Inlägg från: TrendyFarsa |Visa alla inlägg
  • TrendyFarsa

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    LittleDarling skrev 2013-05-31 10:44:52 följande:
    "hur dessa existenser beter sig". Tror du alla beter sig på samma sätt bara för att de råkar vara asylsökande? Beter sig alla hockeyspelare på samma sätt? Är alla ica-handlare på ett visst sätt? Nej jag skulle inte tro det.

    OT, men jag undrar också varför du bodde i ett asylområde? Det är ju en stor skillnad från Östermalm menar jag hihi
    Nej men det är bara i asylområdena som det brinner "på grund av arbetslöshet och (sätt in valfri ursäkt här)" Varför det inte brinner i Norrlandsinland vette tusan med tanke på att det är arbetslöshet och hopplöshet även där, menmen.

    Varför jag bodde i asylområden? Bl a på grund av bostadssituationen som var i de städer jag bodde i. Har även bott i Vita områden, utan kravaller och skit. Nu bor jag på Östermalm och vi klarade helgerna utan upplopp, stenkastning och bränder. Samt att brevbärarna här inte blir hotade till livet av asylander, som dom blir i ghettot Flemingsberg
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    LittleDarling skrev 2013-05-31 11:44:18 följande:
    Haha du är dig lik hör jag. Vi har ju redan gått igenom det här egentligen så istället för att dra valsen igen så kan folk som är intresserade av vad mitt svar skulle bli på detta bara klicka sig bak i tråden.
    Men du häver ju bara ur dig hörsägner som inte har någon grund i verkligheten, och det finns ju folk som faktiskt kan tro på att du har erfarenhet av asyslökanden och tar det du säger på allvar och som sanning.

    Då måste jag ju möta upp dina dumheter så att det inte står oemotsagt.

    Men du, varför brinner inte Norrlands inland som är så drabbad av arbetslöshet? 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Flash Gordon skrev 2013-05-31 12:16:44 följande:

    Det aktuella fejsbook kontot har funnis men har avslutats nyligen.

    Finns att hitta på google cache.

    Vem som ligger bakom kontot är okänt men att det finns utlänningar som tycker och beter sig så är givetvis inget okänt. 
    Ja, de fem flyktingbarnen som låg bakom Rissnevåldtäkten hade ju just denna syn på "Svennebrudar" som varandes Horor. Det är vanligt bland de asylsökande från just Mellanöstern och Nordafrika.
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    LittleDarling skrev 2013-05-31 13:24:28 följande:
    Den sanningen jag vet, och som de flesta normalt funtade människor skulle hålla med mig om, är att alla människor är olika. Ingen på den här jorden fungerar exakt likadant som någon annat.

    Now, that´s some real facts!
    Oj, nu fick du FULL POTT i floskelbingot, men mycket till svar var det inte!
    LittleDarling skrev 2013-05-31 13:50:24 följande:
    Jo för att det finns problem som måste lösas i områden som i Husby m.m. men för den sakens skull kan man INTE säga att alla asyler fungerar på samma sätt osv.

    Vad för problem? Att dom har ett helt nytt bibliotek i Husby samt ett medborgarkontor, eller att dom behöver fler ungdomsgårdar än dom TRE som dom redan har, eller att det ska gå fler tunnelbanor in till stan än de som går var tionde minut, mer pengar än de miljoners miljoner som redan östs över områden som Husby.

    Berätta vilka problem som finns i Husby som gör att flyktingarna kastar sten på ambulans. och brandkårspersonal samt Polisen.
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    MrsPenn skrev 2013-05-31 14:17:22 följande:
    Bra där! Järvalyftet! Säger bara Järvalyftet!
    Läser lite om detta och det är intressant eftersom kravmaskinerna kräver att "Det ska satsas mer i Husby jaoo!"

     "Hur mycket satsas på Vision Järva 2030?

    När kommunfullmäktige lade fast inriktningen för Vision Järva 2030 hösten 2007 beslutade man samtidigt att reservera 200 miljoner kronor för ändamålet. Pengarna är främst tänkta att delfinansiera olika aktiviteter inom Vision Järva 2030. Merparten av Järvalyftets pengar kommer dock från förvaltningars och bolags med flera ordinarie budgetar. Detta gäller både för stadens egen organisation och för Vision Järva 2030:s många externa aktörer.


    Sammanlagt handlar det om flera miljarder. I och med Vision Järva 2030:s långsiktighet, som gör att arbetet kommer att sträcka sig över flera decennier, är det mycket svårt att idag uppskatta hur mycket pengar som kommer att satsas totalt."

    http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/Jarvalyftet/Fragor-och-svar/ 

    Men kravmaskinerna kräver alltså MER än dessa mijarder?? 


