Inlägg från: Lövings |Visa alla inlägg
  • Lövings

    Första barnet - BF januari 2014

    Ett tips Tokfrans. Bor juh också i Östergötland och jag fick en blödning för några veckor sedan, i vecka 6. 
    Var grymt nervös och kunde inte tänka på annat på hela dagen. Kändes som hela livet raserade då jag just då va övertygad om att de va ett missfall. På kvällen orkade jag inte spekulera mer och vi åkte in till akuten (bara för att stilla tankarna och jag ville bara veta).
    In till Linköpings akutenhet och de va supersöta. De va sååå snälla. Jag tänkte att de ungefär skulle fråga vad jag gjorde där. Men fick träffa läkare och göra VUL och se hjärtat slå. 
    Är man VÄLDIGT VÄLDIGT orolig tycker jag ändå att man ska åka in. Oron är juh inte bra för barnet heller.
    På vårdguiden står det att man ska söka akut (om man misstänker missfall) vid väldig oro.  

  • Lövings

    Hörni, är det någon mer som sover så fruktansvärt dåligt? Jag vaknar alltså varje kvart eller halvtimme. Börjar bli ohållbart!!!! Funderar på propavan som ska vara säkert vid grav, men vill helst inte ta någonting alls!!

  • Lövings

    Proppen, om du är väldigt orolig så åk in till akuten så kan de göra ett VUL! Det är inte mänskligt att behöva gå och vänta för att se vad som händer! Hoppas det inte är ett missfall! Håller tummarna!

  • Lövings

    Ja, jag har ringt vid tidigare missfall och de kan bara säga "det skulle kunna vara missfall men det skulle också kunna vara normalt". Hoppas dock du får komma och undersöka dig.z

  • Lövings

    Nej håller med LitenKnodd! Tycker inte du ska vänta! Tänk om du oroar dig för ingenting i 3 dagar!!! Eller om det i värsta fall faktiskt skulle vara missfall måste du få sörja!
    Har du ändå skapligt nära så åk till akuten!!

  • Lövings

    Håller verkligen tummarna Proppen, uppdatera oss gärna! Tänker mycket på dig idag. 

    En fråga för de som vill svara så man lär känna er alla lite bättre. Vad jobbar ni med?? 

  • Lövings

    Härligt att jobba med barn!!!

    Lunda; jobbar också inom vården. Är sjuksköterska på en psykiatrisk inriktad klinik och jobbar ca 70% på mottagningen och 30% på avdelningen. Men när de får reda på att man är gravid kommer jag flyttas över 100% till mottagningen vilket ska bli skönt.  

  • Lövings

    Proppen. Jag tycker ändå att du ska åka in. Tyvärr ska man nog inte ringa innan (jobbar själv på sjukhus) och då får man bara "bokningsbara" tider. Åker man dock in till akuten så kan de inte avvisa dig. Så mitt råd är att åka in så du får reda på hur det verkligen står till!!! Och då kan du få prata med en läkare om alla funderingar!
    Proppen, det är inte mänskligt att du ska gå och undra.
    Åk in till akuten och säg att du inte kan sova eller jobba normalt innan du vet! 

    Tänker på dig! 

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014