• Anzz

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Tack så mycket för alla tummar!

    Med stor lättnad kan jag meddela att allt såg jätte bra ut på dagens rul. Dom sprattlade runt som sjutton hela timmen. Fått en ny tid nästa fredag för en extra koll på hjärta var svårt att se alla detaljer idag så hon ville dubbel kolla för säkerhets skull.

    Gick bekräftat att jag känner dom båda för precis där jag känt ligger dom =D

    Min mage växer så det knakar för övrigt.

    På tisdag blir det en tur till Ullared för shopping medan man orkar fortfarande.

    Hur ska man somna när lyckliga tankar virvlar runt i huvudet? Kramar till er alla!

  • Anzz
    Rue skrev 2013-09-18 06:48:14 följande:
    Anzz- grattis! Tog du reda på kön?



    Tack så mycket =)

    Nej vi väljer att få beskedet som en överraskning när dom tittar ut. Men vi tyckte att tv.1 såg ut att ha en snopp :p 2:an såg vi något difust på som såg ut som pungkula men det kan ju vara snippa oxå! Så roligt att spekulera!

    Underbar morgon när man vaknar så lycklig!
  • Anzz

    Tack så mycket tjejer!!!

    Emmelilou. Jag känner igen mig, väldigt känslig och lätt till tårar. Inte likt mig alls!

    Blivande tvillingmamma. Lycka till på morgondagens rul, det är så underbart att få titta på sina mirakel i en hel timme! Yrots det kan man knappt slita blicken från bilderna man får med sig sen!

    Jag har oxå lagt på mig 6 kg på kort tid, undra var det kommer sluta?

    Förväntansfulla. Lycka till på nästa veckas rul =) Du ska se att allt kommer att gå fint!

  • Anzz
    kattm skrev 2013-09-18 17:13:32 följande:
    Anzz, vad skönt att allt såg bra ut på RUL. Grattis!

    Jag har gått upp ca 3,5 kg hittills, men tror att det blir rätt många kilo till innan tvillingarna föds. Eller hoppas i alla fall, eftersom vi hoppas att de kommer att ha rätt hög födelsevikt inför en ev hjärtoperation.

    Jag fick brev från KS i Solna med snittdatum idag. 17 januari blir det, vilket motsvarar v 38+2.
    Då håller vi tummarna att tvillingarna stannar inne i tryggt förvar tills det är dags för snittet!! Så häftigt att ha ett datum då dom förhoppningsvis ska titta ut! Men visst var det så att det inte var säkert att det behövdes en hjärtoperation? 
  • Anzz
    majken30 skrev 2013-09-22 13:41:52 följande:

    v 19+1 i dag. Jag mår bra, förutom en dunderförkyling som slog till i veckan. Jag brukar aldrig vara sjuk, men nu låg jag snällt hemma och vilade. Annars har jag inte börjat fundera på sjukskriving än. Blir väl att gå ner 25% v 25 eller liknande! Även om jag känner mig som vanligt för det mesta, förutom att magen sväller upp så mycket så fort jag ätit! Har ni andra några knep kring maten. Känns som jag vill äta hela tiden, men magen är full!!

    Vi väntar tvåäggstvillingar och hade RUL för 1.5 vecka sen. Allt var så fint med våra älsklingar, de växer nästan identiskt, ena ar lite större än beräknat (kanske kille?) Vi tog inte reda på könen. Har ni andra gjort det?