    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Errol Flynn skrev 2013-06-02 19:51:12 följande:
    Nä svenskarna ska betala skatt för att bekosta massinvandringen samtidigt som det skärs ner på skolor, förskolor, sjukvård och annan offentlig service. Jag har aldrig någonsin hört en politiker säga att vi måste dra ner på invandringen.
    Det är intressant detta att det aldrig dras ner på invandringen, oavsett de skenande kostnaderna, eller att det aldrig blir några konsekvenser för just de NYA Svenskarna.

    På 90-talet så bekostade bl a Stockholms kommun genom Fryshuset en samlingslokal för fläskskallarna i Stockholm Skinheads(!) där dom ölade, skrek och levde jävel med allt och alla, så som Skinnskallar gör.
    Men när ett av dessa lågliv nästan sparkade en journalist till döds så var måttet rågat och dom slängde ut med orden "Ni har levt länge nog på skattepengar och inte skapat ett skit".

    Men det går inte att straffa de Nya Svenskarna på samma sätt?
    Alla kostnader för återuppbyggnaden av Ghettona ska givetvis betalas av de som bor där, dra in på ungdomsgårdarna, sälj de iPads som barnen i Husbyskolan fått av skattemedel, stäng tunnelbanestationen tills allt är betalat.

    Och nästa gång någon av dessa kravmaskiner lever jävel så är det samma svar som i Grekland, Turkiet, Spanien, Frankrike som gäller. Tårgas och gummikulor och inte någon genuscertifierad dialogpolis som ska bjuda på våfflor och allsång.
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    sladd skrev 2013-06-03 14:08:34 följande:
    Det står en elefant i rummet.
    Tidigare Integrationsministern Mauricio Rojas påtalade det kaos som skulle komma redan 2004, han lämnade Sverige 2008 efter den skitstorm som drabbade honom då man kallade hans "spådomar" som rasism och liknande.

    Görs inget kommer de här områdena snart att bryta sig loss. Kravaller kan uppstå, människor kan bli skjutna. Vi kan inte blunda för det här längre.

    ..//

    Sverige befinner sig farligt nära den punkt då de etniska och sociala konflikterna kan urarta i öppna kravaller och andra ytterst tragiska händelser.

    http://www.newsmill.se/artikel/2013/05/28/mauricio-rojas-kom-tillbaka 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Tom Araya skrev 2013-06-04 00:09:06 följande:
    Vilka fakta har kommit fram som stödjer eller motsäger trådstarten och trådstartarens inlägg sedan tråden startades?
    Well, vi har postat en veritabel tsunami av bevis på att det som TS skriver är hörsägner och även rena lögner.

    TS själv verkar ha retirerat i skam.
    kommer inte på något skrev 2013-06-03 22:17:31 följande:

    Nu har dom ändrat namnet i artikeln. Från Jennifer Hillblom till Sara Ericsson med tillägget "Sara Eriksson är ett fingerat namn". Det var ju intressant Skrattande.
    Falska namn och ryktesspridning presenteras som "Sanningen" och detta finns det personer som tror på? Får vi gissa att personerna har mer "exotiska" namn än Jennifer och Sara...

    Annars läser jag till min bestörtning att även i min statsdel så har man nu bränt ett ungdomshus som betalts av skattemedel.

    Eller vänta nu, det var fel. Det handlade om Tensta, samma betéende men ett annan ghetto.
    http://www.dn.se/sthlm/misstankt-mordbrand-i-tensta
     
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    jennywe skrev 2013-06-04 09:24:56 följande:
    men herregud!! kanske 2 av 1000 poliser skulle agera övervålt!
    ..//
    Precis, KANSKE och detta går sedan låssasprofessorer ut och kräver kommisioner och utredningar kring. Helt barockt!

    http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/husby-kommission-kravs-for-djup-analys_8230682.svd 
    En sådan "kommission" kan de bekosta själva i så fall. 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Tom Araya skrev 2013-06-05 03:42:11 följande:
    Förortsupploppen - en prövning för poliser

    Kraften i de senaste veckornas upplopp i Stockholmsförorterna har förvånat länspolismästaren i Stockholm, Mats Löfving. Enligt Löfving har de senaste veckorna varit de mest prövande hittills i många polisers karriärer.


    I TV4 Play från och med:igår 19:06Gratis:Mer än 30 dagar till

    www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=237...
    Jo men det är ju inte så underligt. Dom har ju fått order från högsta ort att bara stå och vara passiva när flyktingbarnen stenar dom, tro f-n att det är "Pressande"!

    Se hur polisen i andra länder (Frankrike och Tyskland) hanterar dessa saker. Återigen, sätt in gummikulor och tårgas så kommer dom små kravmaskinerna att skrikande skingras för vinden Solig 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Faber skrev 2013-06-05 12:40:36 följande:
    När det gäller glesbygden så måste Annabell trolla, om inte så har jag vattnat intelligentare organismer.
    Det hemska är att det faktiskt finns personer i vårt samhälle som på fullaste allvar togför dessa åsikter och "motargument".

