• Jenyma

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Här kommer jag! För helvete vad less jag är! Gnäll gnäll! Var på Liseberg förut och spelade på hjuljävlarna för jag tänkte att man i alla fall kunde få sig lite tröstplopp eller center. Men nädå, det visade sig vara samma misslyckade lotteri som barnanskaffandet. Nu fick jag köpa egen choklad och vältra mig i. Fick (trots att jag precis haft mens och får supa) precis fått lämna karln och vännerna på krogen och åka hem, för att jag var för trött och nästan somnade vid bordet. Fan. Gnäll. Kuken! 

  • Jenyma

    På Liseberg igår hade alla tagit med sig sina 1-2-månaders som de stod och bollade med och ammade och plockade med. 
    Alltså, det är en sån pina att vilja något så här mycket. Det känns i varje nerv, i varje muskel, varje sekund hela tiden. Det gör så ont att längta. 

  • Jenyma
    Thotis90 skrev 2013-09-14 15:02:12 följande:
    Här är en som inte bara har försökt nästan hela 2013, utan också hela 2012...
    :(
    Fy vad trist att höra! Får du/ni någon hjälp? 
  • Jenyma

    Ja men att karlarna har prestationsproblem verkar ju inte alls vara ovanligt. Här är vi mer så att lusten avtar något enormt efter några dagar. Man börjar så bra och sexar ordentligt någon vecka före ÄL, på ÄL också och sen tar det tvärstopp. Då tar vi knappt i varandra på ett par dagar, ibland hinner t o m mensen komma innan och då väntar vi tills den är slut. Så det blir liksom 1½ vecka intensivsex (krystat på slutet) och sen 2 veckor av ingenting. Och det är ju så för mig också, jag har verkligen ingen lust. Jag vill bara göra det för att bli gravid. Ibland känner jag bara "men måste vi ha det så jävla skönt då? Kan du inte bara stoppa in den, göra din grej och så sover vi sen?" Men han har alltid varit sådär att det ska vara smek och förspel och skönt för mig också och jag ska komma och hela faderullan, och det är jag väl iofs tacksam för, men det är inte alltid man orkar sparka igång kroppen, ibland vill man bara ha det överstökat....

  • Jenyma
    linnea83 skrev 2013-09-16 09:29:03 följande:
    Jaha då har bim kommit till slut.Neg test..Detta har varit dom 2 längsta veckorna sen vi började försöka..Ska börja kalla det för BM (beräknad mens)istället..Mensen kommer ju ändå varje gång liksom =/..Så idag har jag BM ;).Mensen ska komma ikväll enligt mig själv.Hade ju väldigt ont hela dagen och natten efter inseminationen så lite osäker på tiden..Mellan 18-24 skulle jag gissa..Då blir det till att ringa gyn och sätta igång med insemination nr 2 och försök 16 totalt..

    Neeej! Inte ville vi att du skulle komma hit heller
    Men nu när du väl är här, så välkommen, och stor kram! Kom in i värmen!   
  • Jenyma
    pmb skrev 2013-09-17 15:04:08 följande:

    Jag vet inte om jag är välkommen här för jag har ett barn redan, men vi har försökt sen midsommar för att få till ett syskon och varje månad kommer mensen. Och det känns som att man hamnar mellan stolarna, för alla trådar härinne är fyllda antingen av folk som testar dagen efter sex (oerhört fyllda av ett aldrig sinande hopp) och ser ett svagt plus som dom måste måste måste lägga upp och få andras åsikter om, eller folk som försökt väldigt mycket längre än oss. Jag vet att en jättebra lösning är att inte gå in på forumet alls, men jag vill ha nån slags ventil och inte tjata hål i huvet på min sambo...

