Inlägg från: straw2008 |Visa alla inlägg
  • straw2008

    Vilken säng är den bästa?

    Vi köpte Ikeas dyraste säng 2008 o den blev dålig på ett år, som en hängmatta. Vi har nu beställt en ekens Continental comfort för 22000 istället för 28000 då det är något jubileum just nu. Vårt krav var att sängen INTE ska ha zoner då vi ligger huller om buller i sängen o vi är så fruktansvärt trötta på att hamna i gropar. Just nu har även cArpe diem erbjudande på en av deras, istället för 42000 kostar den nu 30000. Vi valde ändå som sagt ekens. Man kan även vända på ekens madrasser vilket gör att sängen räcker längre!!


    I kinamockaskogen.....
  • straw2008

    Kan absolut tänka mig att Ikeas var zondelad men vi förstod nog inte riktigt det (eller trodde nog att det var något bra). Men zon är ju mjukare vid höft o axel vilket för att rumpan åker ner i en grop sen kommer man typ inte upp därifrån då man sover. Vaknar o har legat som ett U hela natten. Ekens säljs hos bl.a. Sängjätten som alltid har gratis hemkörning. Vi köpte en i jubileumsfärgen mullvad som levereras på tisdag


    I kinamockaskogen.....
  • straw2008

    Vi har barnen i vår säng därför måste vi kunna lägga oss där det finns plats o inte där det är rätt zon.


    I kinamockaskogen.....
  • straw2008
    Fiamedbarn skrev 2013-07-24 22:13:27 följande:
    Jag förstår att det inte blir så bra när man sover lite huller om buller. Men höften ska ju åka ner, midjan upp och axeln ned. Just för att man inte ska ligga som en räka! Så jag förstår inte riktigt hur du hamnar i ett U. Men det kanske är för att du inte ligger rätt i zonerna?
    Luck is what happens when preparation meets opportunity

    Alltså vi sov säkert bra första året. Men alla sängar blir mjukare där de belastas. Våra ikeasängar har bara en hård ram runt om där det finns motstånd att tala om, resten har blivit som en grop. Det är ju av en anledning Ikeas sängar kostar 8-10000. Ev funkar en zonsäng från annat märke bättre men vi vågar verkligen inte chansa. Vi sover båda två mkt på mage o då funkar inte zon alls då man liksom böjs åt fel håll.
    I kinamockaskogen.....
Svar på tråden Vilken säng är den bästa?