Inlägg från: Anonym (I lika sits..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (I lika sits..)

    Svårt att få erektion och utlösning. Hur hjälper jag?

    Känner igen mig mkt i det du skriver ts. Erektionen är det inget fel på men han kommer inte längre när vi har sex, när jag suger honom etc, så länge han inte själv ev hjälper till mot slutet. Har nu höllt på i fyra mån och det känns lite jobbigt, både för honom och för mig. För honom för den manliga aspekten som ni skriver ovan, o för mig för det känns som jag inte kan få min man att komma längre, känner mig kass lixom. Men än så länge fortsätter vi med sexet o närheten för vi älskar ju det och varann. Hans lust har varit lite upp o ner i perioder, min har alltid varit högre, men detta är nytt för oss.

    Jag undrar oxå hur kan man hjälpa varann så man kommer förbi detta, till att det blir som det va innan, tom till de perioderna då han kom på bara fyra sekunder o man knappt hann med ;)

  • Anonym (I lika sits..)
    Anonym (Älskar närhet) skrev 2013-09-30 09:32:54 följande:

    Hej! Jag hoppas att du och din man också kan bli hjälpta och få råd i den här tråden.

    Har du och din man pratat om "problemet"?  
    Ja vi har pratat om det, i perioder. Det sista som sas var iaf att han tycker det är jobbigt att prata om det mer för han känner sig pressad, fast samtalen är bra. 
    Hans lust har gått mkt upp o ner i vårat förhållande och det har vi pratat mkt om de ggrna. Just för att jag tror det beror på mig, vilket är dumt för det gör det inte.
    Just i dagsläget tar vi det lugnt med sex, jag väntar lite mer på honom, att inte ha det för ofta för då tror jag att han lättare kommer oxå, mindre press lixom. Har ju iaf märkt att om jag är mindre på, så är han mer...;)
    För honom räcker det med 1 gång i veckan, och för mig gärna fler. Fast han säger ju inte nej eller liknande om jag tar initiativ, men jag känner mig som att jag tränger mig på om det blir oftare, så jag har bestämt mig för att låta saker och ting gro.
    Så vi är helt enkelt olika där och vi har börjat förstå det mer och mer.  
  • Anonym (I lika sits..)
    Anonym (Också) skrev 2013-10-01 15:46:04 följande:
    Har han inte kommit alls nu de fyra månader ni har haft problem? Om han kommer ibland, kanske han kan nöja sig med det ett tag? En man måste inte nödvändigtvis komma varje gång. Inte gör alla kvinnor det heller? Men det är som du säger, om man ha svårt att får utlösning så går det lättare om man låter det gå längre mellan gångerna. 



    Jo han kommer, men bara om han själv hjälper till mot slutet, men det sitter förbannat långt inne liksom. Såhär var det inte förut, så jag förstår inte hur det blitt så.

    Jo jag kommer varje gång, o han blir glad varje gång. Jag saknar också den känslan av att få sin partner att komma, för den är härlig.

    Men jag har börjat vänja mig, men tror dock att det släpper snart på ngt vis..hur vet jag dock inte men han är väldigt känslig psykiskt, alltså oro sätter dig i kroppen, lika stress etc.
  • Anonym (I lika sits..)
    Anonym (Också) skrev 2013-10-01 18:13:59 följande:
    Hur ofta har ni sex? Hur gammal är han? Psykiska faktorer kan säkert inverka. Är det något speciellt som gör honom stressad eller orolig?
    Just nu av praktiska skäl inte mer än en gång i veckan. Han är strax över 40. Ingen sen sexdebut. 
    Väldigt lättpåverkad och känslig är han. Han kan vara stressad över jobbet, över att ngn sagt ngt, över att han gjort fel mot mig etc etc. Jag har sagt åt han flera ggr nu det sista att han tänker för mkt, även mitt i akten. Helt plötsligt kan han dra en trudelutt mitt i, komma på att det kliar, att det gör ont i ryggen etc. Mao ibland heeelt ofokuserad. Vilket jag nämnt och det har väl blivit lite bättre. Alltså detta även de ggrna han har tagit initiativ och vill mer än gärna. Tror han helt enkelt behöver slappna av, njuta mer av samspelet i sängen med mig och våga släppa loss. Inte för att vi bara kör missionären, tvärt om, väldigt vågade, men i huvvet lixom. Vet inte...  
    Han är sen med att få en familj i sitt liv o han klev in i min för två år sedan när den redan var färdig med barn etc. Mkt ansvarskänsla etc påverkar honom nog också. Han har iaf själv sagt att han hade betydligt mer fokus på själva knullandet före han blev seriös med mig...vilket stämmer för under vår dejtingtid var det baskemig andra bullar mot nu och även innan dessa nya problem ;)
    Svårt med det psykiska tycker jag allt..önskar man kunde bo i den andres huvud... 
  • Anonym (I lika sits..)

    Kul o råka hitta en gammal tråd där man skrivit o glömt bort att det va såhär då...o inse att inte ett skit har förändrats....

  • Anonym (I lika sits..)

    [quote=75395116][quote-nick]Anonym (Också) skrev 2015-06-07 11:26:26 följande:[/quote-nick]

    Trist. Men det funkar för honom ibland i alla fall då? Samma för oss. Har blivit ännu svårare att lyckas. Försöker ungefär varannan vecka och kanske en gång av tre lyckas för mig. 

    [/

    Inte fått ngt i mig på två år, ledsamt. Men visst kommer han, oftast, fram till två månader sen. Dött igen. O han kommer inte utan att hjälpa till själv.

    Så man känner sig rätt usel.

  • Anonym (I lika sits..)

    [quote=75395188][quote-nick]Anonym (Också) skrev 2015-06-07 11:53:18 följande:[/quote-nick]

    Har ni inte haft samlag på två år eller har han inte kommit i dig på två år? Kan han hjälpa dig till orgasm på andra sätt då? Har ni lust till varandra fortfarande?

    [/

    Ja vi har samlag, o jag kommer varje gång. Men inte han annat om ifall han runkar klart det. Men nu funkar inte det heller...

  • Anonym (I lika sits..)

    [quote=75395649][quote-nick]Anonym (Fia) skrev 2015-06-07 14:55:21 följande:[/quote-nick]

    Det behöver inte alls vara ett problem om resten funkar. Det är bara överkåta män som ser det som ett stort problem.

    [/

    O jag då som isf är en "överkåt" kvinna....

    Det är aldrig ett problem för den som inte vill. Däremot upptar det hela relationen för den som "inget får".

  • Anonym (I lika sits..)

    [quote=75407101][quote-nick]Anonym (Också) skrev 2015-06-10 14:21:11 följande:[/quote-nick]

    Men hur viktigt är det för honom att komma då? Och för dig att han kommer. Kanske ni kan nöja er med att kunna ha samlag och att det är bara du som får orgasm för närvarande? Hur ofta har ni samlag?

    [/

    Det är nog viktigare för mig att han kommer med mig än för honom. Jag älskar känslan av att ha lyckats få han att komma, älskar sperma. En del tycker det är mindre trevligt, jag tillhör inte dem. Så nu handlar det om prestation mer tror jag...

    För mkt fokus på det just nu bara. Börja ju för två år sen...jag blir frustrerad i vågor..nur jag inne i en sån jobbig period. Känner mig misslyckad...o han säkert också.

    O sen blir det inte bättre av att han säger att det beror på att hand en man med mindre lust..o sen runkar han ist...trist.

Svar på tråden Svårt att få erektion och utlösning. Hur hjälper jag?