Inlägg från: Anonym (skild) |Visa alla inlägg
  • Anonym (skild)

    Hur många av er lever med erat andrahandsval?

    Jag levde med ett andrahandsval i 10 år. Vi hade det bra och var omtänksamma mot varandra, hjälptes åt med allt och bråkade aldrig. Tryggt och kärleksfullt utan himlastormande förälskelse. Med tiden började jag mer och mer sakna något i förhållandet och vi valde till slut att skiljas.
    Några år efter skilsmässan träffade jag ett andra förstahandsval som jag nu har ett förhållande med. Jag blev verkligen tokkär och är det fortfarande, även om känslorna ju förändras lite över tid och djupnar. Älskar honom otroligt mycket! Skulle det ta slut mellan oss skulle jag aldrig kunna välja ett andrahandsval igen utan istället vänta på ett nytt förstahandsval. Det tar säkert tid, men det är vad som känns rätt för mig.

  • Anonym (skild)
    Anonym (Jordgubben) skrev 2013-05-19 10:27:26 följande:

    Vad tråkigt!
    Man vill ju känna det där starka men kanske är det bäst att inte känna så starka känslor eftersom det gör ont att bli sårad vilket verka vara stor risk av någon konstig anledning.  
    Har haft lite svacka i mitt nuvarande förhållande för att han känt sig osäker. Han är mitt livs stora kärlek och skulle det vara så att vi går skilda vägar kommer jag ändå vara så otroligt glad och tacksam över att jag haft de känslorna och träffat en så fin person. Att undertrycka och kväva starka känslor för att skydda sig mot att bli sårad tror jag inte på. Visst, det kan göra ont som fan, men du kan ju lika gärna gå miste om något fantastiskt och underbart.
Svar på tråden Hur många av er lever med erat andrahandsval?