Inlägg från: MrsPenn |Visa alla inlägg
  • MrsPenn

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    ;?; Tårar... Jag tror och hoppas på ett slags själars sammankomst efter livet.... (dvs inte efter döden, utan efter livet, men det betyder samma sak).


    Vandelay skrev 2013-10-09 00:06:03 följande:
    Vad FAN läser jag det här för!!! Skitläskigt!!  När jag var yngre dog min kompis lillebror i cancer, tre år gammal. Precis innan han dog så sa han "nu kommer mamma och hämtar mig". Mamman hade dött två månader innan i en olycka.  

  • MrsPenn

    Wat - försökte du vara rolig eller? Jag får post varje dag. Det är ungefär som att säga "i kväll kommer de sända nyheter på tv" - wooooo, creepy...


    FuckGoggleAskMe skrev 2013-10-08 22:00:10 följande:
    När min son var 3 ar, sa han plötsligt "brevbäraren kommer, post!" och tro pa fan, 4 timmar senare kom faktiskt brevbäraren, och post hade han ocksa. Kalla karar! När han var 5 ar, sa grät han hejdlöst nagra ganger över att jag skulle dö en dag, och han bli lämnad ensam. Gud, hur visste han det? Vi hade pratat om att andra skulle dö, men aldrig om att jag skulle dö! Kusligt!! Bara häromdagen sa han att det var sa roligt med elektricitet, och tro pa fan, granngubben har faktiskt varit elektriker!!

  • MrsPenn
    lavendeln skrev 2013-10-08 19:52:08 följande:
    När stora tjejen var liten.. Ca 1,5 år så peka hon ut och sa titta monster där..
    Vi bodde brevid en kyrkogård.
    Våran 3 åring sa med förtjusning i rösten när vi hällde upp röd grapejuice.. Åhh är det människoblod?? Hmmmm
    Wow. Whoa. WOW! Jag tycker det lät läskigt och sött på en och samma gång men om det hade varit jag, och fler läskiga saker hänt, så hade jag nog funderat på att ta henne till en exorcist Flört
  • MrsPenn

    Det var ett tecken! På att du ska börja dammsuga under soffan.


    babybabe skrev 2013-10-11 10:48:55 följande:
    Samma här. Hade en leksaksgitarr som börja låta när jag skulle lägga mig. Kunde inte lokalisera vart de kom ifrån. På morgonen hittar jag den under soffan. Omöjligt för nån att trycka på den. Den hade vart borta i månader när den plötsligt börja spela.  

  • MrsPenn

    Små barn hallucinerar pga deras starka och kreativa sinne för fantasier. Det är förklaringen till 80% av barnen i den här tråden. Övriga procent: 10%: barnen har hört de vuxna prata om nån som dött eller att t ex "ja mamma är död men ni kommer ses igen". Sorry, men så är det. Spöken finns bara i våra fantasier. De sista 10%= någon form av reinkarnation, och de enda äkta - kanske.


    Now go do that voodoo that you do so well
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?