Inlägg från: Lövings |Visa alla inlägg
  • Lövings

    Första barnet - BF januari 2014

    En fråga; i vilken vecka börjar ni berätta för era nära och kära?? Och varför just då?

    Själv kommer jag inte berätta för någon förren den magiska gränsen, vecka 12. Detta för att jag vill inte "jinxa" det. Om jag får missfall innan och har berättat det för dom kommer jag istället bli helt förstörd att berätta det!

  • Lövings

    Fröken blå; precis så känner jag också! För min del skulle det bara bli jobbigt om något skulle hända..

    Jag tänker att efter v 12 jan jag dessutom sluta tänka på missfall och bara njuta. Och då ska jag njuta av att berätta för våra föräldrar. Jag tänkte att vi skulle köpa boken barnbarns boken och filma när vi berättar ;)

  • Lövings

    Neeee hörni! Tusan..
    Jag har nu gått in i vecka 6 och det värsta jag gjorde är att lusläsa såklart!
    Om hur hjärtat ska börja slå och att det är då det är störst risk för missfall! Vad tror ni pågår i mitt huvud nu? Inte direkt lugn och ro och bara njuta.....suck...

  • Lövings

    Världens längsta dag!
    Har varit på utbildning i Stockholm hela dagen och får på morgonen en blödning som fortsätter under dagen! Skitjobbigt att hålla det inne och inte bryta ihop inför kollegor då jag va övertygad om missfall..
    Bestämmer mig för att åka in te akuten m mannen när jag kom hem kl 21, annars hade jag inte sovit eller kunnat jobba imorgon.
    Hon gjorde ett VUL och allt såg super ut! Hon såg tom hjärtat slå ;) och är ändå bara i vecka 6!!

  • Lövings

    Pollyx, jag går också in i vecka 7 imorgon ;) men tiden går sååå sakta just nu. Sover, jobbar och äter bara! Inte det roligaste livet...

  • Lövings

    FaN; välkommen hit! Tror nog att det är många av oss som även känner oss rädda och fundersamma på hur livet ska bli. Det är trots allt en väldigt stor förändring!!

    Idag va jag på mitt andra VUL för att kolla att allt är okej (åkte in för en vecka sedan för jag trodde jag fick missfall).
    Åhhhh hjärtat pickade massor och allt såg super ut! Fick en bild som jag tänkte lägga upp i bildtråden men de går visst inte från mobilen så jag får väl fixa de sen!! ;)

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014