• linnea83

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Jag hänger på här!!Hela jävla 2013 samt halva 2012 har vi legat utan att få nåt jävla plus!!!Är försök 15 nu och första inseminationen..Bim på måndag men är stensäker på att mensen kommer så idag har jag gråtit en massa :(.

  • linnea83

    Och alla jävla kommentarer man får!Slappna av bara så blir du på smällen direkt.Tänk inte på det för då går det inte!Man kan va gravid även om mensen kommer..Testa inte för mycket då blir du bara besviken..Sluta med ditten och sluta med datten,ät detta och detta så KOMMER det funka..Kan inte bara alla hålla käften!Och säga typ va tråkigt..Det räcker liksom..Oavsett så går man ju under varje månad!

  • linnea83
    Jaha då har bim kommit till slut.Neg test..Detta har varit dom 2 längsta veckorna sen vi började försöka..Ska börja kalla det för BM (beräknad mens)istället..Mensen kommer ju ändå varje gång liksom =/..Så idag har jag BM ;).Mensen ska komma ikväll enligt mig själv.Hade ju väldigt ont hela dagen och natten efter inseminationen så lite osäker på tiden..Mellan 18-24 skulle jag gissa..Då blir det till att ringa gyn och sätta igång med insemination nr 2 och försök 16 totalt..
  • linnea83

    Imorgon blir det till att ringa gyn för start av andra inseminationen och försök 16 totalt..Suck..Är också trött på bimtrådarna :(.
    Ikväll känner jag mig helt tom!Jag kan fortfarande inte fatta att det inte tog sig..Har varit negativ dom senaste dagarna,men när mensen inte kom igår när den skulle så tänkte jag att kanske kanske..Stack tom och köpte tre digitala test!Fan va korkad man är!Såklart kom mensen två timmar efter jag kom hem!Tänk om man bara kunde släppa allt..Jag är på gränsen hela tiden att gå under!Kämpar för glatta livet för att hålla mig ovanför vattenytan..

  • linnea83
    Meligna skrev 2013-09-18 06:54:17 följande:
    Var på vårdcentralen igår av andra anledningar och träffade en sjuksköterska och detta ämnet kom upp. Otroligt sympatisk kvinna, fick mig nästan att börja storböla inne på hennes kontor. Då kände jag verkligen vilket stort behov man har av att faktiskt få prata om det här. Hon uppmanade mig starkt att kontakta gyn för att starta en utredning. Har ju kört på i ca 14 månader nu. Så det tänker jag göra idag! Får se hur lång väntetid de har bara...
    Lycka till!!Jag går privat men som är kopplad till landstingsgarantin eller vad det heter..Så frikort och så gäller.Fick hjälp direkt typ :).Så privat är mitt råd också.

    Jag ringde min gyn idag för att säga att mensen kom och att vi vill köra direkt igen men dom hade stängt idag av ngn anledning.Så får ringa imorn istället. 
  • linnea83

    Då har gyn ringt.Och det blir en ny insemination direkt!Så jäkla skönt..Va lite krångel först såklart,men på fredag börjar jag med pergotime igen,och på onsdag blir det vul..


     


  • linnea83

    Lynnig..När jag ringde hade det inte riktigt gått ett år men jag var så förtvivlad och grät så vi fick börja i maj (det var ett år i slutet på juni).Min gyn har varit väldigt sympatisk och så,så jag har inte behövt vara tuff..

  • linnea83
    fladdertanke skrev 2013-09-23 08:54:56 följande:
    Hittade de här här på fl. Kanske inte någon större tröst men ändå något att hänga upp en liten gnutta hopp på.

    "Det tar i snitt 7 månader för en kvinna att bli gravid. Det är lika normalt att det tar 1 månad som 14 månader innan man får de där pluset.

    ***********

    Normalt sett är statistiken för par som har regelbundet samlag att bli med barn följande:
    25 % blir gravida inom en månad
    60 % inom sex månader
    80 % inom 12 månader
    90 % inom 18 månader"
    Då ar jag bland dom sista 15% då..OM det skulle ta sig innan nov/dec  då..Annars finns jag inte med i denna statistik =/..Fy fan!
  • linnea83

    Nej alltså det gör inget!!Jag har själv läst den där statistiken många gånger så det va inget jag inte redan visste :).

Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"