Inlägg från: fladdertanke |Visa alla inlägg
  • fladdertanke

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Meligna skrev 2013-09-15 10:37:10 följande:
    Äntligen en tråd som passar mig perfekt. Är på försök 14 och är totalt deprimerad. Fyra kvinnor i min närmsta krets har nu fått barn eller blivit gravida under året. Börjar bara kännas hopplöst. Bestämde mig att jag skulle ringa barnmorskan för att få hjälp nästa gång jag får min mens. Nu sitter jag på bm +8 och bara negativa test. Har varit med om att mensen hoppat över en månad tidigare och vill verkligen inte det en gång till. Den där känslan av att det är något riktigt fel på mig vill inte släppa.

    Stress stress stress!

    Det är ganska skönt att man inte är ensam iallafall.

    Håller tummarna för oss allihopa!



    Åh! De är så tråkigt när mensen bara bestämmer sig för att vara sen, helt i onödan till råga på allt om inte de kommer något plus!!

    Du är i alla fall inte ensam! Här är många som försökt länge :)
  • fladdertanke
    linnea83 skrev 2013-09-16 09:29:03 följande:
    Jaha då har bim kommit till slut.Neg test..Detta har varit dom 2 längsta veckorna sen vi började försöka..Ska börja kalla det för BM (beräknad mens)istället..Mensen kommer ju ändå varje gång liksom =/..Så idag har jag BM ;).Mensen ska komma ikväll enligt mig själv.Hade ju väldigt ont hela dagen och natten efter inseminationen så lite osäker på tiden..Mellan 18-24 skulle jag gissa..Då blir det till att ringa gyn och sätta igång med insemination nr 2 och försök 16 totalt..
    åh Linnea! Jävla SKIT!!!
  • fladdertanke

    Jahopp, nu skulle jag vilja lägga in månadens beställning tack, för denna månaden önskar jag att äl kommer på en helg så vi kan ha morgonmys, tycker de är trevligt. Jag önskar också att lusten håller i sig så vi orkar hela äl igenom. Sen skulle jag också vilja ha mycket annat att göra så jag slipper gå och känna efter och bli skengravid. Ja och så vill jag ju självklart ha belöningen runt den 13/11, ett stort fett +. Tack på förhand. Ps. Ja detta får ju gärna gälla för resten av denna fantastiska gruppen med förstås.

  • fladdertanke
    Theresan skrev 2013-09-16 16:38:47 följande:
    Får jag gå med i tråden också? Känner att den arga och bittra tonen stämmer bra in på mig.

    Jag och min man har försökt sedan februari 2012, på försök nr 18 lyckades vi, var överlyckliga i två veckor och sedan fick jag missfall.

    Livet känns grymt och orättvist. 

    Jag blev arg när jag hörde att prinsessan M ska ha barn 9 månader efter sitt bröllop, så borde det inte få gå till. Jag blir irriterad över folk som lyckas på första försöket och ännu argare blir jag när jag hör om folk som har betydligt sämre förutsättningar än vi lyckas skaffa barn efter barn utan problem. Jag vet att alla de där tankarna är elaka och irrationella, men de smyger sig på ändå.



    Någon duktig människa tycker säkert att de tankarna är elaka osv. Jag är övertygad om att de är fullkomligt normala tankar. välkommen hit :)
  • fladdertanke
    linnea83 skrev 2013-09-19 10:31:04 följande:
    Då har gyn ringt.Och det blir en ny insemination direkt!Så jäkla skönt..Va lite krångel först såklart,men på fredag börjar jag med pergotime igen,och på onsdag blir det vul..  

    Skönt! Nu har ni ju kört en 'testomgång' nu är det dags på riktigt! ;) komigen nu nu vill vi ha våra bebisar!
  • fladdertanke

    Här sitter jag och är lite bitter, känns som att jag har stoppat upp hela livet pga bebisverkstan. Vill liksom inte sätta igång med massa annat innan jag vet... Och det kan ju ta ett tag. Är exempelvis så fruktansvärt sugen på att köpa ny häst! Men de kan jag ju inte göra om de visar sig att jag blir gravid och inte kan rida på ett år. Så jag väntar. Söker nya jobb men är alltid så nervös att dom ska hata mig om jag börjar och sen är gravid efter en månad. Så jag avvaktar, söker lite sporadiskt. Vill gärna flytta och sparar alla pengar vi har, men tänk om vi köper ett för litet hus och inte hinner bygga ut eller renovera klart innan vi får barn, så vi avvaktar, hoppas att vi hinner spara lite till, vill kunna ge de bästa. Hela livet står på paus. Hur länge till?

  • fladdertanke
    Jacqueline skrev 2013-09-19 13:25:42 följande:
    Allt normalt på insidan ,fick utskrivet fyra kurer pergotime och blir jag inte gravid så blir det utredning.



    Skönt att bollen är i rullning så att säga, håller tummarna attde är er tur nu!
  • fladdertanke
    TheStrange skrev 2013-09-19 14:46:02 följande:
    Idag ska jag till gyn igen för mina jävla spottings. Ska tvinga dem att kolla precis ALLT!! Så sjukt trött på att bara blöda jämt och aldrig få minsta tillstymmelse till pluss.

    Wish me luck!



    Hur har de gått?
  • fladdertanke

    Suck! Ingen som vill starta en ren bim oktober tråd för oss som inte har barn sen tidigare? Vill helst inte ha en bim lista här inne för här ska va ett andningshål tänker jag... oktobertråden va inget för mig just nu, tappa lusten.

  • fladdertanke
    Jenyma skrev 2013-09-20 16:00:56 följande:
    Ja hopp, så dök där upp en instagrambild från ett ultraljud. Den person jag känt längst i mitt liv, som jag gick i samma klass från F-9 med och var bästis med typ hela högstadiet och gymnasiet är på smällen. Nu umgås vi inte men är ändå vänner på Facebook och så. Vill så gärna glädjas för hennes skull, men nä, jag bara gråter av avundsjuka. Så förbannat orättvist är det. Hon ska ha i februari, det kunde jag också fått om det tagit sig när vi började. Förmodligen får vi väl barn samma år i alla fall. Känns viktigt på något sätt. Våra mammor är födda samma år, vi har båda storasyskon med barn, och vi är födda samma år. Skulle kännas fail om jag blev för långt "efter" henne med barn.. :(



    Åh... jag vet känslan.
Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"