• Q13

    Insemination i Danmark

    Vi inseminerade på Vitanova nu i augusti! Fick ett plus igår, helt fantastiskt! På första försöket o allt! Ingen kö till vitanova, var bara att köra på när ÄL inträffade. Vi bor i Göteborg och gjorde testerna på vårdcentralen, 100:-... Men iofs så sa vi inte vad de var ämnade till.. ;)

  • Q13

    Vi tyckte det var väldigt bra där! Att vi sen plussade på första försöket är ju helt galet bra! Inget man räknade med :)
    Bara att fråga om det är så att ni undrar över något!

  • Q13

    Jag fick glad gubbe en söndagsmorgon... Inseminerade vid 13.30 på måndagen och det gick ju vägen ändå! :)

  • Q13
    Hoppfullt skrev 2013-11-24 10:32:17 följande:

    Det låter ju väldigt bra att det gick vägen!! Jag fick glad gubbe vid 9 på morgonen idag och kommer insemineras i Danmark imorgon vid 14.30.. Kanske kan fungera då?! Det finns möjlighet att göra ultraljud innan som tur är. Surt att lägga ut så mycket pengar om fet är för sent.



    Ja det blir ju ungefär samma tid som för mig :) vi kollade inga äggblåsor innan utan vi bara körde, var första gången också så var väl kanske därför man inte la nån större vikt vid att kolla...

    Hoppas det går vägen! Vilken klinik?
  • Q13
    Ayjay skrev 2013-12-18 11:05:47 följande:

    Fick positivt i morse. Men tyvärr så sitter jag på jobb och kan inte åka idag tyvärr. Jag har fått tid i morgon förmiddag och hoppas att det fortfarande är positivt då!! Nervös vill att denna dagen ska ta slut nu.
    Vill ju åka idag men jag och sambon jobbar 8 mil ifrån varandra och jag måste ha lite ramförhållning på jobb..


    Men brukar man inte åka dan efter positivt utslag? Det gjorde iaf vi, och nu ligger det en liten tjej inne i magen och växer :)
  • Q13

    När jag plussade kände jag faktiskt ingenting. Det enda jag hade var lite ökade, vattniga flytningar. Men alla behöver ju inte ha det så heller :) lite ömma bröst brukade jag ju ha när det var mensdags ändå... Illamående kom i vecka 8 eller nåt.

    Lycka till tjejer!!

  • Q13
    Regnbågsfärg skrev 2014-02-18 14:12:08 följande:

    Hur går det för er?

    Vi har varit på UL och framflyttade till det datumet vi själva hade räknat ut :)


    Jag är i v.29 nu och allt ser bara bra ut! Foglossning som bara den tyvärr, men vad gör det när det kommer en liten tjej om några veckor!

    När skulle ni ha?
Svar på tråden Insemination i Danmark