i listan med nu.

    Tycker med det låter toppen med en bildtråd! Hade ju varit så kul att följa allas magar =).

    Har nu gått in i vecka sju och det börjar kännas mer och mer verkligt nu! Igår var vi och kolla på vilken typ av barnvagn vi vill ha (på sambons begäran) och vi kolla på babykläder och sådant. Så mysigt =).

    Hur går det för er andra? Har ni börjat planera än eller håller ni er lugna tills efter v 12?
    Jag håller än så länge band på mig själv och har sagt att efter v12 får jag börja handla liiiite kläder, om jag skulle trilla över ngt gudasött så kommer jag tillåta mig själv att köpa det då , Om allt nu går som det ska (vilket vi såklart räknar med) vill säga =)
    Jag håller mig lugn till efter v 12 eller något. Denna vecka efter vi plussade har varit såå lång känns det som :P Gick in i v6 idag :) men denna vecka känns väldigt nervös då man vet hur mycket som ska börja fungera på den lille
  • mariafii
    EmmaSee skrev 2013-05-13 21:05:41 följande:
    Sante: såg att du frågade om någon bor i gbg. Ja, jag bor i gbg, i Torslanda. Såg att du också gör det. Har du valt att gå på mvc här i Torslanda eller vart går du? Går in i vecka 7 nu, väntar första barnet. Beräknat den 5 januari :)

    Jag bor också i gbg
  • mariafii
    Martini92 skrev 2013-05-14 07:16:52 följande:
    Vi har bestämt oss för att börja berätta för folk nu (går in i vecka 7 imorn) . Men min kille vill berätta för sina föräldrar först (som bor i Halmstad nära oss), trots att vi skall åka till Göteborg på lördag, min stora önskan är att dela nyheten först med min mamma. Barnet växer ju faktiskt i min mage. Samt att vi berättar för hans pären dagen efter .. Hans svar på det är "men jag då".

    Nä stå på dig. Jag berättade för mina dagen före eftersom hans föräldrar bor här och får träffa oss öga mot öga men inte dem.

    Åhh min mamma är så söt och säger att hon redan känner sig sjukt avundsjuk på att hans föräldrar bor så nära oss men min mamma 4 timmar bort. Tycker också det är lite tråkigt med den sträckan just nu  
  • mariafii
    hundenhubbe skrev 2013-05-14 09:26:19 följande:
    Måste bara fråga er! Vaknade inatt kl 02 typ och hade världens "mensvärk". Inte så att de gjorde ont någon annamstans utan nedre delen av magen. Precis som kraftig mensvärk! Nu när jag vakna påvmorgonen är den fortfarande kvar men inte lika kraftig utan mer att den finns där men stör ibte så mkt. Men ja till frågan: är de vanligt att man har som kraftig mensvärk?! Trodde jag skulle få missfall nu på morgonen men den magsmärtan kändes inte alls såhär i början. Utan denna smärta var samma som den dagen jag brukar ska ha mensen. Jätteobehagligt! Snälla svara då jag är orolig!

    Jag vet faktiskt inte. Men du blöder inte?
  • mariafii
    Blixtlås skrev 2013-05-14 09:33:16 följande:
    Hundenhubbe: jag har så till och från (v7) och har läst att det blir så när livmodern växer :). Inget jag hade oroat mig över ;)

    För övrigt så har jag börjat må riktigt illa nu, dock inte kräkt än men önskar nästan att jag gjorde det bara för att slippa illamåendet -.-

    Trist :(
  • mariafii
    hundenhubbe skrev 2013-05-14 09:38:08 följande:
    Jag blöder inget alls! Kan få extra värk då jag är kissnödig och håller mig! Men de känndes precis som att nu kommer mensen. ! Har som sagt fortarande lite molande ont och de går till och från ner i knäna som en brännande känsla eller typ växtvärk. Men har läst runt lite och så länge man inte blöder ska de vara lugnt. Men de känns ju som att jag ska de så svårt att vara lugn :-P bläää! Hatar min dumma oro! :/

    Förstår den när du nu haft ett mf förut. Men försök lugna dig så länge du bara känner värk. Jag har känt en snabb liten värk i magen men den försvinner lika snabbt men klart att varje gång så blir man rädd att det ska hålla i sig. Varje gång jag går på toa så kollar man pappret. Men jag ska inte oroa mig utan njuta för jag har väntat på detta sen jag var liten.
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014