• Snuttens

    Julibebis 2014

    Jag är i v5+2 nu. Skulle boka ett vul för nästa vecka, men jag vill vara säker på att se ett slående hjärta så nu är jag bokad om två veckor. Då borde jag väl ändå se ett slående hjärta om allt gått väl? 

    Första barnet, tredje graviditeten... 


  • Snuttens

    Fan vad jag önskar att jag också kunde känna ordentligt illamående. Är också i v5+2 och allt känns så osäkert. Och så har jag ju haft två missfall, så det skulle vara nice med dygnet runt illamående till vecka 12 i alla fall. 


  • Snuttens
    Nimah skrev 2013-11-02 07:07:09 följande:
    Jag såg ett fint hjärta i v 7+2 förra gången så det låter bra tycker jag! Får du remiss? Svårt att få det tycker jag, och kostar ju närmre tusenlappen privat i Stockholm.
    Jag bor utomlands, så här har vi ett helt annat system. Inga barnmorskor, utan man går till gynekologen. Känns som att de försöker tjäna pengar på en. Min gyn tyckte att jag borde ha kommit in med detsamma. Vilket känns ganska onödigt, då man knappt kan se något...

    Hon tar ungefär 500 kr/besök.  Och då vill jag gärna se ett pickande hjärta. Sen vill jag spara mina besök till den tiden jag blir extra orolig. 
  • Snuttens
    veronica03 skrev 2013-11-07 14:00:26 följande:
    JO, och jag tror ju att det ar mera koll pa matvarorna i Norden... just nar det ar sadar olika rad pa olika stallen sa ar det knappast heller total livsfarligt... men igen, dedar skarpaste kostrestriktionerna reserverar de for dem utan immunitet. Och sen antar jag att det ar for att det ar svart att kolla hur fisken blivit behandland eftersom jag bor i korsnineg (i Lux) mellan belgien,  Frankrike (de stinkande ostarnas land!!!) och Tysklandoch vissa dagar korsar man gransen och ater pa olika stallen och manga bor i det ena landet och jobbar i ett annat. Lakaren rakar vara belgare...
    Vad roligt! Jag bor nämligen i Belgien! :D  I den flamländska delen! 
  • Snuttens
    Fiamedbarn skrev 2013-12-05 20:09:29 följande:
    Igår efter sushin blev jag riktigt dålig i magen. Och idag känner jag betydligt mindre symptom Jag undrar om jag tagit kål på vad som förhoppningsvis funnits där. Känns jättesorgligt. Men jag får vänta till UL på onsdag även om det känns som en evighet. 

    Kan man känna att fostret dör? Jag tycker det är stor skillnad på igår och idag, känner mig inte lika uppsvullen, inte lika illamående, yr, trött eller gravid....brösten ömmar mindre. Det känns lite i livmodern men på ett annat ställe än vad det känts tidigare.

    Är det någon som fått missfall efter att ha känt så här?
    Av vad jag läst kan det vara jättestora skillnader från dag till dag. Ena dagen kan vara en "bra"-dag och nästa kan vara full med symtom igen. :) Blir också rädd när jag mår för bra, men illamåendet kommer tillbaka efter ett par dagar. 
    www.snuttens.blogg.se - gravid v9+0
  • Snuttens
    Nimah skrev 2013-12-11 12:37:03 följande:
    Nu lämnar även jag gruppen. Vi var på ultraljud idag, v 9+5, och den lilla levde inte längre. Känner mig helt tom. Vi såg ju ett hjärta i v 8. Ska skrapas på fredag. Lycka till med era graviditeter. Hoppas inte någon mer måste lämna nu.
    Så ledsen för din skull. :( Mår så dåligt varje gång någon lämnar gruppen. Stor kram på dig. 
  • Snuttens
    lollisen skrev 2014-04-17 10:13:45 följande:

    Oj vad det ser ut som att ni alla shoppar och i stort sett är färdiga... Jag har inte köpt en enda sak än...? :-S


    Känner mig helt efter här ju. hahaha...


    Helt lost vad gäller vagn än sålänge, men det blir nog en trehjulig med stora hjul. Bättre om man ska kunna ta raska promenader och på grusvägar och kullersten. Men vilken det bli, har jag inte en aning om.
    Bra att ni tjejer gör upp listor på saker som är bra att ha, för själv har jag noll koll. Tänker att det löser sig väl när bebis är här.


    Jag blir också superstressad! Detta går ju tyvärr ut över min man då, haha. Men jag har också äntligen kommit igång lite med shoppingen. Köpte de första grejerna idag, så att jag kunde lugna ner mamma-nerverna. 
    www.snuttens.blogg.se - gravid v28+1
  • Snuttens
    gubbenhilfe skrev 2014-04-17 16:58:38 följande:
    Nej, nu får jag nästan lite dåligt samvete. Det är ju inte meningen att någon ska känna sig stressad. Alla är vi olika, en del är som mig lite smått hysteriska med en släng av shopoholsim och andra väntar in i det sista. Jag har vänner som bara hade vagn, babyskydd och en uppsättning kläder när de åkte in till BB. Man gör ju på det sätt som känns bäst för en själv.

    Jag blir så glad av att shoppa och vill så gärna dela med mig av min glädje.
    Aåååh, men du ska absolut inte må dåligt! <3 Är nog faktiskt mer stressad pga att vi renoverar samtidigt och oroar mig för att det inte kommer bli klart i tid. Så det känns ju skönt att ha NAGONTING litet klart i alla fall! :) 

    Och faktiskt så blev jag väldigt glad efter min shoppingrunda, fastän jag hatar shopping. Eller alltså jag tyckte det var lite jobbigt medans, men jag blev glad när det var över och jag hade en massa gulligt i kassarna! 
    www.snuttens.blogg.se - gravid vecka 28+1
Svar på tråden Julibebis 2014