Inlägg från: Anton Chigurh |Visa alla inlägg
  • Anton Chigurh

    Förklara S&M

    Nice Girl Wrong Place skrev 2013-06-18 22:57:40 följande:
    Men som svar på det sista, om du med "leken" menar allt utöver själva penetrationen, så ja. Såklart att en del kan få tillfredsställelse kanske bara genom att få ett halsband om halsen och befinna sig på knä. 

    Jag känner en man som känner stor tillfredsställelse bara av att uppleva mina orgasmer.
    Mmm, lite så, Maria, jag kan känna en oerhörd tillfredsställelse av att se hur kvinnans ansikte förvrids av smärtan jag tillfogar henne, inte så det går för mig, men faktiskt kan det kännas som att min orgasm inte är "det slutgiltiga målet" utan jag kan njuta nåt in i helvete av att se hur djävulskt ont det gör på kvinnan, och att det är jag som är orsaken. Sen hör det till saken att jag vet att hon gillar detta, det är ju såklart en förutsättning, men många tycker jag må ha en mer eller mindre rutten kålrot som har den inställningen till sex, å det är möjligt att jag har, men så är det iaf. Och det står jag för.
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anton Chigurh
    NyttNamn skrev 2013-06-19 00:57:21 följande:

    Nu blev jag fan kåt Anton!!!


    Intresseklubben kan väl anteckna?! :) För övrigt, även om jag inte hade något att tillföra tråden, så det PM skriver " Hjärnan är vår främsta erogena zon. BDSM är hjärnsex och det är underligt vad det är för het olika saker som kan trigga vår hjärna. " - tror jag ofta glöms bort oavsett vilken variant av sex det handlar om.. Tänk bara, mata hjärnan under en dag, ett antal timmar, med fantasier, snuskiga meddelanden eller samtal, hintar om vad som väntar osv - är hjärnan tillräckligt på g är det ju nästan så det går för en utan beröring när det väl är "dags"!!
    WetKiss.gif....................Hjärta
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anton Chigurh
    Anonym (Kittlande) skrev 2013-06-19 09:21:39 följande:
    Hmmmm, jag vet inte ja.....Vad är det du gör som kan göra så ont så hennes ansikte förvrids av smärtan? Antar att det är mer än bara lite smisk på stjärten? Förvånad
    Nä, lite smisk gör ingen större nytta, det svider ju bara lite i början, men upprepade, rejäla klappar/slag på skinkor/ lår känns ordentligt efter ett antal smällar, tex. Det skall synas långt efteråt att jag har varit i farten !!!

    Nypa i bröstvårtan kan framkalla trevliga reaktioner, dra hårt som helvete i håret, örfila Damen, sätta på henne i röven trots att hon är duktigt öm redan....ja, lite så, finns en del att ta till, spelar inte så stor roll, bara hon lider, gärna på gränsen till vad hon klarar av, så känns det bra för min del....Glad

    Egentligen är det trevligast att "bestraffa" utan att Damen varit olydig eftersom smärtan kommer mer oväntad och verkan blir än större, om du fattar, hon skall veta att det gör ont på henne därför att jag vill att det skall göra ont, och att det är jag som bestämmer när det skall göra ont

    Men varför jag gillar detta, att tillfoga smärta, att vara dominant, det vetifan, det är bara sån jag är, jag tycker iofs om att vara ledare irl också, att bestämma, att leda, att se folk göra som jag säger åt dom känns bra, kanske hänger ihop. Dock vill jag åter betona att i Höladan sker allt på bådas villkor, så ingen missuppfattar nåt nu.
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
Svar på tråden Förklara S&M