Inlägg från: LillaJag06 |Visa alla inlägg
  • LillaJag06

    De högre makterna behöver få upp ögonen för Endometrios!!

    Hej!

    Orkade inte läsa allt just nu men kommer komma tillbaka :)

    Tillhör en av de som har väldigt ont och har provat en hel del smärtstillande och en lååång nedreglering.

    Nedregleringen är väl det som hjälpt mig mest men efter ca. 12 månader kan jag nog säga. Smärtan försvann aldrig men blev hanterbar ihop med rätt smärtlindring.

    Vad bra att du funnit en behandling som fungerar för dig :)

    Är du medlem i föreningen? ( om du skrivit detta ber jag om ursäkt) vi är ett stort gäng som stöttar varandra och hjälps åt i hela Sverige.

    God natt så länge

  • LillaJag06
    Nyfikeen skrev 2013-10-29 02:01:43 följande:

    Lilla jag: jag var medlem i endometriosföreningen men fick inte alls dendär fantastiska hjälpen som alla pratar om. Så som jag mådde då orkade jag inte ta mig så långt som det krävdes för att kumma närvara på träffarna osv... :/ Puss: Nää, men alltså det jag mende var att regeringen bestämmer ju vad som skall tas upp och ej. Endometrios & visanne har länge varit en fråga som cirkulerat runt där men aldrig tagits på allvar. Och Reinfeldt är ju det högsta hönset där som vill att alla ska jobba och tycker att "ingen kan vara sjuk"... Regeringen tillsammans med landstinget beslutade om Visanne... och det är det enda, speciellt framtagna läkemedlet... Jag menade verkligen inte att han ensam beslutar sånt... mer att han är högsta hönset och kan ham besluta/ta upp om att folk ska Jobba tills de är 75, så kan dom även börja besluta om bättre sjukvård och bättre+billigare mediciner... Ledsen för missförståndet :)


    Okej. Vad tråkigt att du känner så.

    Har tyvärr inte heller kunnat medverka på några stora träffar. Pga smärta och avstånd men stödet finns på Facebook och på de privata samtalen tycker jag.

    Många tjejer som bor nära varandra möter varandra på sjukhus och annat.

    Har du varit inne i vår tråd här på FL? "Vi med endometrios 5 " heter den.
Svar på tråden De högre makterna behöver få upp ögonen för Endometrios!!