    Och hela livet har man hört att man ska skydda sig och man har varit duktig och när man verkligen vill, ja då spelar det ingen roll för då fäster inget ändå. Det kanske är tvärtom vad folk aka fertilitetsexperter säger, man ska vara uppstressad för är man rädd och absolut inte vill ha barn så kan man ju slå sig i backen på att man blir gravid efter att bara ha hånglat lite :p

    Jaja, trots värsta dunderförkylningen som håller på att bryta sig ut (eller in?) i min kropp så måste det bli till att ligga ikväll och hela kommande veckan för annars är den här månaden bortkastad. Sex på beställning är tillräckligt romantiskt utan svullen hals, snorhosta och ont i kroppen kan jag tycka.


    Känner igen mig i typ allt du skriver. 
    Vi har försökt med första barnet sen maj, och inget händer, och så har man gått här i 10 år och "skyddat sig i onödan" på nåt sätt. Och sambon har varit så vrålförsiktig innan han sa ja till att börja försöka. Typ "kommer det sperma i närheten av dig är det kört", men riktigt så enkelt var det inte skulle det visa sig. 
    Ja, och så sexhetsen. Ingen av oss är särskilt sugen men man "måste"  ändå... Suck :(
  • Jenyma
    Jacqueline skrev 2013-09-17 19:48:28 följande:
    Känner mig ledsen och sur idag..stör mig på alla som lyckas på första försöket eller blir gravida av misstag ledsen/sur/avis!!!Ska till spec gyn på torsdag...denna veckan går sjuuukt långsamt!!!
    Eller hur! Hur kan man ens bli gravid AV MISSTAG!??!?!
  • Jenyma
    fladdertanke skrev 2013-09-20 10:21:04 följande:
    Suck! Ingen som vill starta en ren bim oktober tråd för oss som inte har barn sen tidigare? Vill helst inte ha en bim lista här inne för här ska va ett andningshål tänker jag... oktobertråden va inget för mig just nu, tappa lusten.
    Känner samma...... 
  • Jenyma
    Suck! Ingen som vill starta en ren bim oktober tråd för oss som inte har barn sen tidigare? Vill helst inte ha en bim lista här inne för här ska va ett andningshål tänker jag... oktobertråden va inget för mig just nu, tappa lusten.
    www.familjeliv.se/Forum-1-336/m71159541.html

    Kom och kramas där ni som försöker med första barnet. Jag är "bara" på försök 6 men deppig ändå! 
  • Jenyma

    Ja hopp, så dök där upp en instagrambild från ett ultraljud. Den person jag känt längst i mitt liv, som jag gick i samma klass från F-9 med och var bästis med typ hela högstadiet och gymnasiet är på smällen. Nu umgås vi inte men är ändå vänner på Facebook och så. Vill så gärna glädjas för hennes skull, men nä, jag bara gråter av avundsjuka. Så förbannat orättvist är det. Hon ska ha i februari, det kunde jag också fått om det tagit sig när vi började. Förmodligen får vi väl barn samma år i alla fall. Känns viktigt på något sätt. Våra mammor är födda samma år, vi har båda storasyskon med barn, och vi är födda samma år. Skulle kännas fail om jag blev för långt "efter" henne med barn.. :(

  • Jenyma
    Jessica 85 skrev 2013-09-24 15:11:26 följande:


    Jag tycker bara att det är så elakt. Den personen skulle nog aldrig kunna säga det rakt till en live. Men på internet kan man hoppa på hur som helst. Är ju faktiskt så skönt att det finns forum att "prata" av sig om sånt som är jobbigt och viktigt men man kanske inte kan/vill prata om det med familj lr vänner. Jag kanske överdramatiserar lite men det känns så onödigt att hoppa på nån som befinner sig i en jobbig situation vilket det är när man inte blir gravid. Bara det räcker liksom. Nä nu ska jag inte terrorisera er om det här mer
    Äsch, inte terroriserar du! Den här tråden är till för att vi ska stötta varandra och få lov att gnälla av oss! Din ilska och ledsenhet är högt legitim!!  
  • Jenyma
    Juronjaure skrev 2013-09-25 16:48:40 följande:



    Haha! Ska vi byta namn på gruppen: "Vi lärare/förskollärare som vill bli på smällen" ? :P Nejdå, men är det bara jag som lider av att ha valt ett yrke som kretsar kring småbarn, när det nu visar sig vara så svårt att bli gravid själv??? Hur ska man orka med det...?


