Inlägg från: EmelieK89 |Visa alla inlägg
  • EmelieK89

    Januarimammor 2014

    Plussade idag, för första gången i mitt liv .. Vi bestämde oss för att försöka skaffa barn för ett tag sen då ja inte blivit det på flera år med mitt ex var jag rädd att aldrig bli gravid! Men se, på första försöket :D underbar känsla!! Mår redan illa och har gjort drygt en vecka nu.. Enligt graviditetskalendern är jag i vecka 6 :)

  • EmelieK89

    Är det någon här som haft bruna "blödningar".. Är i v 7 imorgon går jag in i 8 och har varje dag i en vecka haft bruna flytningar som även vissa dagar tillochmed droppar i toaletten.. Fick åka in i lördags och göra UL och fick se "bebis" ligga där den skulle och hjärtat tickade på bra, men man blir ändå orolig! Har ingen smärta alls men hittar inte nånstans att nån haft likadant så så länge.. Bara folk som haft nån blödning hit och dig men ingen som håller sig kvar som denna.. Men som sagt är bara brunt och som vatten om inte ännu tunnare :/

  • EmelieK89

    Vilken vecka är du i? Jag har blött till o från hela tiden.. Gjort 2 ultraljud men är ju inga garantier som sagt :/ är i vecka 12 nu och inte fått blödning på 3 v så börjar lugna mig lite iaf men på onsdag ska vi på kub test så då vågar ja äntligen bli "glad" och slappna av!!

  • EmelieK89

    Okej vaspännande! Tiden går så sakta i början men ändå inte på nått sätt:) snart har du gått över v 12 och kan pusta ut :)

Svar på tråden Januarimammor 2014