• Victrix

    Vi IVF:are som plussat juni 2013

    Hej på er! Plussade ju i juni men har inte sett denna tråd innan men känner igen många av er som skriver här från andra trådar. Hoppar gärna på i alla fall, ifall det är okej? 

    För vår del är det snart dags för RUL, supernervös även om den värsta oron har släppt sen vi fick höra hjärtljuden vecka 15.  

  • Victrix
    Ljusgläntan skrev 2013-09-30 20:13:06 följande:
    Välkommen hit!

    Hoppas rul går bra!
    Tack imorgon när jag vaknar är det bara 24 h kvar, iih.

    Har inte läst hela tråden, men har du gjort RUL? Och hur gick det, ville ni ta reda på könet? Och gick det se isf? .
  • Victrix
    semlorna skrev 2013-09-30 22:46:24 följande:

    Välkommen! Skönt att kunna räkna ner till RUL :) Vi tyckte det var fantastiskt, att få se sin bebis gäspa och sparka är något speciellt!
    Tack . Ja, kan verkligen tänka mig detta. Känslan när man fick se den där lilla plutten i vecka 8 var häftig men det kan ju inte gå och jämföra knappt med att se den lille röra sig (och faktiskt se ut som en bebis). I vilken vecka är du i nu?
  • Victrix
    semlorna skrev 2013-10-01 07:55:10 följande:

    Jag är i v21. Nej, VULet där i början kommer inte i närheten! Känner mig kär när jag tänker på eller känner av henne nu efter RULet, det var häftigt. Imorgon är ni där :) Vilken vecka är du i?
    Grattis till en tjej . Har du fått börja känna på mer rörelser och sparkar nu då? . Jag har inte känt någonting, ibland något diffust men vågar inte tro på att det är lillen som känns.

    Är så spänd så det inte år klokt, vill bara att dagen ska försvinna och det ska bli morgon. Jag är i vecka 18 (17+5).
  • Victrix
    MRE skrev 2013-10-01 12:33:58 följande:

    Har inte RUL förrän i slutet/mitten av oktober. Ser så fram emot det (med lite skräckblandad förtjusning?) är i v 17 nu (16+4)och förutom att jag ser ut som att jag har gått upp lite i vikt (och fått större bröst..) så syns ingenting, ingen bebismage här inte. Ska nästan bli skönt när det börjar synas så folk kan sluta fundera på min vikt (är inte speciellt tjock från början).


    Den senast veckan så har magen känts lite annorlunda och blir lite spändare med ojämna mellanrum  och det känns nästan som lite träningsvärk (hade det här i början också)men jag gissar att det är livmodern som växer. Den ska ju bli ganska mycket större?


    Ska bli skönt med RUL och en milstople till (det är ju ett tag sedan KUB) men som sagt, tre veckor dit?


    Lycka till med RUL imorgon!


     


    Visst känns det som en evighet! Men kan säga att de tre veckor som gått sedan vi lyssnade på hjärtljuden har gått fort (valde att inte göra kub) och nu är det dags imorgon för RUL. Tycker det alltid går fortare än man tror tillslut .
  • Victrix
    semlorna skrev 2013-10-01 14:56:59 följande:
    Jag kände rörelser redan i v15 och numera är det flera gånger dagligen. När du väl känner ordentligt vågar du tro på det och även att det du känner nu är bebisen :) Hoppas dagen går fort, ni får hitta på något så tiden går!
    Mysigt! Ja, hoppas snart jag börjar känna, hade känts så bra! 
  • Victrix
    Ljusgläntan skrev 2013-10-01 18:01:43 följande:
    Ja vi har gjort rul och är nu i vecka 21. Men vi kollade inte kön :)

    Ska ni kolla upp?
    Okej :) vi var först inställda på att inte kolla, men nu är jag så sugen att veta om det går att se, så jag tror vi försöker se ifall det går att se.
  • Victrix

    Idag fick vi se en livlig (troligtvis) pojke, så underbart! Känns som jag kan slappna av lite nu. Han hade växt så vi fick ett nytt datum, 18+2 istället för 17+6. 

  • Victrix
    katziki skrev 2013-10-02 17:04:46 följande:

    Stort grattis och välkommen till tråden! Jag är i vecka 20+6, så det är precis halvvägs idag. Känns fantastiskt och lite overkligt :)
    Tack, tack =).

    Spännande att gå in i andra halvan nu då förstår jag =). Det sägs att det går snabbt nu efter RUL och framåt, hoppas det! :D
  • Victrix
    Ljusgläntan skrev 2013-10-04 14:14:35 följande:
    Har äntligen känt första rörelserna i magen och ny känns det ofta, så glad!!
    Å så roligt :D vad mysigt! Jag längtar så tills det börjar kännas för oss. 
Svar på tråden Vi IVF:are som plussat juni 2013