• Lilje

    Oskuld före äktenskapet

    Jag är en slampa med självrespekt. :) jag gillar sex, helt enkelt. Är jag i ett förhållande som nu, håller jag mig till honom, är jag singel har jag noll problem med att ligga runt. Det är ju inte lika roligt att ha sex helt ensam.

  • Lilje

    Finns dom som passar ihop till 100% från början, men det krävs ofta lite erfarenhet. :)

  • Lilje
    Anonym (Har väntat) skrev 2013-06-10 12:11:14 följande:
    Det är ju lite kluvet detta med tidigare erfarenheter. Vi var gifta två år innan min fru fick orgasm. De enda orgasmer hon hade upplevt hade hon fått vid de (få) tillfälliga samlag hon hade haft tidigare. Å ena sidan visste hon ju då att hon kunde få orgasm, under samlag t.om. Å andra sidan var det frustrerande för både henne och mig att hon inte kunde få orgasm med mig, men att de tillfälliga älskarna hade kunnat tillfredsställa henne. Om det skulle ha varit lättare eller svårare för henne att få orgasm med mig utan de tidigare erfarenheterna vet vi förstås inte. Kanske hade de en positiv effekt såtillvida att hon visste om sin "orgasmförmåga". Det kan också ha varit så att skuldkänslorna för de tillfälliga sexförbindelserna blockerade henne, så att hon inte kunde släppa fram orgasmen med mig, eftersom hon förknippade njutningen med något som var "fel".
    Brukar du ofta skuldbelägga din fru för saker hon har gjort innan dig?
  • Lilje

    Ett tips till dig, har väntat: gör hennes orgasm till förspel, och stanna inte vid en. Håll på så länge ni pallar, orgasmen kommer bli starkare och mer underbar för varje gång hon kommer, vi er lyckligt lottad så. Finns inga gränser för hur många gånger efter varann en kvinna kan komma. Sen kan du köra på, chansen att hon kommer med dig inuti är mycket större då när hon redan är klar.

  • Lilje

    Förspelet är bättre, vi tar längre tid innan vi kommer igång. Ta dig tiden, och utforsk henne ordentligt, prova dig fram tills du hittar vad hon gillar. Vet inte hur eran religion känner för leksaker?

    Jag upptäckte inte hur otrolig min orgasmkapacitet är för jag hittade en man dom tänder just på kvinnans orgasm. Och nu är jag nog förstörd för alla andra män för all tid. :D

  • Lilje

    Ni har hela livet framför er att prova på allt möjligt ni vill testa ihop, och som du redan har upptäckt blir det bara bättre och bättre.

    Kan också säga att sex med någon man känner och litar på nästan alltid är otroligt mycket bättre än med någon random person från krogen. Man kan släppa loss mer. :)

Svar på tråden Oskuld före äktenskapet