• vivela

    Vi som nyss plussat med ÄD

    Hej

    Hoppar in i tråden. Tyvärr kan jag vara lite ojämn i skrivandet pga. resande jobb som gör att jag har lite ojämn ork att skriva :)

    Är i v.8 (7+6) efter insättning av 2 blasto i Riga den 23 april. På UL i tisdags fick vi äntligen se ett pickande hjärta.  

    Pili: Hoppas att blödningen har slutat nu. Låter som tortyr att råka ut för det. Som om det inte är jobbigt nog ändå redan innan :(

  • vivela

    Håller alla tummar och tår för att ni som fått blödningar slipper det framöver :/

    Mrs Cecilia: Ta en veckas sjukskrivning åtminstone. Du är gravid! Ni har kämpat för det här i 12 år!! Det kan inte finnas ett jobb i världen som det är värt att riskera det här för. Vila, vila, vila....
    Såklart kan jag förstå om det känns jobbigt att behöva vara hemma (tolkar i alla fall att du känner så) men ibland måste man sätta sig själv i första rummet :) /Kram   

  • vivela

    Har lite panik nu. Jag har inte fått någon nedregleringsplan för mina mediciner från Riga utan skulle höra av mig i samband med vul. Det har jag gjort men får ingen respons! Jättekonsrigt! Tidigare har jag alltid fått svar samma dag på mallen men ingenting på en vecka! Någon som vet om något speciellt har hänt?

    Ska ringa i morgon bitti men kan ju inte sova. Har bara estrafemtabletter så att det räcker fram till helgen :(

    (Den laddningen skickades för ett par veckor sedan för att täcka behovet. Men jag kan väl inte bara sluta med dem?)

  • vivela

    Tack polisen och mrs Cecilia

    Det visade sig att Veronica använt "sin"mailadress och den var inte "godkänd" av mitt mailsystem. Har kontakt med henne nu.

    Kommer bli en vecka senare med nedregleringsplan och en ny frakt med mediciner men det får man ju ta när man inte har koll på läget ;)

  • vivela

    Minns inte riktigt priset på just frakten men jag tror att jag totalt har betalat ca 4000 kr för alla mediciner som har behövts inkl. Folsyra från start till slut. Det är inkl. frakt. Har då haft Dipherlinesprutan, estrafem (3 ggr/dag) och utrogest (6 piller om dagen)

  • vivela

    pili: Grattis!! :) Skrattande 
    Vad roligt. (Såg nu att min telefon i morse döpte om dig till polisen -DET var INTE meningen)

  • vivela

    jaha, då var det min tur att få en blödning då. Känns ju sådär när man precis är på väg in i v.10 och allt gått bra fram till nu. Förslag på åtgärder önskas. Förutom vila då - det gör jag redan...

    Tänkte ta mig till affären och skaffa c-vitamin men är osäker på om det är bättre att bara ligga still :/  

  • vivela

    Valde att stanna i soffan- kändes mest rätt. Har redan fått svar från Riga. Ska öka dosen med utragest och behålla dosen av progynon. De vill att jag gör ett vul den här veckan. Det kan ju bli spännande att få till när det är röd dag imorgon :/

  • vivela

    Jodå. Det går nog bra tror jag. Ingen blödning längre. Har gjort ett vul nu på morgonen och läkaren kunde se ett tickande hjärta. Däremot så var det ingen större aktivitet för tillfället men han trodde att han låg och sov -och det kan han ju få göra :)

    Han ville inte göra några mätningar, dels för att de var ganska svåra att göra korrekt just den här tiden och dels för att det tydligen inte är bra att göra vul i onödan. Förstod det som att även det är förenat med en del risker. Bilden på embryot var inte särskilt tydlig den här gången men han hade vuxit en hel del i alla fall :)

    Blev rekommenderad att ta det ännu lugnare. Vet inte riktigt hur det ska gå till men just nu ligger jag i soffan och surfar :) 

Svar på tråden Vi som nyss plussat med ÄD