Inlägg från: Anonym (osäker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (osäker)

    Hur många av er lever med erat andrahandsval?

    Jag kan inte svara på om jag lever med mitt andrahandsval eller ej. Jag älskar fortfarande ex-pojkvännen, som också älskar mig, men vi vill olika saker här i livet (anledningen till att jag lämnade honom) medan sambon vill samma saker som mig. 

  • Anonym (osäker)
    Nyfiken gul skrev 2013-05-21 18:55:55 följande:
    fast där vill jag nog vända på resonemanget

    Ditt ex är ditt andrahandsval eftersom ni inte vill samma saker i livet, därför kan det aldrig bli ni mer än det som redan har varit. Du väljer alltså bort honom till förmån för nån annan. 

    Din nuvarande är ditt förstahandsval eftersom ni vill mot samma framtid.   Du väljer honom först eftersom ni har samma tankar om livet.  

    Bättre så?  
    Jag älskar dock ex-pojkvännen mer och jag var lycklig med honom. Det är jag inte med min sambo... 
  • Anonym (osäker)
    Anonym (Jordgubben) skrev 2013-05-22 22:40:41 följande:
    Vad jag menar med förstahandsval är att få den partner man allra helst vill ha men får den inte. Då tar man någon som känns halvbra eftersom man inte fick den som stod högst upp på önselistan.
    Jag lever i sådana fall med mitt andrahandsval. Jag ville så gärna vara med min ex-pojkvän, men han var inte redo för barn (jag hade väntat i några år) och jag kände att jag inte orkade vänta längre så jag lämnade honom för att försöka hitta någon som vill samma saker som mig i livet. Jag känner dock fortfarande att jag älskar ex-pojkvännen och önskar att han vill ha barn inom en snar framtid.
Svar på tråden Hur många av er lever med erat andrahandsval?