• Frutess

    Shape Up

    Hej! Jag hoppar in här! I augusti i år tröttnade jag på att väga 3 siffrigt efter graviditeten. 103 kg stannade vågen på och de är de mesta jag vägt! Men drog ner på kcal och gick ner till 98kg sen tog de tvärstopp! Så nu (för 3 veckor se ) började jag med shape up. Idag stannade vågen på 95.2kg! Jag hoppas de fortsätter så här bra! Nackdelen är att jag fortfarande petar i mig lite kakor och godis. De försöker jag vara så ärlig jag kan i appen. Men men jag går fortfarande ner;) Men någon som vill ge lite andra bra kcal snåla måltider? Just nu är de yoghurt till frukost varje morgon:) tar tacksamt emot alla tips!

  • Frutess

    Tildalainen: ja de är sant! Som sagt har ätit lite godis och sånt men endå gått ner så de har väl varit i måttliga mängder;)

    Nany: nja jag var en riktig mackmarodör förut;) ÄÄÄLSKAR mackor:) så för enkelhetens skull har jg skippat de helt. Dela för de är mycket kcal i smöret och så hittar jag aldrig bröd med lite kcal i:) men vad är det för bröd du äter? Och vad för pålägg?

  • Frutess

    Hua! Idag blev de en lång röd stolpe i shape up! Både pizza och efterrätt;) men men tar nya tag imorgon och mår inte dåligt för de. Jag stoooor njöt;) omnomnom;)

  • Frutess

    Min app har också fått spader! Den stänger av sig hela tiden!:(
    Men på iPhone så drar man åt sidan över de som ska tas bort:)

    Idag visade vågen 94.8 så totalt ner 8.2kg sedan 27 augusti!:D

  • Frutess

    Nany: kämpa kämpa! Tänk de är BARA 6kg kvar! De är ju som tildalainen skriver en hel storlek! Tänk va stolt du kommer va när de är borta!:D

    Ytterligare 0,5kg ner på en vecka men däremot -2cm i midjan! Helt galet!^^
    Ska försöka komma igång med träningen igen efter 3 veckors sjukdom. Men ikväll är de teater och middag på restaurang som gäller och imorgon är jag ensam min sonen då maken ska på firmafest men en promenad i (förhoppningsvis) fint väder blir det imorgon!:)

    Heja heja alla shape uppare;)

  • Frutess

    Nany: alla bäckar små! de går kanske sakta men i alla fall neråt!

    Jag bävar inför morgondagens vägning. Blev både en och tvåtlussebullar men trots de så ligger jag på grönt i appen, så får väl se. Imorgon blir de träning så jag laddar redan nu:)

  • Frutess

    Nany: de var +2kg:( men har ägglossning om några dagar och brukar samla vätska sådär var inte oväntat kommer som ett brev på posten var 14e dag;) ska nog sluta väga mig varje vecka och bara ta de efter mensen då är de bäst resultat;).
    Midja-1cm
    Höfter-1cm
    Över rumpan-1cm

    Så att jag lagt på mig i fett är inte så troligt;)

    sen jag började äta premalex för pmds så har mina dippar försvunnit och de har resulterat i att jag inte gått upp de jag kämpat för att gå ner innan ägglossning och mens. Brukar vara vääärsta gottemonster vid ägglossning;) men de är borta nu:)

  • Frutess

    Tildalainen: GRATTIS! Bra jobbat! Du kanske var på en platå eller kanske ägglossning eller nått sån. För mig så samlar jag vätska och lägger på mig massa då istället;)

    Jag har inställt på1500kcal. Då är de 0.6kg/vecka men hamnar ofta runt 1200kcal/dag endå. Om jag tränar så äter jag upp lite av de när jag kommer hem ofta typ en banan och lite yoghurt:)

    Jag är ganska stilla sittande. Försöker träna på gym 2ggr/ vecka. Då en gång 60 min kondis och andra gången köra igenom alla stora muskelgrupper + lite extra magövningar för att fasta till den efter graviditeten:) förutom de så jagar jag runt efter sonen på 10mån som precis lärt sig gå stabilt själv, sen någon promenad om de är sol. Och djupa magövningar hemma i soffan när sonen sover;)

    När jag är borta så försöker jag köra så gått de går med shape up utan att behöva krångla. Men skippar gärna potatis ovh äter mer sallad. Eller så försöker jag träna innan så de finns kcal att ta av;D

  • Frutess

    Idag härjar vinterkräksjukan här hemma så idag räknas inga kalorier;) försöker få i mig blåbärssoppa nu och hoppas de får vara kvar:( fördelen är väl att de är en bra bantningskur;)

  • Frutess

    Oj såg nu att resten av mitt inlägg inte kom med! Men ville peppa er alla så här i juletider! Jag menar de är bara jul en gång om året och lite får vi njuta tycker jag! Men så klart med måtta och inte varje dag^^

    Jag har fortfarande sjuk barn hemma så någon träning blir det inte. Försöker sova i kapp när sonen sover och all övrig tid går åt till att roa honom:) men men sätter igång igen efter jul och nyår och tills dess göra de bästa av situationen:)

  • Frutess

    Jag kommer köra på. Tänka på vad och hur mycket jag stoppar i mig. Väga mig efter jul och nyår och köra stenhårt då!

  • Frutess

    Jag ska också börja stenhårt imorgon! Ätit och druckitgott både jul och nyår menvågen ligger på+-0 såklart är nöjd! Mitt mål är att vara på gymmet två dagar i veckan nu till att börja med! Första dagen är imorgon:)

Svar på tråden Shape Up