• Limalie

    Gravida efter IVF November 2013

    Förresten mår jag SKITILLA. Gjort sen igår och inser det inte är magkatarr. Varför börja må illa om graviditeten avstannat....känns ju så dubbelt.

    Jaja...vi får se imorgon.

  • Limalie

    zaida87: tack för uppmuntrande ord. Jag är mycket mycket positivre nu sedan jag läst om det här med svagare test. Hittade mycket info på norska gravidforum om folk som vart med om samma och det finns tydligen något som kallas Prozone effect. Att när hcg:n blir väldigt hög visar det istället åt andra hållet på testerna, att de blir svagare. Att man egentligen inte kan utläsa nått på dessa tester beroende på hur starkt/svagt testerna är. Alltså en bit in i graviditeten
    Eftersom jag hade väldigt hög hcghalt redan långt innan bim så är jag inte ett dugg förvånad om det är just så i mitt fall

    Förstår din oro lite över vaggisarna, men jag är säker på att din kropp klarar hormonerna själv. De har säkert tagit till det extra länge för att va helt säker

  • Limalie
    Linnna skrev 2013-12-19 16:42:09 följande:
    Tack för grattisen!! Nu har jag varit på första träffen med barnmorskan på mvc och fick ta lite prover och svara på frågor. Det gick bra även om jag tycker att det kändes lite som att det gick på rutin och att bm inte var så entusiastisk och verkade inte tycka att det var så fantastiskt alltihopa som jag tycker. Fast de gör ju ju inget annat än att träffa gravida hela dagarna.
    Hihi nej det är la så. Kändes hon bra annars då? Det är ju viktigt att man trivs med sin bm Glad
  • Limalie

    Ska inte tjata mer om detta men jag måste säga att det där verkar stämma kalasbra, att väldigt hög hcg ger svagare test för jag tog det sista testet jag har nyss, hade då hållt mig en timma bara samt druckigt ett stort glas vatten.
    Strecket blev starkare än på morgonen och kom fram snabbare, samt det ser ut som det är starkare än kontroll.
    Rätt häftigt faktiskt Förvånad

    För jag hade garanterat hållt mig längre under natten samt inte druckigt nått.

  • Limalie

    Nu har vi varit och tittat på världens bästa julklapp med ett fint tickande hjärta Hjärta hon hann bara stoppa in staven och slapp leta runt, den uppenbarade sig direkt och efter en sekund sa hon att hon såg den och att den har ett hjärta som slår fint.

    Vilken grej att se {#emotions_dlg.flower} blev tillbakaflyttad 2 dagar men hon hade supersvårt att mäta också. Allt såg kanon ut. 8 mm är den.

    Grattis Choppen till lyckad vul  Skål

  • Limalie

    och grattis på födelsedagen Choppen! Antar du fyller år idag?! {#emotions_dlg.flower}

  • Limalie

    Stort grattis cerisepink till lyckat vul Solig

    Choppen: Det där med storlek är så olika, och det kan vara väldigt svårt att mäta exakt när det är så tidigt. Jag blev också lite oroad över att bli tillbakaflyttad 2 dagar men hon sa det är ingenting eller nån fara alls.

  • Limalie
    Choppen skrev 2013-12-20 14:46:10 följande:

    Nä läkaren sa att det såg fint ut ch att vi skulle fira, så det är väl förmodligen inget att oroa sig över. Min mini-plutt kanske kommer igen och växer till sig eller så brås den på sin  mini-mamma Flört
    haha tänkte samma om min, jag är bara 1.52 Flört tur pappsen är lite längre 1.80

    Jaa klart vi ska fira nu! Hade de vart oroade hade de ju sagt nått till oss eller att vi skulle komma in på nytt vul.
  • Limalie

    zaida: ja det borde vi göra hittar den inte just nu bara....men alltså jag läser på nätet att man aldrig flyttar BF när man gjort ivf, men samtidigt blev jag ju tillbakaflyttad 2 dagar. Dock växer ju embryon olika snabbt och fäster olika...så jag vet inte hur man ska räkna när jag har BF egentligen.


     


     

  • Limalie

    Har ni förresten några tips på butiker med mammakläder på nätet? Förutom HM då Glad var tänker ni köpa era kläder? Inte för jag behöver än...men framöver, vågar nog beställa till o med några få plagg nu efter vulet.

Svar på tråden Gravida efter IVF November 2013