Inlägg från: Robert 832 |Visa alla inlägg
  • Robert 832

    Visa kuken?

    Bry dig inte om den negativa kritik du får på den här tråden. Det FINNS de som faktiskt gärna ser kukar, båe på bild och i verkligheten.
    Det är inget fel i viljan att blotta sig för en villig publik. Att visa sitt kön är att känna stolthet över en del av sin kropp och en önskan att dela med sig. Vänd på steken och hävda att alla kvinnor som lägger upp bilder på sin kropp, sina blottade bröst och slida och säg att de är äckliga så kommer du höra ramaskrik. Det är förstås inte sant men det finns de som blir provocerade av sådana bilder också och lustigt nog är det alltid nejsägarna som hörs mest.

  • Robert 832
    paret skrev 2013-09-14 14:53:40 följande:
    Så klart det finns de som vill se, men trådstartaren menade att han skulle nästan som en blottare visa upp sig, väldigt få som vill se en naken man på stan.
    "lite som en blottare" Skrev han och jag tolkade det som att han kände sig som en bara för att han har den lusten. Naturligtvis ska man inte tvinga på andra en syn de inte vill se men var inte det hela meningen med tråden? Att höra om det fanns intresse. För ts undrar i slutet av inlägget om intresse finns att se något sådant.
  • Robert 832
    Anonym (Undrande) skrev 2013-09-14 15:19:08 följande:
    Nej, jag kanske uttryckte mig lite oklart. Inte för främmande folk på stan eller för folk som inte vill se. Absolut inte! Mer i bildform.
    Dåså! Precis som jag sa. Gör det, lägg upp lite bilder i galleriet om du känner för det. Den som vill se kan då hitta det där och de som inte vill gör sig inte besvär.
Svar på tråden Visa kuken?