Inlägg från: Ulf Harrys Farsa |Visa alla inlägg
  • Ulf Harrys Farsa

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    Jävla daltande hela tiden, skulle nån kasta sten på mig så slår jag dom med batongen tills dom ligger ner och gråter, snorungar ska vara inomhus efter 21.
    Vart fan är deras föräldrar? läste nån gråtintervju med nån mamma som förbjöd sin 14-åring att gå ut, men han skulle bara titta.... Skärp dig för fan, lås in snorvalpen.

    Låt föräldrarna ta straffen för ungarna, det är ju föräldrarna som misslyckats med sin uppfostran.

  • Ulf Harrys Farsa
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:47:35 följande:
    Ja men precis. Säg det till alla föräldrar vars ungar håller på med droger också. Antingen har du själv inga tonårsbarn eller så har du aldrig varit en rebellisk tonåring. Vissa saker går bara inte att stoppa i en handvändning heller.
    Barn som håller på med droger?
    Lätt, låt snuten ta dom, låt dom hamna på Hassela eller på nåt annat roligt ungdomsläger i norraste norrland,
  • Ulf Harrys Farsa
    Stekt potatis skrev 2013-05-26 16:13:33 följande:

    Jävligt lätt eftersom alla som vill får behandling för sitt missbruk nu för tiden. Not.
    Det beror på dom själva, vill dom ha hjälp så får dom. Tyvärr är det många som tror dom kan hjälpa sina ungdomar själv, tyvärr Svensson har du inte varit där själv har du ingen koll.
  • Ulf Harrys Farsa
    sladd skrev 2013-05-26 20:28:22 följande:
    Hoppas att ni inser nu att det enda partiet som vill ta krafttag mot detta svineri samt bromsa invandringen kraftigt, är SD och vill ni inte ha detta i framtiden så bör ni rösta på SD. Jag har redan övertygat hela mina släkt och kompiskrets om detta.
    Tyvärr har ju SD inte hjärna nog att leda ett land, det är lite mer än att begränsa invandringen vettu...
  • Ulf Harrys Farsa
    Nude skrev 2013-06-14 11:51:04 följande:

    Märkligt. Det där har förändrats de senaste 20 åren. När jag kom till Sverige som flykting med mamma och pappa, hade man ingen aning om alla bidrag o allt som var gratis. Istället trodde vi att det var dolda kameran när vi såg hur givmilda svenskarna var, vi fick mat, kläder, pengar varje månad, gratis skola. Tror att den "kullen" som kom hit för 20-25 år sedan hade annan moral. Jag känner ingen av de som kommit till Sverige för så många år sedan som har valt att utnyttja systemet. Istället har man blivit så paff över allting man fått gratis, och velat ge tillbaka, så har det fungerat för mina föräldrar och deras vänner.

    Men idag är det andra puckar som gäller. Ryktet om att man kan få bidrag utan några prestationskrav sprider sig världen över, släktingar sprider vidare, vilket i många fall leder till att folk gifter sig och importera sitt lilla skenäktenskap. Man blir svensk medborgare efter 5 år utan några som helst krav på språkkunnighet eller egen försörjning. Tragiskt! Jag tror att Sverige är ett av de få länderna där man utan några krav kan bli svensk medborgare. O det här finns det ju inget stopp på. Folk vet om vilka rättigheter de har innan de kommer hit, de är pålästa, till skillnad från de som kom för längesen. Får de inte allt det så går de till attack och gråter floder för att de känner sig diskriminerade av SOC, sen går de till polisen för att SOC inte hjälper de, o när polisen inte kan hjälpa de, då kastar de skit på polisen för de gör ingenting. Har en kollega som jobbat på Arlanda som utredare inom gränspolisen, många barn som kommer, kommer ju utan id handling, och vet att de ska säga att de är under 14 år för att inte riskera att bli tillbakaskickade. Detta var ett vanligt fenomen, man hade så många fula knep för att komma runt systemet. Jag kan säga att han inte orkade jobba där länge.

    Tragiskt är nog ett ord som kommer förknippas med Sverige, tillsammans med naiva. Själv skäms jag för idioterna och önskar att de kunde skickas tillbaka dit de kom ifrån.      
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby