• AC24

    Februari bebisar 2014 ;)

    God morgon!
    Tänkte att jag kunde hoppa in i tråden då jag precis fått ett svagt svagt ljusrosa streck på mitt gravtest!:D
    BIM på söndag. Jag har (om jag räknat rätt) BF 25 feb 2014. Detta blir vårt andra barn :) Dottern är född -10
    Fick ett missfall i vecka 8 förra året i april, så håller alla tummar och tår att detta går vägen!

    Grattis till alla er andra som också har plussat!!

     

  • AC24

    Jobbigt... med första mådde jag illa i typ vecka 8 och fram till vecka 14 lr så... spydde aldrig dock förutom enstaka kräkreflexer.. Aprilbebisen, vilken vecka är du i nu? Jag borde vara i vecka 4.. ska ta ett nytt test på måndag dock, då mitt test igår var ganska svagt... men hoppas verkligen att jag är gravid :)

  • AC24
    aprilbebisen skrev 2013-06-15 14:09:12 följande:

    Jag är i vecka 6 (5+2) så tycker det är jobbigt att må så här redan nu. med min dotter så mådde jag illa ocg spydde fram till vecka 16-18 mwn då va det bara på kvällarna inte dygnet runt pch det kom efter vecka 7
    Ok, lite jobbigt att må illa redan nu... Får hoppas att det går över hyfsat fort! :) man får se det från den positiva sidan, så länge du mår "dåligt" och har känningar så borde allt vara som det ska ;) Värre om allt bara skulle avstanna och man inte känner nånting.. 
  • AC24
    aprilbebisen skrev 2013-06-15 16:18:20 följande:

    Ja det är så sant :) ska du ta ett med veckor på måndag då eller? de brukar kännas bättre att se antalet veckor :D
    Haha japp, köpte ett sånt test igår ;) 
  • AC24

    Hej alla nya och välkomna hit :) Jag väntar med spänning på att få ta mitt digitala test.. haha ska göra det imorgon.. alternativt tisdag.. vill inte bli besviken :/ tog ju ett test i fredags från testlagrets som visade ett svagt svagt rosa streck.. borde betyda att jag är gravid :) mensen skulle kommit idag och än så länge finns det inga spår efter den :) trött som satan är jag oxå.. på kvällarna sover jag minst 2 timmar innan läggdags... haha.. 

    Jag och min man är i inne i samma situation, när ska vi berätta för familj?? Snart är det ju midsommar med massa dricka.. om jag tackar nej så kommer dem ju fatta :S Fick missfall förra året i vecka 8, så lite "läskigt" att berätta såhär tidigt.. men skulle något gå snett så lär dem ju få reda på det ändå..  

    Vad tror ni? 

  • AC24
    caaroooline skrev 2013-06-16 13:53:55 följande:
    Du borde kunna ta digitalt nu, jag fick ett jötte svagt på ett test, å 2-3 timmsr efter gjorde jag digitalt som visade gravid. :) Som tur är dricker jag väldigt sällan så på den sidan kmr ingen kunna lista ut :p men kmr säkert synas tidigt på mig eftersom det är tredje barnet, å med nr två fick jag mage direkt :p
    Jo jag kan säkert ta ett nu men jag väntar till imorrn ändå.. ;) Alltid när hela familjen ses så brukar det blir lite dricka och jag är inte den som passar hehe.. Har en dotter som är född -10 och innan jag fick mitt missfall så började jag typ få lite mage.. verkar gå fortare när man varit gravid innan :)
  • AC24

    God morgon på er! 

    Vill berätta att jag tog clearblue med veckoindikator i morse och det blev.... Gravid 2-3 !:D (dvs 4-5 veckor från mensens första dag:)

    Vi kommer nog att berätta på midsommarafton om den stora nyheten för nära och kära, lite kul för vi ska fira min födelsedag samma dag :) (fyller år den 26e men vi firar lite tidigare då alla inte bor i närheten)

    Frågan är bara Hur vi ska berätta det... :P Vill göra det på något roligt sätt :) 

  • AC24
    elinos01 skrev 2013-06-17 13:10:33 följande:
    Åh grattis! :D SÅ roligt! Berätta det genom att skriva en sång eller be dom para ihop bokstäver eller ge dom en till inbjudan "Välkommen till oss i ****. Då blir det dop". Eller kanske genom att göra en sång eller ett rim till en, tex den blivande morfarn eller så och läs upp framför alla :)
    Tack!:) Det var många ideér ;) Vi funderar på att låta vår 2½ åring ge ut lappar där det står  "Jag ska bli storasyster!". Hade tänkt köpa en tröja med den texten på först men vi kommer inte hinna få hem den innan midsommar :P
  • AC24

    Än så länge mår jag inte jätteilla men däremot kan jag inte dricka kaffe längre :S Får sån äcklig eftersmak att jag börjar må illa hehe...Har gått in i vecka 5 (4+0) ... om jag har räknat rätt :) Trött är jag hela tiden, kissar mer än vanligt, svullen, molande "mensvärk" och får lätt yrsel.. måste även säga att mitt hår blir fett sjukt fort... innan räckte det med att jag tvättade 1-2 ggr i veckan typ :P

  • AC24
    caaroooline skrev 2013-06-18 08:13:49 följande:
    Ringde mvc, å allt vart så verkligt. Fick tid 18 juli, kmr då vara i vecka 9 (8+2) . Så spännande ! :D
    Spännande! :) Jag ringde också precis, blir uppringd om 10 min :P 
Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)