Inlägg från: Kia82 |Visa alla inlägg
  • Kia82

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Detta hände för flera år sedan när min äldsta var omkring 2,5-3 år och hon brukade säga att någon fanns uppe i taket eller sprang i taket. Det gjorde ju inte saken bättre att jag just sett en skäckfilm om en spökflicka som kravlade runt på väggar och i tak. Usch, får kalla kårar bara av att tänka på det.

  • Kia82

    För många år sedan när dottern var omkring 2,5 år bodde vi i vad som hade varit en gammal bank nu ombygg till lägenheter. Ryktet sa att bankdirektören hade hängt sig högst upp i huset en våning ovanför där vi bodde... Hans fru och barn hade valt att lämna honom..,

    Hur som helst.

    I någon period så låg dottern ofta och tittade upp i taket log, sträckte upp armarna och småpratade och jag valde först att inte ifrågasätta vad hon gjorde men så en dag gjorde jag det och hon svarade då, ?Hon springer i taket.? Vem? Frågade jag med riktiga krypningar längs ryggen. ?Flickan?, svarade dottern med förvånad röst precis som att det var väl självklart att jag också såg henne.

    Dagarna och veckorna efter det undvek jag att gå in till dotter när hon låg och pratade till taket och några månader senare flyttade vi därifrån, tack och lov. Dock har dottern vid ett flertalet tillfällen pratat om att hon sett och hört saker som vi andra inte uppfattat. Creapy!

Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?