Inlägg från: elinos01 |Visa alla inlägg
  • elinos01

    Februari bebisar 2014 ;)

    AC24 skrev 2013-06-17 08:28:44 följande:
    God morgon på er! 

    Vill berätta att jag tog clearblue med veckoindikator i morse och det blev.... Gravid 2-3 !:D (dvs 4-5 veckor från mensens första dag:)

    Vi kommer nog att berätta på midsommarafton om den stora nyheten för nära och kära, lite kul för vi ska fira min födelsedag samma dag :) (fyller år den 26e men vi firar lite tidigare då alla inte bor i närheten)

    Frågan är bara Hur vi ska berätta det... :P Vill göra det på något roligt sätt :) 
    Åh grattis! :D SÅ roligt! Berätta det genom att skriva en sång eller be dom para ihop bokstäver eller ge dom en till inbjudan "Välkommen till oss i ****. Då blir det dop". Eller kanske genom att göra en sång eller ett rim till en, tex den blivande morfarn eller så och läs upp framför alla :)
  • elinos01
    Neo4ever skrev 2013-06-17 22:02:14 följande:

    har läst alla nya inlägg.. ja e nu i v 6 (5+2) mina symptom e mkt trötthet,hungrig,kissar mkt,sura uppstötningar,yrsel,huvudvärk,svullen i kroppen,molande mensvärk nästäppa.. 

    vi har berättat för närmsta släkt å vänner..resten får veta i v 12-13.. men man e sugen att säga det till fler,men ja måste låta bli..har haft 4 missfall.. 2 innan sonen å 2 efter.. första i v 10 (9+2) andra i v 8 ( 7+2) å dom andra 2 i v 5 (4+0).. så nu får vi som om den lilla som e där nu vill stanna..

    Ja e mkt orolig för förlossningen redan..å orolig att nästa bebis ska födas tillväxthämmad..



    Vi får hålla tummar och tår förr den här vill stanna :) Varför är du rädd för att den skall föda tillväxthämmad?
  • elinos01
    AC24 skrev 2013-06-19 10:06:50 följande:
    Åååh jag sitter och filurar på gravid-rim alt om det finns nån snapsvisa där man avslöjar hemligheten ;) Nån av er som är bra på sånt?! Ska ju avslöja den stora hemligheten på midsommar :) Lite kul om man drar upp en "ny" snapsvisa hehe...
    Hah, vilken rolig idé! :D
  • elinos01

    Haha meen va roligt! :D


    AC24 skrev 2013-06-19 15:31:59 följande:
    Hehe lr hur! Tyvärr har jag inte hittat några snapsvisor.. men jag tänkte att man kanske kunde lägga en lapp under mammas och min svärmors tallrik och be nån av dem att läsa upp det här rimmet:"Strax efter alla hjärtans dag

    Kommer ni få ett kort på lilla jag

    Än så länge är jag bara 7 millimeter

    Och ingen vet ens vad jag heter..."

    Egentligen stod det såhär från början:

    "Strax efter alla hjärtans dag

    Kan ni sätta in ett kort på lilla jag

    Än så länge är jag bara 3 centimeter

    Och ingen vet ens vad jag heter..."

    Men vi har inga fotoramar, och kommer förmodligen inte hinna köpa det innan fredag heller då vi har fullt upp med annat, plus att svärmor och svärfar kommer imorgon :P (dem bor 4 timmar bort)

    Jag bytte ut 3 cm mot 7 mm eftersom jag kommer gå in i vecka 6 på måndag hehe.. 

  • elinos01

    Välkommen alla nya och grattis! :D


    aprilbebisen skrev 2013-06-19 22:54:03 följande:
    Kul med flera i tråden och stort grattis Jag kan lägga in er i listan imorgon när jag sitter vid datorn :) Imorgon ska vi på ul :D jag längtar och hoppas dom ser hjärtat


    Åh, kan dom göra UL redan? Jag ksa på ett i v 8 men tror jag kommer få VUL. Va mysigt att du ska få se bebisen iaf :D Kommer säkert bara se finfint ut :)

  • elinos01

    Trevlig midsommar på er! :) Själv var jag tvungen att springa in och spy upp frukosten innan vi skulle iväg. Glammigt ;)

  • elinos01

    Tack :D Då hoppas jag på det :D

    Hur går det för alla annars? Har några symptom börjat avta? Lika varje dag?

  • elinos01

    Åh skönt att set inte gör lika ont denna gången då :) känns som du haft den del av det ;) jag känner av både höfterna och ligamenten ganska ofta. Men jag har ett ganska aktivt jobb, kan bero på det med :)


    MissFörstånd skrev 2013-06-23 10:24:32 följande:
    Elinos - Innan jag plussat hade jag jätteont i fogarna (varit sjukskriven mina tidigare grav pga detta), det var då min första misstanke kom men när jag hade plussat så liksom försvann alla symptom. Kollade i torsdags och jodå jag är fortfarande gravid . Men jag känner ingenting! Mår toppen, inte ont! Lite trött, men det kan jag ta .

  • elinos01

    Då har vi samma BF :)


    Emelie 1987 skrev 2013-06-22 23:32:56 följande:
    Den här tråden har jag missat. 

    Hej hej!

    Väntar mitt tredje barn den 7 februari.  

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)