Inlägg från: caaroooline |Visa alla inlägg
  • caaroooline

    Februari bebisar 2014 ;)

    Hej! Jag har en född december -09 och en augusti -11. Och nu kmr nr tre i februari! Jag är inte alls nervös över hur der ska gå :p vi är ju ändå inne i amåbarnslivet ;) så de kmr gå braaa :)


    mammielin skrev 2013-08-02 15:56:48 följande:
    Hej! joinar er här om jag får :)jag har bf 21 februari :) har två barn sen innan födda 2009 och 2011. yngsta kommer iaf hinna fylla tre innan denna föds så det blir inte lika tätt. Ingen lek att ha tätt mellan barnen och oroar mig mest för hur vi ska orka. Det var inte planerat ska jag kanske tillägga men ändock välkommet

  • caaroooline

    Jag har inte sytt själv, jag brukar beställa av en tjej som syr själv. Hittade henne på facebook. Piri-piri barnkläder heter hennes grupp där! :) hon syr så som man vill ha det :)

  • caaroooline

    Har ni börjat handla något än? Jag handlar nästan allt jag vill ha, men nu får jag allt lugna mig. Men är så svårt när nästan allt är.på rea. Bestämde redan igår att jag inte skulle handla mer. Ändå satt jag imorse å beställde hem en Lundmyr body! Haha.

  • caaroooline

    Haha okej! I sambons släkt kommer de barn hela tiden så skulle det hända något finna de alltid någon som brhäcer nytt. Köpte tidigt med båda tidigare barnen också, å har en hel massa ifrån dom. Men finns ju mkt nytt å fint nu ! :)


    Hallonfrossa skrev 2013-08-26 13:56:30 följande:
    du må tro att jag har varit nära!! men något säger mig att jag bör vänta tills efter rul för säkerhetsskull :) Men man är bra sugen :D 

  • caaroooline

    Tänkte berätta att babyshop har en rabattkod om man handlar för 600 får.man 200kr rabatt :) gäller tills ikv. :) ( rabattkod: 60TUSEN )

  • caaroooline
    Sådär, nu kan man inte dölja magen så mkt längre. Har inte varit på jobbet på tre veckor. Så får se om.dom ser någon skillnad, ingen vet att jag är gravid än :)
  • caaroooline

    tror man blir mer orolig för varje graviditet, tkr inte alls att livmodern är lika stor denna gången? och magen mindre än sist.

    vet inte hur jag ska stå ut å vänta tills rul 26 sept?

    vet att alla graviditeter är olika, Men hatar att gå såhär orolig, någon som är likadan?

  • caaroooline

    Åh känner igen mig i allt du beskrivit. Har också känt litet fladder men inget mer på två veckor. Med andra sonen kundr man nästan känna utanpå magen nu, iofs va han jätte vild sen första stund. Men har inga blödningar å har inte ont så de borde.väl vara ik? Min mage kanske är sen för att jag ör större nu än jag va då? Jag brukar tänka så iaf, då känns de lite bättre :p


    Miss Olsen skrev 2013-09-03 08:06:26 följande:
    Min mage är inte heller lika stor som sist. Väntar bara på att den ska ta ett skutt som den gjorde sist flera gånger. Tycker inte den ändrats alls på flera flera veckor. Inte sedan jag började få mage i V8-10 någotsånt. Lite mer spänd har den väl blivit men heller inte alls som jag minns det från sist. Jag har faktiskt funderat på att ringa min BM och fråga om jag kan komma dit och få lyssnat på hjärtat. Inte för att jag är SÅ orolig men det hade faktiskt varit skönt. Sen tyckte jag ju mig känna bebben för flera veckor sedan men har inte kännt någonting sedan dess, tror jag. Något litet bubbel sista veckan men inget som gör mig säker då det bara kommer en gång. Med min dotter började jag känna tydligt nu och då hade jag moderkakan i framvägg. Usch ja, man blir ju tokig när man börjar tänka på det!

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)