    Rue - Lycka till på RUL, det kommer gå galant!! Alltid lika mysigt att se dom små liven <3
    just det, vi har börjat känna små sparkar sen några dagar tillbaka, min man är överlycklig, som han längtat!! haha
    Min kära svärmor råder mig att ta det super lugnt. När hon var gravid med tvillingar så blev hon inlagd i flera månader på grund av risken för tidig förlossning. De som varit inlagda vet ju att det är tråkigt i ett sjukhusrum redan efter en kvar så flera månader kan inte vara någon höjdare. Bättre att vara uttråkad hemma och sjukskriven från jobbet längre än pressa sig själv och riskera något tycker hon! 
    Jag jobbar endast 25% och gör det så länge fogarna eller något annat inte orkar med. Men jag ska inte pressa =)

    Vi tog inte reda på könen, vi ser fram emot att bli helt överraskade den dagen dom tittar ut!  Är ju så roligt att spekulera och gissa även om man vissa dagar tror man spricker av nyfikenhet =D 
  • Anzz
    mrln skrev 2013-09-22 17:46:43 följande:
    Såg att de är några mer än mig som bor i jönköpings trakten.
    Har ni varit på någon tvillingkurs/information i stan?
     
     
    Hej och välkomna till tråden!

    Vi är från Huskvarna =) Vi fick anmäla intresse till tvillingkurs när vi var på rul förra veckan och där sa dom att vi blir kallade när det finns en tillräckligt stor grupp!  
  • Anzz

    Idag knallade jag in i graviditetsvecka 20 (19+0) Det känns så otroligt varje gång man går in i en ny vecka och nu när man kommit halvvägs känns det extra roligt! 

    Firar med en åktur till Ullared imorgon för supershopping. Undrar hur det ska gå för jag är helt handikappad av foglossningen så det är verkligen i sista stund vi åker. Nu hoppas jag att det blir värt mödan och att man gör massa bra fynd!  

  • Anzz
    Förväntansfulla skrev 2013-09-23 15:54:16 följande:



    Grattis till halvvägs, är själv i v 19+2 så vi är ganska jämna:) Har varit i Ullared flera gånger och köpt en massa bra saker, finns i stort sett allt man behöver där, speciellt småsaker. Har oxå fruktansvärd foglossning och känns som man får börja bli klar med allt nu medans man fortf kan gå. Har du varit hos en sjukgymnast? Dem kan lära en bra övningar och även ge ett bälte som man kan göra det bättre.

    På onsdag ska vi på rul, jätte spännande men även lite orolig vilket antagligen är helt naturligt. Nu hoppas jag att nästa halva av graviditeten går lite lättare, inte så troligt dock;)
    Tack detsamma!!! och lycka till på onsdag, det kommer bli en magisk och mysig stund!! 
    Jo jag har varit hos min kassa sjukgymnast som inte är till större hjälp. Har bälte som jag använder sen v 8, fick foglossning ganska direkt efter jag blev gravid. Övningar fixar inte min kropp längre utan det handlar om att överleva dagen och kunna somna utan smärtlindring. Avlastar med krycka och går på vattengympa. Ringde sjukgymnasten förra veckan och ville träffas och få mer råd och hjälp men hon ville inte träffa mig utan tyckte det var läkare och psykologens hjälp jag var i behov av nu =( Ingen som lyssnar när man säger att man inte vill käka piller resten av graviditeten. Ska försöka hitta en ny sjukgymnast.. 

    åå så bra att det mesta finns i Ullared för jag vill verkligen få typ så mycket som möjligt avklarat imorgon Skrattande Jag har inte vågat åka dit innan Rul och nu orkar jag knappt Kräks 
  • Anzz

     Här kommer bild på min väääxande mage SkrattandeSkrattande



    Det molar och har sig förjämnan, speciellt om kvällarna. Den senaste veckan har även de små där inne börjat ge sig allt mer till känna med buffande och puffande. Så mysigt!
  • Anzz
    Rue skrev 2013-09-23 18:30:03 följande:
    Anzz- fiiiin mage! Min är betydligt mindre, nästan som 16+0 nu i 18+1... Så fint med gravidmage tycker jag, minus alla krämpor och annat den medför
    Tack Rue!! Det är roligt att ha en allt tydligare mage som inte kan misstas för vanlig viktuppgång. Men man blir lite orolig över hur stor man kommer bli om det fortsätter i denna takten. Kommer ju aldrig palla trapporna upp till vår lägenhet Tungan ute
Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?