Inlägg från: Anonym (Mamman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mamman)

    Ni som står i kö, skyddar ni er vid sex?

    Nej, vi skyddade oss inte. Har än idag efter 13 år inte fått behålla en graviditet, skulle vi adoptera igen skulle vi inte skydda oss då heller. Ja, vi vet att vi isf skulle få avbryta en adoption, men chansen/risken att det skulle ske finns inte för vår del.

  • Anonym (Mamman)
    JP01 skrev 2013-08-29 22:00:26 följande:
    Jag blir lite upprörd över folk som säger att "ja, då får vi avbryta om vi blir gravida". Förstår ni inte vad det kan göra mot ett barn? Om barnet är matchat och det kommer fram att adoptivföräldrarna är gravida så är det det barnet som får fortsätta vänta! Troligen på en institution där hen inte får tillräckligt med närhet, kärlek, stimulans och allt annat som krävs för att växa och utvecklas. Har hen otur så strular det till sig och det kanske inte blir en familj alls för barnet. Det ett barn, alldeles oskyldigt, som för betala det priset. Och det är inte en överdrift, det händer. Och en gång är en gång förmycket. Nä, har man skickat papper till ett land får man skydda sig.
    I vårt fall VET vi att vi att vi inte skulle få behålla en graviditet, enda sättet vi kan få barn på är surrogat eller adoption. Men jag håller med dig, tycker man ska skydda sig om det är så att man kan bli gravid & få föda ett barn.
Svar på tråden Ni som står i kö, skyddar ni er vid sex?