Inlägg från: Lövings |Visa alla inlägg
  • Lövings

    Första barnet - BF januari 2014

    En fråga till er som har börjat köpa kläder!
    I vilken storlek köper ni kläder i (dvs barnkläder). 50-56? mindre eller större.. 

  • Lövings

    Såg att ni pratat vagn. Jag har en kompis som har recenserat barnvagnar så jag har pratat mycket med henne om våra behov. Hon tyckte definitivt en Brio Go till oss eller en Kronan Duo S. 
    Har läst en hel del om Brio Go så vi är väldigt inne på den. Ska åka och "provköra" den snart innan vi beställer.
    Visst måste man få prova att packa in den i bilen från en barnaffär??

    Gick igår in i v19, och det känns verkligen inte som jag är gravid, det är bara ett stort missförstånd detta. Och jag har inbillat mig allt. Men ska på Ultraljud nästa onsdag, hoppas de hittar något då :)

  • Lövings

    Åhhhh nej! Jag har varit förkyld nu i flera dagar och det börjar nu vända. Men NU, NU kommer det. Ont i öronen. Senaste gången hade jag öroninflammationså var det vid jul, då hade jag ju öroninflammationer på båda öronen och bihåleinflammation. Vill inte ha det nu, särskilt inte NU och gå på antibiotika. Hoppas att det bara är något tillfälligt, vet väl först imorgon om de sitter i och blivit lite värre. Och just nu också, inför helgen! Precis såhär va det förra gången också. Väntade hela helgen och gick till VC på måndagen och då var det RIKTIGT illa och båda sprack på kvällen. Så blir det något mer i helgen åker jag till akuten.

    USCH 

  • Lövings

    Jag vet att det finns gravid massage runt om i landet och som jag förstår det så är det då ett hål för magen så man bekvämt kan ligga på mage. Det är vad jag har hört, men ingen erfarenhet av det.

  • Lövings

    Idag har vi varit på RUL och allt såg jättebra ut med fostret ;) vi väntar antagligen en pojke, vilket jag har varit tvärsäker på att det varit, ända sedan början.
    Kommer dock att behöva gå på ett extra UL då min livmoder låg väldigt långt ner. Precis det ni pratade om. Ligger den kvar så när jag är i v32 så blir det antagligen snitt vilket inte alls känns kul!
    Men men, firar pojken och att jag går in i v 20 idag.

  • Lövings

    Usch måste skriva av mig lite. Har senaste veckan lidit sååå av foglossning. Eller jag tror det är foglossning. Känns i bäckenet och strålar ibland ut mot ryggen och stjärten. Ska ringa barnmorskan imorgon. Förstår inte hur jag ska kunna jobba (avdelning på sjukhus) och springa runt som en galning. Flyttar till kontorsarbete om 3 veckor, men det känns väldigt långt bort! 
    Och så är jag sååå rädd att detta ska bli så illa att man måste bli sjukskriven innan jag beräknar att gå hem "självmant". Vill verkligen inte sitta hemma i månader innan. Suck...... Sååå nu har jag klagat av mig ;)

  • Lövings

    Usch måste berätta om en skitdag!

    Imorse på väg till jobbet så körde en stor BUSS!! in hela förarsidan (där jag satt) blev helt mosad och igentryckt. Tur bara att jag hann hoppa undan lite, satt i mitten av bilen när krocken hade skett. 
    Fick världens chock efter jag tagit mig till jobbet (hur kom jag dit?) och det blev disco i magen, såklart! Men efter ca 30 min slutade rörelserna helt och jag fick ont i magen. Så spenderade förmiddagen på förlossningen.
    Ingen fara med pojken förutom att han var väldigt lugn (trött efter adrenalinkicken?) men har ont!
    Så nu blir det vila, men vilken chock! Bussföraren sa att hon inte ens hade sett mig (What? stod ju helt still och lämnade företräde för henne). 

    Dessutom har en kompis fått reda på att hon har cancer (30 år). Antagligen måste de ta bort båda äggledarna och äggstockarna och kommer aldrig kunna få barn (har inga tidigare). Fy fan va livet är orättvist och man känner sig väldigt tacksam för lille knytet i magen.  

    Neee ingen bra dag!! 

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014