Inlägg från: La Luna |Visa alla inlägg
  • La Luna

    födde min ängel i 40+0

    Hej! Jätte ledsen för er. Vet precis hur du känner dig. Förlorade vår dotter i september i vecka 41+2 Vi åkte till förlossningen med värkar som vanligt och trodde allt var bra..när vi kom in och de kollade ctg så hittade de inga hjärtljud. De var fruktansvärt, tiden stannade och världen rasade. Precis som du beskriver livet skulle ju börja nu, inte sluta. Det gick väldigt fort allting då jag redan hade värkar så 3timmar senare var hon ute vår fina dotter. Hon hade navelsträngen 4varv runt halsen, har ännu inte fått alla provsvar men allt tyder på syrebrist. De är nu tre månader sen detta hände, vi är fortfarande sjukskrivna..men tror att vi ska börja jobba lite smått i januari ca 25% Men jag vet hur du menar, fick panik bara att tänka på jobbet i början, nu går de väl lite bättre. Men alla är olika där så de är viktigt att känna efter själv och vara helt fokuserad på sig själv och strunta i vad andra tycker även om de kan vara svårt. Ta en dag i taget. Känner väldigt mycket igen mig i att vilja bli gravid igen..det är det jag vill mest av allt, hela ens kropp skriker efter ett barn, man var ju verkligen så redo. Har inte ens fått tillbaka min mens än.. Och är inte gravid heller enligt senaste testet.. Jag har gjort en liten minnesbok med bilder och dikter, det har hjälpt mig att få göra något fint för henne och veta att man alltid har ett fint minne att ta fram och titta i, även om man givetvis har henne med i tankarna och hjärtat jämt. Hoppas ni har någon bra att prata med. Ta en dag i taget, massa styrkekramar!

  • La Luna
    edgeofglory skrev 2013-12-05 22:35:15 följande:
    La luna, ska också börja jobba I januari på 25%. Är du medlem på Facebooks änglagrupper? Fått mycket stöd därifrån

    Jag är inte medlem i facebooks änglarum, är inte mycket alls på facebook faktiskt men jag kanske får kolla in det. Ska kolla din blogg ockå!
  • La Luna

    Edgeofglory: Jättefin blogg du har. Håller med Fiddeli89 om att halsbandet var väldigt fint, skulle också vilja skaffa nåt sånt. Har tänkt att jag ska göra en tatuering med min dotters initialer i snirklig variant, men vill inte göra den än. Så ett halsband hade varit så bra. Vart beställde du? Om jag får vara nyfiken!?

  • La Luna

    Tänkte på det...jag skulle tycka det var kul att följas här tillsammans med de som vill OM/NÄR vi här plussar..men jag känner mig inte helt bekväm med att skriva ut här direkt när/om jag skulle plussa. Kan alla se det? Tänker då på de som inte är med i änglarum..? Om de bara är de i änglarum som ser är de ju ok men är det allmänheten på nätet känns de inte lika bra...vet inte varför men är väl lite nojjig.. Någon som vet hur de funkar? Skriver min mail adress om någon vill dela med sig och följas åt OM vi plussar! jenny-forsman@hotmail.com

Svar på tråden födde min ängel i 40+0