• Litet My

    SNABB HJÄLP TACK! biomamma skickar okända att hämta på dagis!

    Har föräldrarna varit på samarbetsamtal, om inte är det hög tid att de diskuterar igenom hur det skall se ut.

    Hur är hans mormor i övrigt, visst låter det inte bra att hon hämtar när de inte känner varandra, samtidigt finns det chans till en bättre relation där? Hur är mormor i övrigt?

    Har föräldrarna gemensam vårdnad och det är hennes umgänge så får hon rent krasst använda vem hon vill som hämtar.   

        

  • Litet My
    Anonym (A) skrev 2013-08-22 20:45:56 följande:
    nä det är faktiskt så att det är din mans skyldighet att lämna barnet hos henne för att som det heter "idka" umgänget..

     

    Nej, det har han inte alls, sluta påstå saker som inte stämmer.
  • Litet My
    Anonym (jobbigt) skrev 2013-08-23 15:40:04 följande:

    Tycker det är konstigt hur väldigt förstående alla är. Vi är inte mer än människor, vi kan aldrig planera nånting speciellt dom på mamma helgerna för vi vet aldrig om det blir av, det spelade som sagt ingen roll att min sambo skjutsade det var ett jävla liv varje gång, allt var fel ändå! Hon kunde inte ta honom före typ 20.00 varje gång & andra gånger fick vi vända & åka hem igen! MAN tröttnar det kan jag lova er, PLUS att se hur besviken pojken blir & dessutom tror att det är vi som inte låter han åka dit eftersom det är vi som har vänt & åkt hem igen efter samtal från mamman, & när han väl är där så säger hon "du får Vara här hur mycket du vill" fast det ALLTID är hon som krånglar avbokar i sista sekund osv han tror ju såklart på sin mamma & blir både jätte arg & besvikna på oss.. Nej på måndag har min sambo bestämt sig för att kontakta familjerätten!

    Varför har han inte gjort det långt tidigare? Verkar ju som det behövts i många år.

    Soc kan också ställa upp och vara med på tex dagumgänge med barnet och mamman för att stötta mamman i hennes föräldraroll. Här finns det tom ställen där föräldern och barnet umgås tillsammans med en personal för att få hjälp i kommuniukation, återuppbygga ett förtroende hos barnet osv. Kan det vara nåt? 
Svar på tråden SNABB HJÄLP TACK! biomamma skickar okända att hämta på dagis!