Inlägg från: aprilbebisen |Visa alla inlägg
  • aprilbebisen

    Februari bebisar 2014 ;)

    AC24 skrev 2013-07-15 21:34:40 följande:
    Hehe.. det är oklart än hur vi gör.. jag är nog rätt sugen på att ta reda på vad det blir för kön :) men samtidigt är det lite kul att inte veta heller :P Dock lättare att planera om man vet... Hur gör ni?

    Vi ska inte kolla denna gång. Kollade förra gången och det va ju för man va så nyfiken men denna gång ska vi inte kolla fast sambon vill så får se hur han gör han börjar iof bli mer sugen på att inte titta :p vi har ju redan allt mycket könsneutrala saker och får väl köåa mer könsneutrala saker till den lilla är ute :p
  • aprilbebisen
    AC24 skrev 2013-07-17 20:48:05 följande:
    Idag hade jag inskrivning  hos bm :) Är lite i valet och kvalet om jag ska göra KUB lr ej. Min bm sa att vi självklart får göra det men att hon ändå vill framföra det  "negativa" med testet. De flesta barn föds friska.. och hon har haft flera fall där mammor fått en risk för att få down syndrome men i slutändan fött friska barn men att mamman däremot gått och oroat sig under hela graviditeten.. Är det så att man får ett resultat på 1 av 200 så måste man ta andra prover, tex moderkaksprov.. och det finns missfallsrisk i det. Hon menade helt enkelt att om man ska göra KUB som måste man verkligen veta hur man ska hantera ett negativt svar (om det nu skulle bli det). 

    Okej, jag har fått tid för kub så vi ska dit om 3 veckor :) när ska du senast bestämma dig?
  • aprilbebisen

    Hej och välkommna :) Nilepile då blir det bara 18 månader mellan räknar jag rätt då? Littlemommy oj det va snabbt jobbat :p roligt med stor familj. Får man fråga när du fick första barnet och hur gammla dina barn är? Förväntansfulla 2 små va roligt har du tvillingar i familjen? har ni fått veta om dwt är 2 äggs eller 1 äggs?

  • aprilbebisen
    LittleMommy skrev 2013-07-18 10:20:17 följande:
    Helt underbart med barn :) och vilken glädje de har av varandra när de är lika i åldrarna :)

    Ja det kan jag tänka mig. Skulle oxå vilja ha många barn men tycker det är extremt jobbigt att vara gravid så får se :p
    nilepile89 skrev 2013-07-18 10:39:06 följande:
    Ja det blir nästan 19 månader hon är född den 25 just nu är jag beräknad den 23 feb. Så blir tätt, men det var så vi ville ha dem :) Va mysigt med tvillingar :)

    okej mina kommer det bli 22 månader mellan :p så tätt här med tror det kan bli jobbigt i början men att dom kommer ha stor nytta av varandra sen :)
    Förväntansfulla skrev 2013-07-18 10:48:14 följande:
    Ja det känns sjukt spännande. Kommer bli en utmaning. Har inte fattat det ännu men är lite rädd för hur det ska funka med amning osv. Littlemommy har du fått tvillingar, kanske något bra tips att ge nu under graviditeten? Min farmor har tvillingar men då va hon även över 40 men sen har min pappa kusiner som är tvillingar. Så lite bakåt i släkten så finns det allt :)

    Okej men så spännande. Jag har hört att det är lättere att få tvillingar som första barn än om man får de senare :p
  • aprilbebisen

    Haha asså nu när man är gravid igen så känns det som att alla är det igen. Sambon sa oxå det idag fan alla är gravida när du är de. Hahaha. Vart man än väder blicken så ser man massa gravismagar. Otroligt mysigt iofs :p

  • aprilbebisen
    jenny1984 skrev 2013-07-18 20:16:23 följande:
    Har jättemånga i min bekantskapskrets som antingen nyss fått bebis eller som nyss blivit gravida. Kul då man har många att hänga mdd

    Ja det är super roligt tycker jag oxå. Sen är det roligt att ha folk både under graviditeten och swn när barnet kommit och prata med allt om från foglossning till blöjor
  • aprilbebisen
    LittleMommy skrev 2013-07-18 20:41:41 följande:
    Likadant här,min syster är gravid och min yngsta syster fick för inte längesedan en dotter..kompisar ska ha barn :) Blir babyboom!

    Härligt när det blir en tät ålder på kusinerna min syster fick oxå barn nyligen så min äldsta dotter kommer nästan vara 2, kusinen ett när våran lilla kommer :)
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-07-18 21:34:04 följande:
    Här är jag helt själv med att vara gravid, har varit så med de andra två oxå, våra kompisar har inte börjat skaffa barn ännu, vi var ensamma i bekantskapskretsen, blev gravid med första när jag var 19 och andra när jag var 21, nu är jag 26 men fortfarande ensam haha bara vi som är gifta och skaffar barn ;)

    Hur har det blivit för dig? Jag känner att de vänner som inte skaffat barn håller sig undan för man är inte lika rolig längre :( Så har bara ett fåtal vänner kvar som man umgås med och då är det dom som har familj. Lite tråkigt kam jag tycka men man har ju verkligen märkt vilka som var ens vänner och inte.
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-07-18 22:16:35 följande:
    Ja man är ju inte lika "hippa" längre, jag har kvar alla mina tjejkopmpisar, men maken har nästan tappat alla sina då han inte känner för att vara ute och prata på det viset längre, vi har vissa par som vi fortfarande umgås med även om det inte blir allt för ofta. Vi har ett par som vi umgås mest med, de kan inte få egna barn så de älskar våra i stället så det funkar fint, Kan väll inte klaga egentligen, har så långa vänner man hinner och orkar med haha :)

    Haha ja men då förstår jag. Jag tappade nästan alla då jag inte vill festa fick lite mess någon månad efter jag fått min dotter om jag skulle med på öl i stan. Hehe skippade de då dottern va ca 2 månader har vart ute 2 gånger sen hon kom och tycker inte alls det är lika kul att dansa till kl 3 längre haha
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-07-18 22:29:11 följande:
    Nä absolut inte, har hellre folk över på middag eller så, sen börjar jag känna mig så gammal.....är ju bara 26 men de på krogen är runt 18 så då är jag som en gammal tant ;) haha

    Haha samma här :p
Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)