• Petrol

    Någon som levt med en haschrökare!

    Jag tycker det verkar som att han är rätt dryg i största allmänhet mest?
    Visst utesluter inte det att han röker hasch, men det bekräftar det o andra sidan inte heller öht.

  • Petrol
    Anonym (Trött) skrev 2013-10-16 11:24:13 följande:
    Ok? Jag trodde att det var drogen som var problemet kanske. Att han bara tänker på att röka på så fort han får chans. Att hans smygande och sätt att bete sig var ett resultat av att rökt på länge
    Det är givetvis möjligt. men om inget annat tyder på det så skulle iallafall jag säga att det är långt ifrån det troligaste alternativet till vad han håller på med.

    Den info som finns här är helt enkelt inte tillräcklig för varken bekräfta eller dementera att han skulle röka hasch eller ha problem med sin hasch rökning i mina ögon.

    Däremot är det ganska solklart att något problem finns där, men vad det är, och om det ligger hos honom, i eran kommunikation eller någon helt annanstans kan man bara spekulera väldigt brett i just nu känner jag.
  • Petrol
    Anonym (Trött) skrev 2013-10-16 11:39:51 följande:
    Jag är säker på att han röker. Han rör sig i fel kretsar. Många "vänner" men ändå ingen han kan ta hem eller som han umgås med egentligen. Säger inte vart han går. Fast jag vet ungefär vart han är . Håller mig utanför. Håller hårt i sin mobil. Jag har tidigare hittat sista joint delar. Rizzla. Halva cigg. Till o med små bitar av hasch längesen nu, men han döljer väl bara bättre nu. Rizzla händer att jag hittar än. Pengar försvinner fort. Han har ett jävla behov av att hänga med vänner. Han må vara egoist o kommunikationen funkar inte alls. Men haschen trodde jag var det största problemet faktiskt.
    Ja, alltså jag säger inte att det INTE är problemet/del av problemet, men samtidigt så har du hela historien och ser alla nyanser och små detaljer som vi inte har en susning om, så det är ju inte jättekonstigt om du ser något som jag helt uppenbart  inte ser.
Svar på tråden Någon som levt med en haschrökare!