• LillGris

    Gnälliga föräldrar på förskolan

    Jobbar inte på fsk men hör ju hur de andra föräldrarna är. En mamma fick tuppjuck för att hennes dotters ena fingervante var borta. Jag är liksom fullt medveten om att min unge drar av sig vantarna och kastar i nån buske, det kan jag omöjligen beskylla personalen för.

    Men vissa verkar tro att barnen punktmarkeras av personalen hela dagarna.

  • LillGris
    Anonym (Förskolepedagog) skrev 2013-10-13 15:41:29 följande:
    Tack! :) haha. Det är verkligen så. Vi gör vårt bästa för att allt ska finnas kvar och att alla plagg som krävs av vädret finns där.

    Men barnen leker och kastar av sig mössan etc. Vi kan inte springa efter som curlingpedagoger. Vi gör vårt bästa! :)



    Ja jag tycker ni är fantastiska, jag har liksom två barn och har ingen aning om var mössorna tar vägen, men på förskolan där det är massor med ungar är nästan allt på rätt plats jämt. Fascinerande :)
  • LillGris
    Ramborg skrev 2013-10-13 15:47:52 följande:
    Håller med. Och jag undrar hur ni gör för att få ungarna att sova på madrasser på golvet. Hemma har vi fortfarande spjälsäng och jag FATTAR verkligen inte hur vi ska göra den dag hon lär sig att klättra ut.



    Ja det är också helt sjukt, carl somnar bara om han klappar honom på huvudet, kramas och buffar. På fsk däckar han till sagan på 5 min. Fattar ingenting..
  • LillGris
    Anonym (barnskötare) skrev 2013-10-13 15:59:01 följande:
    På förskolan blir de jättetrötta.Det är en stressig tillvaro att vistas i under långa dagar,med alla dessa barn omkring hela dagarna.Inte så konstigt att de somnar,ibland mitt i maten ,som när de var bebisar



    Jo, men hur trött han än är hemma så somnar han inte utan nattning. Igår var vi på skansen och sen restaurang och däremellan lekplats, han var helt sanslöst trött men somnade ändå inte förrns efter 30 min nattning. Hur som är jag impad av förskolepedagoger och barnskötare.
  • LillGris
    Anonym (barnskötare) skrev 2013-10-13 16:22:26 följande:
    Vi har ju inte heller samma relation till ditt barn,som du som mamma har.Han tycker nog det är en mysig stund när han blir nattad av dig.Mamma och pappa går aldrig att ersätta.De är bäst



    Sant :) och, får jag erkänna, den dagen han inte vill nattas av oss längre kommer jag sörja, det är det mysigaste jag vet.
Svar på tråden Gnälliga föräldrar på förskolan