• Anonym (lena)

    Är du också Lena i boken "Hemligheten"?

    En till Lena här. Tror mig faktiskt kunna ge ett råd till mina med-lenor dock. Sluta smsa! Just sms är en kommunikationsform som verkligen bjuder in till missförstånd och problem. Många många är såna att de inte gillar att smsa och, ja... jag tror inte man vinner något på att göra det helt enkelt. Mycket bättre att ringa eller öppna en chatt på datorn i s f, tycker jag.

  • Anonym (lena)
    Sthlm13 skrev 2013-09-25 08:08:58 följande:


    Fast det funkar inte för mig... Jag ringer mer än gärna, men det brukar bara bli värre... För att om jag är sur för att han inte hört av sig osv, hörs det så otroligt tydligt på min röst. Så för mig funkar det bättre då att smsa och verka glad i smset. Men hur brukar du göra när du är som Lena? Har du något annat tips? Vilka känslor får du?
     
    För min del har jag faktiskt inte behövt hantera det så mycket, för jag har haft turen att träffa killar som verkligen vill träffa mig mycket, så de där övergivenhetskänslorna har inte hunnit byggas upp. Så på det sättet har jag haft en väldig tur med de killar jag träffat. Men nej, jag har nog inga jättebra tips tyvärr... förutom att verkligen distrahera sig med något annat, men det är ju verkligen lättare sagt än gjort!
  • Anonym (lena)

    Känner igen mig på tok för väl i det där med sexet förresten! Trots att jag VET att en stor del av njutningen ju är att göra det skönt för den andre är det jättesvårt att bara ta emot och inte ge något samtidigt.

  • Anonym (lena)
    kk kk skrev 2013-09-25 08:48:19 följande:
    jag vet att alla kvinnor har "strategier" för att använda sex för att locka in män i ett förhållande.

    det funkar sällan dock, och män gillar det inte. 
    Nej, inte alla kvinnor.
  • Anonym (lena)
    kk kk skrev 2013-09-26 00:31:46 följande:
    ok, de flesta kvinnor kan bli kära innan sex dock, så det där är lite ovanligt.
    det tror jag de flesta män kan också. i alla fall de jag har varit ihop med har blivit kära innan vi haft sex. (antar att du kommer svara: "ja, det kan du ju tro " nu.)
  • Anonym (lena)
    Anonym (l) skrev 2014-03-21 11:29:48 följande:
    Ja tex om han inte kan träffas när jag har tänkt mig... händer iof nästan aldrig men i början. Sen om han "gillar" andras tjejers bilder på fb för många ggr då svalnar det rejält för mig. Och om han pratar om "livet innan han träffar mig".
    Vet inte om det är ok att be honom att sluta prata om andra tjejer som han tyckt varit fina? eller det låter knäppt?
    Jag tycker att det låter lite konstigt av din kille måste jag säga. Jag är definitivt inte van vid att killar beter sig så i alla fall... (pratar en massa om andra tjejer alltså)
Svar på tråden Är du också Lena i boken "Hemligheten"?