Inlägg från: Jacqueline |Visa alla inlägg
  • Jacqueline

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Blir inte min första men har försökt sedan september 2012 utan resultat :-/ ska till gyn den 19e för att kolla om nåt är fel på mig.

  • Jacqueline
    Murarn skrev 2013-09-13 17:47:34 följande:

    Jacqueline- välkommen !
    Har du haft mens och äl regelbundet sedan september 2012?


    Nej det är där problemet ligger...fick regelbunden cykel på 29dagar fram till maj månad ,då uteblev mensen och sen efter det blev cykeln 48-45-47 :-S har dock haft ÄL ,iaf om man ska tro testerna får se vad gyn säger nästa fredag
  • Jacqueline
    linnea83 skrev 2013-09-13 19:07:42 följande:

    Och alla jävla kommentarer man får!Slappna av bara så blir du på smällen direkt.Tänk inte på det för då går det inte!Man kan va gravid även om mensen kommer..Testa inte för mycket då blir du bara besviken..Sluta med ditten och sluta med datten,ät detta och detta så KOMMER det funka..Kan inte bara alla hålla käften!Och säga typ va tråkigt..Det räcker liksom..Oavsett så går man ju under varje månad!


    De e nog fan det värsta
  • Jacqueline

    Fick detta uppkört i ansiktet "ja men du har två barn redan du borde ju veta hur de ska funka,sluta med domdär jävla ägglossningstesterna för dom gör bara dig stressad och förstör"....mmhmm,har man extremt oregelbunden cykel och inga ÄL känningar så är domdär "jävla ägglossningstesterna" det enda man har att gå på :-/

  • Jacqueline

    Känner mig ledsen och sur idag..stör mig på alla som lyckas på första försöket eller blir gravida av misstag ledsen/sur/avis!!!Ska till spec gyn på torsdag...denna veckan går sjuuukt långsamt!!!

  • Jacqueline
    Jenyma skrev 2013-09-17 21:14:35 följande:
    Eller hur! Hur kan man ens bli gravid AV MISSTAG!??!?!
    Förstår inte det alls :-/ men blir så ledsen så fort man hör talas om sånt
  • Jacqueline
    Jomila skrev 2013-09-19 13:54:59 följande:
    Skönt Jacquline! Då hoppas vi att det tar sug direkt 😊. Hur lång tid tog det från att du ringde gyn tills du fick tid? Funderar också på att ringa för att ivf få bort alla hjärnspöken...ni vet, de där som hummar "tänk om..." i fyrstämmigt ;)
    5v väntetid :-/
Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"