Inlägg från: Blixtlås |Visa alla inlägg
  • Blixtlås

    Första barnet - BF januari 2014

    Liteknodd: det mesta du radar upp där kommer jag först fä göra på inskrivningen, vilken skillnad deg verkar vara mellan olika landsting?! :-O
    Vad kommer du göra/vad gjorde du på din inskrivning? *nyfiken* :)

    Evelina84: på mitt hälsosamtal pratade vi om vilken mat man skulle undvika, att det var bra att röra på sig, att man inte ska röka, snusa eller nyttja andra droger. Hon kollade upp BF på sin snurra med. Och så berättade bm om allt som jag ska göra på inskrivningen; kolla upp sjukdomar i släkten, ta blodprov, antagligen skulle jag även göra ett test för att kolla ev diabetes... Sen var det ganska mycket mer men kommer inte ihåg allt. Allafall så skulle inskrivningen ta betydligt längre tid än hälsosamtalet :).

    Hoppas att någon av er svarar på detta inlägg (eller ngn annan för den delen), framförallt hade det ju varit kul och jämföra hälsosamtal vs inskrivning mellan olika landsting :)

  • Blixtlås

    Avenell: jag försöker styrketräna 2-3ggr/v men den senaste veckan har jag mått alldeles för illa för att orka ta mig dit. Hoppas dock att det släpper snart så jag kan ta upp min träning igen! Det enda jag orkar med just nu, utanför jobb och skola, är promenader -men känner att det är bättre än inget alls :)

  • Blixtlås

    Hemmeline: precis så jag med tänker :). Försökte träna i början på förra veckan, men fy tusan! Må illa+svettiga medelålders män -ingen bra kombo!

  • Blixtlås

    Evelina84: jag sitter lite i samma sits! När ska man liksom berätta för chefen? Jag är redan ganska svullen om magen så kan bara använda en uppsättning av mina jobbkläder (i de andra syns magen redan) så vet inte om jag kan vänta så länge som till efter UL sol jag helst hade gjort? Har du fått tid tid UL? Sen är det ju inte säkert att magen syns på just dig i v18? Jag hade allafall (och gör så om inte magen tänker bli större redan innan UL) väntat till efter UL :)

  • Blixtlås

    tinis: jag har klarat mig från att kräka än så länge! Men mitt håller i sig hela dagarna numera. Köpte åksjuketabletter igår så idag är det lite bättre :).

  • Blixtlås

    Tokfrans: så har jag det med i perioder, går in i v9 imorgon, och det är när livmodern växer. Så man kan kalla det växtvärk :)

  • Blixtlås
    Lövings skrev 2013-05-23 23:50:06 följande:
    Världens längsta dag!
    Har varit på utbildning i Stockholm hela dagen och får på morgonen en blödning som fortsätter under dagen! Skitjobbigt att hålla det inne och inte bryta ihop inför kollegor då jag va övertygad om missfall..
    Bestämmer mig för att åka in te akuten m mannen när jag kom hem kl 21, annars hade jag inte sovit eller kunnat jobba imorgon.
    Hon gjorde ett VUL och allt såg super ut! Hon såg tom hjärtat slå ;) och är ändå bara i vecka 6!!
    Vad skönt att allt var som det skulle med den lille =). Håller tummarna för att det håller sig lika bra framåt och att blödningen slutar!
  • Blixtlås

    Tokfrans: jag är med väldigt svullen på kvällarna, är det iof det hela dagarna men det är lite värre om kvällen :)

  • Blixtlås
    debbie85 skrev 2013-06-01 22:15:06 följande:
    Blixtlås

    FaN

    Magneten

    och

    ni andra som bor i Skåne, har hittat ännu en intressant tråd för oss: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m69927919.html
    Lägger den till mina favoriter =)

    Ojoj, har inte varit så aktiv här den senaste tiden. Men kul att läsa att så många ny har hittat hit =). Tråkigt att läsa att det inte har gått lika bra för oss alla =(

    Här går det framåt, går in i vecka 11 på fredag, helt sjukt vad tiden går! Mitt illamående blir inte bättre med tiden och igår kom första kräket, men det var mitt eget fel då jag inte åt ngt direkt jag steg upp. Har även haft en par riktigt trötta dagar här, MYCKET hormoner som rör sig med allt vad det innebär.
    Jag vet inte hur det är med er, men jag har börjat få svårt att dölja att jag är gravid! Har inte gått mer än lite drygt 1kg så det är den där svullnaden som inte ger med sig =/.

    På måndag är det dags för inskrivning, spännande! Hoppas på att jag kan få höra hjärtat slå, men det är nog för mkt begärt Cool. Lite tråkigt är det dock, min sambo fick inte ledigt så han kan inte följa med Rynkar på näsan. Men jag får klara mig endå!

    Hur går det för er andra? Illamående, trötthet eller mår ni toppen (avundas er isåfallFlört)Hjärta
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014