• Anonym (JF)

    Jag kom på min man..

    Min man och jag har varsin dator och igår kunde jag inte komma ut på nätet på min dator så jag beslutade för att låna min mans dator för att kolla min mail (han var ute med några vänner). 

    Jag klickar på sökfältet för att skriva in hotmail och ser att han har varit inne på sidor i stil med "hot girl scat sex" och liknande sökord. jag ville egentligen inte rota men eftersom han sagt att han inte tittar på porr så klickade jag på länken och det var det vidrigaste jag har sett. Det var bajsporr, jag klickade in på fler länkar som innehåll samma typ av innehåll.

    Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra... 

  • Svar på tråden Jag kom på min man..
  • Sarakechi

    Orka folk som grinar över att deras män surfar porr, känner ni er duktiga när ni måste övervaka allt? Fan vad skönt att inte vara partner med er..

  • Anonym (iiiiii)

    Men vad du överdriver, jag har också sökt på ord som scat porn någon gång utan att tända på ett alls. Jag tror att dom flesta har googlat konstiga saker någon gång.

  • keron

    Äh, det är väl inget att göra åt. Jag förstår att du tycker bajssex är äckligt, tycker jag med, men så länge han inte försöker leva ut sina fantasier med dig så är ju allt lugnt. Eller?

  • fjonkelina

    Men snälla nån. Du har kommit på hans fantasi (kanske) och då ska du bli äcklad och fundersam....Du har inget med hans privata fantasier att göra,allt vill man kanske inte dela med sin partner.


    Egentligen ser jag ut som Modesty Blaise.........................................
  • Anonym (fantasier)

    Sexuella fantasier är ofta just bara fantasier. TS, lämna det åt sidan och låt det vara. Din man kanske bara var nyfiken, låt honom vara det. Att han tittar på bajsporr betyder inte att han vill uppleva det i verkligheten. Du har nog också någon fantasi som du inte skulle vilja genomföra i verkligheten och som du absolut inte skulle vilja berätta för honom.
    Ta det lugnt, det är ingen fara. Han är inte onormal eller konstig för det. 
    Låt det gå en liten tid nu, om du sedan om någon månad eller så inte har kunnat släppa det, så får du överväga om du ska prata med honom om detta, men ta det först då.

  • Anonym (Inte säkert)

    Det är ju inte säkert att din man tänder på bajs bara för att han tittat på det. Det kan som någon skrev vara skräckblandad förtjusning. För ett tag sedan cirkulerade det en film om två tjejer och en kopp som var ganska vidrig. Det var nog många som även om det var skitäckligt inte kunde sluta titta. 

    Några vänner och jag brukade "tävla" om vem som kunde hitta det sjukaste och äckligaste och skicka runt det till varandra bara för att äcklas.

    Det kan ju vara så att din man tänder på bajs men det behöver inte vara så..     

  • Hama3
    englasmamma86 skrev 2013-09-21 17:02:17 följande:
    Jag anser man har rätt att ha ett eget liv trots att man är par..vet ej riktigt vad vad du ska göra åt det.han har ju rätt att kolla på det om han vill anser jag ,annars får man ju respektera det man bestämt som par sins emellan och det vet ju bara ni. Antingen så bara frågar du om det eller så struntar du i det .men bli inte arg och skrik på han eller så.

    Håller med där. Det man är ute och kikar på på nätet är väl oftast bara en förlängning av ens innersta fantasier. Inte alltid nåt man kanske har lust med att sätta i verket i verkliga livet. Bättre att titta och runka till det då om man trivvs med det. man kan ju ändå inte styra någons innersta tankar
  • Anonym (man med ex)

    Hade ett ex som gillade hmm djurporr, störde mig inte desto mera men hade hon föreslagit att vi skaffat hanhund modell större hade jag flugit i taket. Vad man ser på nätet, fantiserar och onanerar till är ingen större grej. Börjar man göra verklighet av såna grejer för man förbereda sig på en stor spark där bak ut genom dörren.

  • C på den

    1. Sluta snoka

    2. Var glad åt att han är intresserad av sex och tar ett eget ansvar för att hålla sin sexuella hälsa vid liv. 

    3. Bidra med ett alternativ!
    Prata om sex och vad som tänder dig med honom. Börja med att berätta någon av dina fantasier (kanske inte de värsta om att du vill bli påsatt av hans bror eller far då ) men du förstår vad jag menar.

  • Mamori

    Han kanske bara är nyfiken och ville veta vad det var. Jag har kollat på det men tänder inte på det, bara för att kolla liksom. Har kollat på de flesta skumma fetisher överhuvudtaget för att jag vill se vad folk tänder på och försöka lista ut varför :-P Hade varit superpinsamt om min kille hade kollat min dator och hittat någon skum fetish och trott att det verkligen var något jag gillade jättemycket.

    Kan ju vara samma för din kille, TS. Är det bara ett tillfälle skulle jag nog inte fästa mig så mycket vid det.

  • Anonym (A)

    Det jag förvånas mest över är att människor som har nåt att dölja inte ser till att sopa igen spåren efter det i sina datorer. Alla webbläsare ger möjligheten att surfa anonymt så det är en baggis.

    Sen vet jag att jag och min fru är lite unika med det att vi har olika inloggningar med lösenord som vi inte känner till och därför aldrig kan se vad den andra har för surfhistorik. Vi kan inte heller gå in och snoka i varandras mobiler eftersom vi inte vet varandras lösenord på dem.

  • Anonym (Goliat)
    Sarakechi skrev 2013-09-21 17:03:50 följande:

    Orka folk som grinar över att deras män surfar porr, känner ni er duktiga när ni måste övervaka allt? Fan vad skönt att inte vara partner med er..


    vilket bra svar!
  • Anonym (vidrigt)

    Hade han tänt på riktiga vidrigheter som barnporr eller djurporr hade jag kastat ut honom med huvudet före och dessutom anmält honom. 

    Bajssex må vara äckligt men de tär inte olagligt. Jag tänder på att titta på lesbiskt sex ibland, men jag har ingen önskan att ha sex med en annan kvinna. Jag gillar att titta på gigantiska kukar, det är heller inget jag vill testa. Men jag tänder på det när jag onanerar. 
    Min man vet inte detta och behöver inte veta heller. Jag vill inte veta vad han tittar på. 

    Så länge man inte försöker tvinga på någon annan sin sexualitet så ser jag inget fel i det. Ja, såvida det inte är olagligt sex då, det är alltid fel. 

  • Anonym (It's A Trap!)

    Och det är inget som hans kompisar och kollegor har kunnat skicka till honom (med syfte som ett skämt, tro??)

Svar på tråden Jag kom på min man..