Inlägg från: Blårosa |Visa alla inlägg
  • Blårosa

    Januarimammor 2014

    Hej hej :) Vad roligt att det finns en tråd för BF januari då jag själv beräknad just nu den 11/1-14. Jag är rätt ny på familjeliv så har inte fått riktigt häng på det här haha :). Jag har haft ganska lindriga grav symtom men de har blivit lite värre nu med illamående. Hoppas att det försvinner snart haha :) sen undrar Jag om jag även får vara med i den hemliga gruppen januarimammor 2014?:) Riktigt kul att alla kan dela med sina upplevelser då vi alla är så olika :).

  • Blårosa
    c89 skrev 2013-06-26 13:24:56 följande:
    Så skönt att slippa det värsta! Du får givetvis vara med! Rädda antingen mig, Carolina Wallenthin eller Solveig Arvill Finnpers så kan vi lägga till dig. Går bara bjuda in vänner nämligen :)

    Vad roligt :) jag har adlat dig nu Carolina W ;) Och tack :)
  • Blårosa
    bulleen skrev 2013-06-18 10:27:52 följande:
    Tänkte hoppa in här jag också, om det är ok? Helt ny inom det här med graviditet & barn men plussade för någon vecka sen trots minipiller & var igår på ett VUL för att se så att allt stod rätt till men även för att kolla vecka. Det visade sig att jag är så långt som i v10 (9+2 idag) & allt såg bra ut. Fick till och med se det lilla hjärtat slå. Har under en 4 veckorsperiod mått illa på morgonen till eftermiddagen men idag har jag inte känt något alls. Blir såklart nojig och oroar mig för att något skulle ha hänt... Ska bli kul att följa och kunna snacka med folk i samma situation :)

    Jag vet hur känslan är, förvåningen. Hade även preventiv medel men blev gravid, vilket jag är glad nu för men chockad från början. Illamående kommer och går för mig och det är nog vanligt ( tror jag). :)
Svar på tråden Januarimammor 2014