• Anzz

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Thirtyplus skrev 2013-07-14 12:27:57 följande:
    Jag har "växande mage" bild på bloggen tvillingforalder.se. Tar en bild varje vecka (från vecka 15-32 finns där nu)
    Jag ska kika in!! Så roligt att få se tvillingmageutveckling, finns ju inte så mycket på nätet om tvillinggraviditeter som jag trodde innan. 
  • Anzz
    Rue skrev 2013-07-17 15:49:33 följande:
    Hej! Fick idag reda på att jag väntar 2 . Bara i v 8 än så länge. Är 34 år och detta blir första barnen- fick ett ma i dec. Mår inte illa alls nästan- bara om jag blir väldigt hungrig. Bokade faktiskt vul just för att jag var orolig för ett ma till pga bristen av symtom. Tji fick jag😜. Vi är jätteglada!
    Dubbelgrattis och välkommen till gänget =)) 
    Jag är i v 9+2 idag! Visst är det märkligt när man läst och hört så mycket om att två ska kännas så mycket mer och så gör det inte det då blir det svårt att fatta :P Jag var gravid för ett år sedan men fick avbryta graviditeten i v 20 =( Den lilla killen gjorde i alla fall att jag mådde illa och kräktes mest hela dygnet till v 13! Så när inte kräkandet kom igång trodde jag oxå det värsta så blev oxå chockad när det är två. Visst mår jag illa men har bara kräkts 2 ggr och är mest trött och hungrig. Har din mage börjat synas? 
  • Anzz
    Rue skrev 2013-07-17 18:28:10 följande:
    Mest svullna tarmar tror jag . Så ser gravid ut- tur jag har semester nu så man kan undvika spekulationer
    Jag är överstimulerad efter en IVF behandling så jag såg flera månader gravid ut redan innan bim Tungan ute Samma förra graviditeten så jag missar varje gång magens utveckling de första veckorna... Sen är det helt omöjligt att dölja magen samtidigt som det känns sådär att säga att man är gravid till folk i v 4 så tur att överstimuleringen gör att jag är sjukskriven och orkar lite, hemma ser ju ingen mig :P
    Hoppas det blir lite fina magbilder framöver i tråden!
  • Anzz
    Förväntansfulla skrev 2013-07-17 20:10:23 följande:
    Hejsan. Fick idag åka in på Gyn för en undersökning då jag började blöda inatt. På ultraljudet fick vi inte bara se ett hjärta utan TVÅ, vi väntar tvillingar och jag kan inte fatta att det är sant. 24 år och första barnen:) Är så fruktansvärt lycklig och känner att jag måste sätta igång och läsa på om tvillinggraviditeter. Det enda jag vet är att jag ska äta folsyra hela graviditeten o inte bara till vecka 12. Grattis alla tjejer till era mirakel :):)
    Välkommen till vår lilla tråd! och Grattis ännu en gång!!

    åå det där med folsyra hade jag ingen aning om att man skulle ta hela graviditeten! Tack för tipset Skrattande
  • Anzz
    Förväntansfulla skrev 2013-07-17 21:05:08 följande:



    Tack och gratulationer till din graviditet:):) Ne de visste inte jag heller innan idag men doktorn på Gyn sa att jag skulle fortsätta med dem graviditeten ut o även multivitaminer. Köpte såna "gravid" tror jag dem heter då apotekaren rådde mig att ta dem. Dem ska tydligen innehålla allt man behöver :)
    Ahh så bra, jag har ätit såna där Kvinna och allt vad dom heter i typ 2 mer eller mindre år nu så det är väl bara att fortsätta då :P
  • Anzz

    Jag har haft bruna flytningar till och från sen vecka fyra utan att läkarna kan hitta någon direkt förklaring. Första gången det kom så ökade samtidigt inte hcg som det skulle, trodde missfall men icke. Så lycklig och chockad man blir sen när det visar sig vara två små räkor där inne

  • Anzz

    Vad sägs om en bf lista? Kan ni andra fylla på???

    majken30 - bf 14 februari

    Anzz - bf 16 februari

    Förväntansfulla - bf 17 februari

  • Anzz
    kattm skrev 2013-07-18 16:06:26 följande:
    Det ska bli intressant att se när alla tvillingpar kommer till världen, om vi följer listan eller inte. Genomsnittlig längd för tvillinggraviditeter ligger ju nära 37 veckor enligt vad jag har hört/läst, så förhoppningsvis kommer de flesta att stanna kvar i magen rätt så länge.



    Välkommen till vårt lilla gäng

    Ja vi får hoppas att dom stannar i våra magar minst till en bit efter årsskiftet! Ska bli roligt att följas åt och hoppas på många fina bilder. ....
  • Anzz

    Galet tidigt!? kanske... men jag kunde inte låta bli Solig tittar nu på kläderna och drömmer om hur de små grynen sover bredvid varandra i sin säng! För denna gången måste det bara vara vår tur. Min sambo gav dessutom tvillingarna utegångsförbud fram till februari!  


  • Anzz
    kattm skrev 2013-07-18 19:46:26 följande:
    Ååh vilka söta, Anzz. Var köpte du dem? Vi har funderat lite på vagn (vi har en enkelvagn som aldrig användes, men den är ju för liten nu). Vi måste kanske också köpa en större bil, så det funderar vi på att försöka titta på innan jag blir så stor att allt känns obekvämt och jag ändå inte får plats. Men kläder väntar jag nog med ett tag till. Jag har däremot tänkt börja virka lite småsaker, köpte garn idag efter ultraljudet.
    Eller hur är plaggen oemotståndliga =D Hittade dom på HM när jag egentligen var på jakt efter mammashorts som det för övrigt inte fanns ett endaste par av.. Så jag får kapa ett par långa mammajeans nu istället, lite trist! Har som jag tidigare nämnt en överstimulerad mage så sen graviditeten började har jag inte kunnat ha mina vanliga byxor! 
    Vi måste oxå köpa en bättre bil med AC bla. Ja eftersom vi inte hade köpt något sist så måste vi köpa allt denna gången, hur ska man ens veta vad man behöver Tungan ute

    Vi hoppar KUB, är 29 år. Efter vi förlorade vår lille pojke så frågade vi läkaren om det finns anledning för oss att göra KUB men han sa att det inte finns någon ökad oro.. Så vi tänkte nöja oss med vanliga ul och ta det som det kommer. Skrämmande.. 
Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?