• Emola

    Auroraterapi på Östrasjukhuset Göteborg, känner mig överkörd!

    Vi har visst BF samma dag, du och jag. Jag har inga bra råd men vill vara säga att jag önskar att allt går bra för dig, hur det än blir. Håller tummarna!

  • Emola
    Lucyewe skrev 2013-05-09 09:23:29 följande:
    Jasså skulle du med haft den 7 maj? :) Tack vad snäll du är det värmer.. känns som man är ensammast i världen med detta... :(

    Ja, jag skulle också ha haft då, men jag går ju istället och hoppas att det ska dra igång. Förstår att det måste vara väldigt ångestladdat för dig. Fördelen med snitt är ju också att man på något sätt får en känsla av kontroll över en situation där man annars är helt utlämnad till när kroppen bestämmer att det ska börja. Förhoppningsvis känns det bättre när det väl börjar, för att inte tala om när det väl är över. Hoppas du får bra barnmorskor på förlossningen. Det här låter lite flummigt, men kom ihåg att för varje värk är du ett steg närmare ditt barn. Stort lycka till!
  • Emola
    Lucyewe skrev 2013-05-12 07:49:00 följande:
    Allt har gått bra och vi är nu stolta föräldrar till världens finaste flicka! Ont gjorde de men sååå värt allt! :) Återkommer med detaljer senare :) tack för allt ert stöd :)

    Så roligt! Vad skönt att det är över, och att du klarade det! Superstarkt jobbat och stort grattis :) Jag härmade dig lite och fick också en liten flicka idag :)
  • Emola
    Lucyewe skrev 2013-05-13 06:23:16 följande:
    Stort grattis till dig med då :) kom hon den 11- 12? :) va häftigt :D våran tjej kom den 11 kl 20:57

    Ja, vår kom den 12e. Det låter säkert knäppt, men jag blir så glad när jag tänker på hur bra det gick för dig trots all din ångest innan. Det dåliga bemötandet du fick innan är ju verkligen beklagligt, men jag är så glad för din skull att det gick bra. Inte kul att börja mammalivet med en traumatisk förlossning. Ser fram emot att läsa mer om hur det hela utspelade sig :)
Svar på tråden Auroraterapi på Östrasjukhuset Göteborg, känner mig överkörd!