    När jag sjölv på 90-talet kritiserade invällandet av Kosovoalbaner till Sverige så var det personer som på allvar frågade om jag även ville kasta ut "Lili & Susie" och Drottning Silvia... 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    kommer inte på något skrev 2013-06-08 21:53:08 följande:
    Istället för att öppna fler fritidsgårdar tycker jag vi borde stänga dom som redan finns. Verkar som deras enda syfte är att skapa hjälplösa små kravmaskiner och värva nya kriminella.
    Inte bara det, dom använder de av skattebetalarna finansierade fritidsgårdarna även till att rekrytera pensionsräddare till terrorism i bl a Somaila.

    Kadafi Hussein berättar:
    ..// Han anser att det svenska samhället har varit undfallande mot de här grupperna och i flera fall legitimerat deras verksamhet. Bland annat genom att ge bidrag till fritidsgårdar där det skett rekrytering av ungdomar till den radikalislamistiska gruppen al Shabab i Somalia. 

    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/oro-i-fororter-het-sakerhetsfraga_4106545.svd 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa

    @ Tom Araya:
    Men kravmaskinerna är inte här för att jobba, dom KRÄVER saker. GRATIS! ÄNNU mer än det miljardregn som redan idag faller över dessa ghetton.

    Och om vi, grisätarna, "kuffar" inte ger dom det så ser dom som sin RÄTT att kasta sten på ambulanspersonal och bränna det som vi givit dom.

    Återigen, sist jag kollade så var utbildning gratis i Sverige, det finns ingen anledning för asylanterna och flyktingbarnen att utbilda sig till det som dom vill. 


    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Mariana 580 skrev 2013-06-11 11:46:47 följande:
    Har du funderat på att vi "inhemska" i Sverige är fruktansvärt dåliga på att kolla vilka rättigheter vi har - vi har full koll på skylldigheterna. Så har det alltid varit. - FÖRR

    Idag så har våra unga vänt och har stenkoll på sina rättigheter och utnytjar dem - just bara för att våra rättsystem faktiskt läcker som såll och baseras på ett gammalt samhälle som värderade skylldigheter mer än rättigheter.

    Nyanlända kommer allt som oftast hit och blir informerade om sina rättigheter - kommer från samhällen som blivit så reglerade då "fria rättigheter" inte fungerat.

    Bara en fundering.

    För jag tror inte på argumentet att "alla" nyanlända är idioter. Att just "icke grisätare" är någon specefik grogrund till allt ont.

     Jag tror faktiskt att vårat gamla samhälle inte fungerar längre i den nya världen.
    Den nya världen är - egoistisk - utnytjande - ansvarsbefriad - curlad och allt fel ligger på endast en enda sak..... det som "passar".

    jag tror. att Sverige behöver bli ett mer reglerat land i sin helhet - högre straffskalor - fler fängelseplatser - mindre mjäk åt våra bortklemade kriminella.

    All enertgi går åt helt fel håll.

    Fler ungdomsgårdar? i helvete heller! Ungarna skall lära sig att man gör sig FÖRTJÄNT av saker - samt att gott kommer till de som gör gott.

    Unga skall lära sig moral och skilnad mellan rätt och fel.
    Konsekvenserna bör vara Konsekventa - hur skall de annars lära sig?

    Jag tror inte att alla skall ha "rätt" rill en viss ak längre. Utan gott kommer till de som gör gott.

    tyvärr kan man inte längre sträva efter ett utopi - det är sedan länge borta.

    Hur det "Bör" vara är inte samma som det faktiskt ÄR!


    Jag tror att jag älskar dig. Lite.
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Pinot noir skrev 2013-07-02 21:02:17 följande:
    Då drar jag slutsatsen att TS hade fel och inte vågar ta diskussionen vidare.
     
    Det brukar vara så med dessa "tyckare", det finns ju några kvar av dom här på FL som inte kan argumentera, som blir krossade med fakta och argument och svarar med IQ-befriade oneliners och dömer ut alla som "raszichter".
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • TrendyFarsa
    Niklas2k skrev 2013-08-01 12:16:15 följande:
    Trots att alla idag har kamera i sina mobiltelefoner så finns det bara en video som visar när ett gäng ungdomar sparkar ner en polis. Inget övervåld från polisen. Jättekonstigt.
    Precis. Och i örra veckan kom äntligen svar på att Polisen som sköt den besinningslöse machetemannen frias på alla punkter och kan återgå till sitt liv och att upprätthålla lag och ordning.

    Tack och lov at det fortfarande finns lite ordning i detta absurda land där stenastare är hjälter och polisen är svin (enligt fulmedia) 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby