• kk kk

    Är du också Lena i boken "Hemligheten"?

    jag är man, och kan vara lite så. men bara om jag är riktigt kär. då blir jag rädd att förlora henne.

  • kk kk
    Sthlm13 skrev 2013-09-25 08:21:07 följande:
    Kvinna/man spelar ingen roll då det handlar om ens anknytning så alla kan ha samma problem :)

    Men ja det är så trist också när man är kär vill man ju bara vara kär och lycklig! Inte känna de där jobbiga känslorna att man ska bli lämnad när som helst. Hur är det när du bara träffar någon du precis bara blivit intresserad av då? Kan du hålla distansen då? 
    ja, jag bryr mig inte förrän jag är kär och aldrig innan jag fått sex, så i början är det kolugnt.

    men när sexet är perfekt, och hon är perfekt, och hon får mig att känna mig väldigt glad, så blir jag orolig att det ska försvinna.

    jag tror kvinnor kanske förlåter mer än män dock, för jag brukar berätta det där för henne, och hon förstår vad jag menar. jag har den situationen just nu. jag vill inte att hon försvinner och jag är rädd för det.
  • kk kk
    Sthlm13 skrev 2013-09-25 08:34:12 följande:
    Vad menar du med förlåter mer än män? Alltså..jag har nog också sagt det någon gång men risken är ju att man framstår som ett psykfall. Killen jag träffar nu har jag ju liksom träffat en endaste gång, då kan ju inte jag komma och säga att jag är rädd att han ska lämna mig, det vore ju helt sjukt. Även om det är sant. 

    Konstigt det där dock att du inte känner så innan ni haft sex tex, tror du det är typiskt manligt? Om man nu ska prata om manligt och kvinnligt, inget jag gillar för övrigt.

    Mmm känner också igen det :(
     
    ja det är typiskt manligt. män kommer igång först när sex introducerats i reltionen, innan dess är det mest trams och en väntan på sex. jag blir kär genom sex också, om det andra är på plats. så vet jag inte om andra män funkar dock, men jag gör det, jag är väldigt fysisk på det sättet.

    jag tror kvinnor förlåter mer, för man kan prata med dom om sina osäkerheter till en viss gräns. om man känner nåt, så kan man säga det till kvinnan och hon tenderar att lyssna. jag kan tänka mig att män inte lyssnar så bra alltid. 
  • kk kk
    Sthlm13 skrev 2013-09-25 08:44:49 följande:
    Intressant... Killen jag träffar nu har jag ju inte legat med, och jag har lite tänkt att jag ska hålla på mig lite. Men det kanske inte alls är en bra "strategi" då?! (Ja, jag vet att strategier inte fungerar....men ändå)

    Ja, jo så kan det nog vara. Vissa män kanske lyssnar men jag upplever att de har väldigt svårt att förstå hur man verkligen känner, trots att man förklarar. 
    jag vet att alla kvinnor har "strategier" för att använda sex för att locka in män i ett förhållande.

    det funkar sällan dock, och män gillar det inte. 
  • kk kk
    Anonym (lena) skrev 2013-09-25 08:49:48 följande:
    Nej, inte alla kvinnor.
    jo
  • kk kk
    Sthlm13 skrev 2013-09-25 08:51:26 följande:
    Haha nej jag brukar aldrig ha strategier, men jag är rätt ny på nätdejting och vet inte hur man ska göra. Annars brukar jag ligga rätt så fort. Nu är jag dock rädd att jag kommer att bli sårad om han inte hör av sig efter att vi legat. Vad tänker du om detta då? Hur ska man göra? Eller bara ta det som det kommer? 
    jag vet inte vad som är bäst. om du känner dig sårad, så ska du inte ligga med nån då. jag har ett helt annat emotionelt system som man, så jag blir bara glad för alla sex, så jag kan inte bli sårad av just sex. 

    men det går inte att locka in en man i ett förhållande med bara sex. han måste vilja ha dig på andra sätt också, annars är det alltid kört. så det spelar nog ingen roll när du ligger med honom för just utfallet av ett förhållande. 
  • kk kk
    Anonym (lena) skrev 2013-09-25 08:51:19 följande:
    nej
    jo, och du kan inte säga lika mycket
  • kk kk
    Sthlm13 skrev 2013-09-25 08:59:31 följande:
    Nä det är ju sant :) Äh, vi får se hur det blir då. Jag har nyss blivit singel så jag får väl se det positivt, kan vara lite kul att ligga med nån ny som man inte gjort på typ 4 år hehe :) Jag får ta det som det kommer helt enkelt!