    Haha jag är också förskollärare! 
    Jobbar med de allra minsta, 1-2-åringar, och ofta är ju mammorna gravida igen eller har bebissyskon. Så det är en smula jobbigt.. 
    Tror att jag valde det yrket för att jag alltid gillat barn mycket helt enkelt. Men nu känns det ju ibland tungt att ta hand om andras när man vill vara hemma med en egen... 
  • Jenyma
    annah84 skrev 2013-09-29 19:28:41 följande:
    Hej! Jag är ganska tyst här för jag försöker att inte familjeliva för mycket just nu. Men ni ska veta att det hjälper mig mycket att den här tråden med er fina tjejer finns. Extra tack till fladdertanke som startaden den! Det är så skönt att veta att man inte är helt ensam om sina ledsna, oroliga, arga, avundsjuka och deppiga tankar. Det gör det enklare att vara gladare i vardagen. Kram till er alla! Och du moder natur/öde/slump/gud/stork kom igen och ge oss våra + NU!
  • Jenyma
    fladdertanke skrev 2013-10-03 16:35:19 följande:
    Åh jag är så deppig. Har ingen förhoppning alls att de tagit sig denna gång. Nu är det visserligen bara äl +någon dag men känslan är så negativ.

    Igår pratade vi återigen om framtida husköp och jag blev så sjukt besviken på min sambo som inte har några sparade pengar att tala om. Kommer liksom vara jag som står för typ 80% av kontant insattsen. Grejen är den att jag är häst tjej hela vägen in i benmärgen men har valt att dra in på de för att spara pengar men inser nu att jag bara kommer vara bitter och ledsen eftersom de kommer kännas som jag betalar hus med pengar som är sparade till Mig. Så egoistisk är jag idag. Han har liksom inte ansträngt sig alls i mina ögon.
    Har bara sån lust att köpa häst och skita i hus. Folk bor i lägenhet hela livet och klarar sig bra med de.
    Känner mig som en bortskämd skit unge.
    Vill skrika och slå sönder något, hade jag inte vetat bättre hade jag skyllt på pms.
    Du är inte barnslig! Du har rätt att känna som du gör, man är ju faktiskt två om såna här saker. Har du berättat hur du känner? Jag tycker inte du ska gå med på att lägga mer av kontantinsatsen utan kräva att han fixar ihop 50%, kan han inte det måste du se till att ni skriver avtal på att huset är mest ditt sen, eller hur det fungerar. Hoppas du kan ha egna hästar och gård och allt sånt i framtiden. Och massor med ungar som du kan lära rida :D Kram! 
  • Jenyma
    fladdertanke skrev 2013-10-04 15:30:49 följande:


    Tack! Har nog inte sagt något om de, pengar är så lätt att bli ovänner om, i alla relationer. . Men de är ju inte mee än rätt som du säger, per månad lägger vi lika mycket var till hushållet och sen har vi våra egna pengar att leka med. Klart de ska vara likadant nu. Tänk ibland hjälper de så att få någon annans syn på saken :D
    Ja, I synnerhet när det gäller såna här stora saker måste man göra det mycket rättvist för att det inte ska bli bråk senare! Och vara noga med att skriva avtal och kontrakt mellan varandra, för man vet aldrig. Även om man inte tror den man älskar om något ont ska man alltid göra sånt rätt och riktigt från början! 
  • Jenyma
    Jomila skrev 2013-12-03 19:05:09 följande:
    Hej på er! Kommer tillbaka till er <3. Fick tyvärr missfall idag :,(..."bara" att kämpa vidare.
    Hej! 
    Nej fy vad trist att läsa! Stor kram till dig! Jag går in här på de gamla trådarna ibland för att se hur det går för er. 
    Tänker på er och hoppas att ni snart får era plus! Såg inte att du hade plusat. Men kämpa vidare! Kram! 
Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"