Inlägg från: Anonym (suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (suck)

    Oskuld före äktenskapet

    Anonym (kristen) skrev 2013-06-07 16:54:28 följande:

    undrar om du inte är en tjej som brukar ligga runt , och bara vill hitta ursäkter för ditt uppförand försöka rättfärdiga det på något sätt . ordet slampa finns av en andledning , och NEJ jag vägrar respektera tjejer som bara är ute efter sex gäller killar med absolut, tycker det är vidrigt att ha samlag med såå många olika om jag var en kille skulle inte jag vilja vara med en tjej som vart med 200 killar men ändå anser hon har självrespekt , hade bara skrattat åt henne ....
    Skulle du tycka att det var OK att andra som inte tycker som du, skrattade för att du är oskuld eller för att du anses sakna självrespekt? Om de dömde dig precis som du dömer andra?

    Ord som "slampa" finns av samma anledning som ord som "svartskalle" eller "bögjävel" finns. Alla ord är inte lämpliga att använda bara för att vissa gillar att kasta skit på andra genom att använda dem...
  • Anonym (suck)
    Anonym (kristen) skrev 2013-06-07 18:48:26 följande:
    moget att jämföra någons utseende med någons uppförande .... man kan inte hjälpa hur man ser ut dock hur man uppför sig ..
    Du tycker att deras uppförande är fel, men det betyder inte att det ÄR fel. Självrespekt handlar som sagt om att respektera sig själv. Ligger man runt fast man mår dåligt av det, eller inte skyddar sig etc, respekterar man inte sig själv. Men avstår man från att ha roligt fast man egentligen vill, för någon löjlig moralkakas skull, respekterar man ju inte heller sig själv!

    Sedan kan du inte förvänta dig att andra respekterar dig och dina livsval, om du inte respekterar dem. 
  • Anonym (suck)
    Anonym (kristen) skrev 2013-06-07 19:08:15 följande:

    nä det är ju klart ..brukar aldrig lägga mig i mina vänners eller bekantas sex liv , men jag har sett såå många tjejer som bara ligger med killar för att dom vill ha uppmärksamhet o tror dom ska bli mer omtyckta då tror alla ska tycka dom är häftiga typ, tragiskt att dom använder sina kroppar för att bli accepterade och inte förstår sitt eget värde de e de jag menade, sen sa jag tidigare att jag inte förväntar mig att alla ska göra samma livsval som mig men eftersom jag är kristen har jag bara svårt att förstå tjejer som har många sexpartners , vill dom inte bli kära . och va e de för killar som dom är med , får dom verkligen respekt av dom . Kan inte tänka mig att en kille e kk med en tjej för att han respekterar henne och förstår hennes värde . i dagen samhälle får man rykten och blir kallade för fula saker om man beter sig på det sättet o det vet ju killen om och ändå väljer han att göra så  , o många av killarna skryter ju om de tjejer d haft samlag med så varför väljer ändå så många tjejer att vara som dom är .(alla killar är inte sånna vet de men ganska många)

    och alla som kritiserar mig här kan jag lova dig vill inte att sina döttrar när dom är 13-16 ska ha haft 15+ sexpartners o gå runt o säga "jag har självrespekt"  folk oavsett om man borde eler inte kommer ju att se ner på dom , men det verkar som om du vill att detta ska hända dina barn eftersom att du e såå himla öppen för sånt här????
    Men fundera då på en sak. 

    Varför tror du att killarna "skryter" om det medan tjejerna får dåligt rykte?

    Om nu båda beter sig lika olämpligt (enligt dig).

    Man kan ju - återigen - lika gärna säga att killarna "använder sina kroppar för att bli accepterade" och förlorar både respekt och självrespekt genom att ligga runt eller utnyttja tjejer på det viset. Men det nämner du inte ens.

    Du vill inte att dina döttrar ska bete sig så, skriver du. Vill du att dina söner ska bete sig så? Kommer du att lära dem att det är OK att kalla tjejer hora eller slampa, fast de ligger med dem? Vad är det för jävla dubbelmoral?

    Lär BÅDE dina döttrar och dina söner att ta hand om sig själva samt inte döma andra, så ska du se att det löser sig Tjejer blir ju inte illa behandlade eller kallade slampor, om det inte finns någon som kallar dem det. Lär vi både män och kvinnor bättre uppförande, är problemet löst. Du bör t ex själv lära dig bättre än att använda sådana tillmälen.
     
  • Anonym (suck)
    Anonym (kristen) skrev 2013-06-07 20:14:30 följande:
    Meeen Guud har ju sagt 100000 ggr nu att samma gäller män oxå det är du som drar upp det med tjejer HELA tiden självklart vill jag att mina barn oavsett kön ska bli bra människor som respekterar alla !
    Men varför drar du då upp tjejer hela tiden och inte hur killar beter sig?

    Manliga "slampor" är ett större problem än kvinnliga. 
Svar på tråden Oskuld före äktenskapet