Inlägg från: elinos01 |Visa alla inlägg
  • elinos01

    Februari bebisar 2014 ;)

    I v.13+4 :) tog blodprovet en veckan innan.


    mammielin skrev 2013-08-02 18:34:32 följande:
    Tack :)) ja klart det är värt det :D just nu är vi väl inne i en period där minstingen (som varit vår lugna) börjat tvåårstrotsa och fyraåringen som alltid varit vår vilding med mycket vilja, detta i kombo med gravidtrötthet, jag kan säga att jag inte är på topp just nu :/ men snart så vänder det, hår in i vecka 12 imorn och det har vänt runt där tidigare. idag tog jag blodprover för kub och har fått tid den 15:e, i vilken vecka har ni gjort kub ultraljudet? kändes som länge att vänta..

  • elinos01
    Emelie 1987 skrev 2013-08-03 11:00:44 följande:
    Hihi, härligt att läsa att det går bra, det går jättebra här med. Illamåendet har verkligen avtagit nu och idag gick jag äntligen in i vecka 14 (13+0).  
    Ja, det blev verkligen för svårt att inte kolla könet nu när man spekulerat så otroligt mycket. Jag har gjort tester online, på blimamma.se bland annat där jag fick indikationer på en flicka. Så nu är jag alldeles för sugen på att veta.
    Indikationer på flicka? Hur går sådant till? Lät ju spännande :D Ett medium sa till mig att jag skulle blir gravid i år och få barn nästa år och att det blir en flicka så jag tror på det också, hah. Det var förra året hon sa det så det blev en smärre chock när jag plussade i år :) Vi tänker också kolla könet, alldeles för nyfiken för att låta bli ^^
  • elinos01
    Hallonfrossa skrev 2013-08-03 12:38:28 följande:
    Haha hälften indikerar på flicka och hälften på pojke här så det blir väll en av varje haha ;) nä men skämt och sido, med de andra två har det pekat åt flicka och det har även kommit ut två flickor :)
    .
    Har ni gjort "bakingsoda test"?? Jag gjorde det och fick indikation på pojke ;)har läst att det ska vara det b ästa 
    Jag tänkte göra the bakingsoda test men har ingen plastmugg hemma. Har läst att det ska vara det bästa :)
  • elinos01
    Hallonfrossa skrev 2013-08-03 13:44:24 följande:
    Ja eller skål eller så i plast :)
    Ganska så häftigt faktiskt :).9
    Ja just ja det har jag inte tänkt på :) Har du testat det innan? Läste en artikel om det och då hade över 60 % sagt att det fungerade så kan ju va värt att testa ;)
  • elinos01
    Emelie 1987 skrev 2013-08-04 00:28:55 följande:
    Sådana tester är egentligen bara skrock, men det är alltid kul att göra dem och sedan jämföra med vad ultraljudet säger, eller vad som tittar ut på förlossningen om man nu ändå väntar dit. Det är mestadels frågor om hur graviditeten är, typ om man mår illa tidigt, vilket håll huvudet och kudden ligger när man sover, gillar man apelsinjuice eller inte och sådant.  

    Vad kul med ett medium förresten, vad läskigt det skulle vara om mediumet prickade rätt på könet också. Hähä, jo bakingsoda-testet visade faktiskt också på en flicka. Jag har även gjort ringtestet (man hänger upp en ring på ett snöre och håller den precis på magen), det visade tydligen också på en flicka.  

    Det enda test som hittills har talat för en pojke har varit nyckeltestet. XD Ja, man ska inte ta dem på allvar, men det är så kul att jämföra med resultatet. Här har jag inte testat faktiskt, men jag ska kolla på det också.



    Ja prickar hon in könet med är det inte dåligt, haha. Läskigt!

    Ringtestet hade jag velat testa. Kan man ha vilken ring so helst eller låste man ha en vigselring?
  • elinos01
    Emelie 1987 skrev 2013-08-04 12:09:33 följande:
    Du kan göra samma test med en nål också, annars har jag läst att det ska vara en vigselring.

    Cirkulära rörelser betyder flicka, pendlande rörelser betyder pojke.  



    Åh måste testa haha :D
  • elinos01

    Åh. Måste få beklaga mig lite. Idag när jag vaknade kände jag mig SÅ ogravid. Jag v inte uppe och kissade inatt och jag sov på mage när jag vaknade utan obehag (har fått en obehagskänsla allt som oftast av det). Kände mig bara så ogravid. Någon mer som känt så? Är i v14 och vet att det kan bli så men blää!

  • elinos01
    aprilbebisen skrev 2013-08-05 11:18:25 följande:
    Japp så hade jag för några dagar sedan höll i sig ca 3-4 dagar sen kom illamåendet tillbaka kan fortfarande ligga på mage fast igår och idag så har mina bröst börjat göra ont och växt 1 stl så nu känner jag mig gravid igen. Men började undra några dagar. Så de kommer nog snart igen :)

    Då hoppas vi jag känner mig gravid snart igen :) om inte förr så Iaf imorgon efter ultraljudet ;)
  • elinos01
    aprilbebisen skrev 2013-08-05 12:34:23 följande:
    Oh spännade. Ja de lär du göra du måste lägga in bild :D jag ska på kub på onsdag.

    Ja får vi någon bra bild så lägger jag upp den :D
  • elinos01

    Då var kuben gjort. Allt såg super ut och siffran lev 20561 :D Fick 4 fina bilder med oss hem och det var en livlig liten krabat som körde ett helt gympass :)

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)