    Jag tror dock att det nästan kan vara en fördel för dig som man att säga sådant till tjejen, upplever du också det? För att om någon jag var intresserad av sagt till mig att de var rädda  att förlora mig hade jag bara tyckt det var gulligt och blivit glad :)
    ja, fast det gäller att kalibrera det. den här tjejen är väldigt väldigt het, och kan välja och vraka bland män. så då blir det en balansgång. ja, det är en fördel, för det är en del av mig, jag säger precis vad jag känner, och har gjort det från början, och hon är inte riktigt van vid det, för män försöker va coolare än de är med henne normalt.

    och ja, hon blir glad, för det är sant, och det betyder att jag gillar henne, vilket jag gör.

    men om jag blir för clingy, kletig eller ännu värre needy, så kommer hennes attraktion för mig att falla till under nollpunkten på en minut, jag vet så mycket om den här typen av tjejer. så jag säger till de här sakerna till henne när jag inte känner dem akut, utan när jag träffar henne, mer som en sak hon bör veta, för det är nåt jag känner.

    men jag skulle aldrig agera ut på det och skicka tio sms i rad från gymmet, när jag kanske känner det akut, eller när jag föröker somna, eller när det nu är jag saknar henne som mest och väldigt nära känslor poppar upp. det skulle lätt bli för mycket.

    grejen är att som det blivit nu, så skulle det ta ett år för mig, minst, att komma över henne, och jag vill inte ens tänka den tanken, så jag jobbar på att se det som helt naturligt att hon är min och kommer att fortsätta vara det så länge jag vill, vilket är för en mycket mycket lång tid framöver. 
  • kk kk
    Sthlm13 skrev 2013-09-25 09:25:59 följande:
    Mm jag förstår.. Men vad gör du när du får de känslorna du kallar akuta då? Jag kallar det panik, för det är så det känns för mig. Klarar du av att bara strunta i känslorna eller är det svårt?

    Men det låter som att det går bra för dig! Hur länge har ni träffats? Har ni sagt att ni är tillsammans? 
    ja, vi har sagt allt. till och med ja

    bara tre månader. men jag försöker redan få henne gravid sen en månad. det är snabba ryck här

    när det känns akut så gör jag ingenting. det kanske du också ska försöka med. när man känner panik är det ibland bäst att inte göra nånting. jag känner väl inte riktigt så, men jag förstår vad du menar. gör nåt som avleder din uppmärksamhet, och ta en upp det med mannen när du träffar honom, fast på ett lite sakligt sätt, även om det är osakligt i sak  
  • kk kk
    EstherH skrev 2013-09-25 21:10:07 följande:
    Äsch, det där är olika. Jag bryr mig inte heller förrän vi har legat, innan sex är det bara en kul lek. Om allt klickar i övrigt och sexet sedan är fantastisk, det är då saker kan börja hända i mig. Men sedan knullar jag på rätt mycket i övrigt också, känner inte att jag behöver använda löften om sex för att locka till mig män.
    ok, de flesta kvinnor kan bli kära innan sex dock, så det där är lite ovanligt.
  • kk kk
    Anonym (lena) skrev 2013-09-26 07:57:31 följande:
    det tror jag de flesta män kan också. i alla fall de jag har varit ihop med har blivit kära innan vi haft sex. (antar att du kommer svara: "ja, det kan du ju tro " nu.)
    ja det kan du tro
Svar på tråden Är du också Lena i boken "Hemligheten"?